Wat zijn de inchecktijden en uitchecktijden van de campings?

Camping I en II

  • Inchecken kan de hele dag door. U moet inchecken bij de receptie op basis van naam en een geldig identiteitsbewijs. Ook krijgt u nog een voucher van ons. Als u bent ingecheckt krijgt u een polsbandje die toestemming geeft om de camping op en af te gaan.
  • Uitchecken kan uiterlijk tot 10:00 ‘s ochtends op de dag van vertrek

Camping Zengo & Gold & Agua

  • Inchecken kan tot 23:00. U moet inchecken bij de receptie op basis van naam en een geldig identiteitsbewijs. Ook krijgt u nog een voucher van ons. Als u bent ingecheckt krijgt u een polsbandje die toestemming geeft om de camping op en af te gaan.
  • De camping verlaten gebeurt direct na de race op zondag (als u tot zondag heeft geboekt) of uiterlijk tot 10:00 ‘s ochtends op de maandag (als u tot maandag heeft geboekt.

Camping Oranje

  • Inchecken kan tot 23:00. U moet inchecken bij de receptie op basis van naam en een geldig identiteitsbewijs. Ook krijgt u nog een voucher van ons.  Als u bent ingecheckt krijgt u een polsbandje die toestemming geeft om de camping op en af te gaan.
  • De camping verlaten gebeurt direct na de race op zondag (als u tot zondag heeft geboekt) of uiterlijk tot 10:00 ‘s ochtends op de maandag (als u tot maandag heeft geboekt).

 

Vraag niet beantwoord?

Zoek verder

Ideal logo Paypal Logo Mastercard Logo Visa Logo
ANVR STO Calamiteitenfonds
© Copyright Race Experience 2024 Gebouwd door Saam' uit Groningen

Race Experience BV werkt direct met Lokale partners/promotors en is geautoriseerd wederverkoper voor event tickets. Daarom zijn we op geen elke manier verbonden met bedrijven die verbonden zijn aan de Formule 1. F1, FORMULA ONE, FORMULA 1, FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, GRAND PRIX en alle gerelateerde merken en/of trademarks van Formula One Licensing.