F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant
Vijfdaagse busreis – Formule 1 Oostenrijk – Spielberg 2025

Vijfdaagse busreis – Formule 1 Oostenrijk – Spielberg 2025

Classic Race Experience - Inclusief fraai verblijf in Graz - Nu met vroegboeking

Inbegrepen bij deze reis:

 • Vijfdaagse busreis per luxe touringcar
 • 2 Overnachtingen in het uitstekende 4-sterren hotel Süd nabij Graz
 • Ontbijt inbegrepen
 • Transfers van en naar het circuit op vrijdag, zaterdag en zondag
Grand Prix® van Oostenrijk - Spielberg 2025
Oostenrijk

Red Bull Ring

Official reseller
26 -30 juni 2025

Boek uw vijfdaagse busreis naar de F1 Grand Prix van Oostenrijk 2025 inclusief een comfortabele busreis (Royal Class stoelindeling), een mooi 4-sterren verblijf en lokale transfers. Entreetickets voor de GP van Oostenrijk zijn naar beschikbaarheid bij te boeken.

Oorspronkelijke prijs was: € 799.Huidige prijs is: € 699.
p.p. op basis van 2 of 3 personen

Selecteer hier uw opstapplaats

Beschrijving

Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk | Vijfdaagse luxe busreis vanaf €675 €799 per persoon* van donderdag 26 juni t/m maandag 30 juni 2025.

*Prijs op basis van minimaal 2 personen per kamer, boekingen van 3 personen verblijven in één kamer. Er is een 1-persoosnkamertoeslag van € 195 van toepassing voor enkele boekingen.

Wilt u graag de Formule 1 Grand Prix bijwonen in Spielberg en bent u op zoek naar een compleet verzorgde busreis vanuit Nederland? Dan is dit het juiste F1-arrangement voor u! Beleef de Grand Prix van Oostenrijk én de unieke stad Graz met deze zeer voordelige busreis van Race Experience!

Inbegrepen zijn de busreis met luxe touringcar met extra veel beenruimte (o.b.v. Royal Class) en de 2 overnachtingen (vrijdag – zondag) in een zeer schoon en comfortabel 4-sterren hotel inclusief ontbijt te Graz. Alle transfers gedurende dit ongetwijfeld spectaculaire Formule 1-weekend zijn inbegrepen bij dit reispakket. Een entreeticket voor het circuit is optioneel bij te boeken.

Indien u de vrije trainingen, kwalificatie en de race in Spielberg op de Red Bull Ring wilt bijwonen, is dit niet alleen het meest voordelige en compleet verzorgde F1-arrangement, maar ook ons meest milieuvriendelijke alternatief!

U kunt dit reispakket boeken door het product aan uw winkelwagen toe te voegen. Selecteer eerst het aantal personen en de gewenste opstapplaats alvorens door te gaan. In de volgende stap kunt u Formule 1®-entreetickets aan uw boeking toevoegen.

De volgende opstapplaatsen worden aangehouden: Groningen, Zwolle, Utrecht, Eindhoven en Maastricht.

Hoogtepunten

 • Luxe touringcar o.b.v. Royal Class stoelindeling (vertrek donderdagmiddag en retour zondag na de race);
 • Opstappen in Groningen, Zwolle, Utrecht, Eindhoven en Maastricht;
 • Verblijf in het 4-sterren hotel Süd nabij Graz – 2 overnachtingen;
 • Ontbijt inbegrepen;
 • Airconditioning;
 • Binnenzwembad;
 • Transfers van en naar het circuit op vrijdag, zaterdag en zondag;
 • Nederlandssprekende reisleiders.

Garanties

Race Experience is te vinden op Trustpilot, waar de ervaringen van onze klanten worden gedeeld. Daarnaast waarborgen onze zorgvuldig gekozen partners de authenticiteit en kwaliteit van de tickets, waardoor u altijd kunt vertrouwen op de ongeëvenaarde Formule 1-beleving van Race Experience. Wanneer u bij ons F1-tickets, reizen of VIP-Experiences boekt, bent u verzekerd van persoonlijk en deskundig advies, veilig en comfortabel reizen, uitgebreide circuitinformatie, complete reisdocumentatie en premium service.

Bovendien is Race Experience aangesloten bij de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen), die voordelen biedt zoals eerlijke voorwaarden, veilige omgang met uw geld, verantwoord reizen en zekerheid bij klachten.

 Uw garanties met Race Experience:

 • Géén verborgen kosten;
 • Getoonde prijs is inclusief BTW, (toeristen)belastingen en toeslagen;
 • Uw boeking valt onder de Reizigersvoorwaarden van de ANVR* en Calamiteitenfonds;
 • Uw boeking valt onder de garantieregeling van de STO Garant**;
 • Getoonde prijs is inclusief service- en administratiekosten;
 • Luxe touringcar met ISO-9001-keurmerk (voorheen SKTB-keurmerk);
 • Veilig en vertrouwd boeken via een beveiligde website;
 • Nederlandstalige klantenservice;
 • Bekijk al onze garanties.

* Vanwege ons lidmaatschap bij de ANVR gaat u een boeking aan waarbij de ANVR Reizigersvoorwaarden van kracht zijn. Deze worden door de ANVR en de Consumentenbond gezamenlijk opgesteld. Op deze manier kunt u in tijden van onzekerheid uw reis zorgeloos en met vertrouwen boeken bij Race Experience!

**Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads). Indien u onverhoopt niet kunt afreizen en uw reis wilt annuleren, gelden de gebruikelijke ANVR Reizigersvoorwaarden.

Reisprogramma

Maatwerk is mogelijk; neem daarvoor contact met ons op via deze link; ook in het geval van groepsreizen (vanaf 10 personen). 

Donderdag 26 juni 2025

Vandaag begint uw F1-reis! U vertrekt in de middag vanaf de gekozen opstapplek. De touringcar vertrekt vanaf Groningen en doet meerdere opstaplocaties aan, te weten: Zwolle, Utrecht, Eindhoven en Maastricht.

Vrijdag 27 juni 2025

Vrijdagochtend komen we aan bij de Red Bull Ring in Spielberg (09:00) waar u de eerste vrije training sessie, de kwalificatie voor zondag en bijprogramma’s kan aanschouwen. Aan het einde van de middag keren we terug naar het hotel waar u de rest van de avond naar eigen wens kunt invullen.

U verblijft in een keurig hotel nabij het centrum van Graz (te bereiken via een taxi of het openbaar vervoer, ca. 5 kilometer). Het hotel wat wij voor deze reis geselecteerd hebben is gunstig gelegen ten opzichten van diverse horecagelegenheden.

Zaterdag 28 juni 2025

Na genoten te hebben van een heerlijk ontbijtbuffet vertrekken we tijdig naar de Red Bull Ring waar u getuige bent van de sprintkwalificatie, de sprintrace en natuurlijk alle bijprogramma’s. Aan het einde van de middag keren we terug naar het hotel en kunt u de rest van de avond vrij besteden. Dwaal door de vele mooie straatjes van Graz of ga lekker Oostenrijks genieten in één van de vele uitstekende restaurantjes.

Zondag 29 juni 2025

Vandaag checkt u na het ontbijt uit en plaats u uw bagage alvast in de touringcar. Vervolgens vertrekken we tijdig naar de Red Bull Ring (08:00) waar u het volledige programma live beleeft met als hoofdact de Grand Prix van Oostenrijk! Bent u ook zo benieuwd of Max Verstappen onder toeziend oog van the Orange Army zijn vijfde overwinning behaalt op het thuiscircuit van Red Bull?

Na afloop van de Grand Prix en de podiumceremonie (20:00) rijden we met de touringcar terug naar Nederland en wordt u afgezet bij de opstapplaats van uw keuze. U komt maandagmorgen of -middag aan afhankelijk van uw opstapplaats.

Race Experience is er zeker van dat u genoten heeft van een heerlijke F1-reis en dat u terugkijkt op een fantastische editie van de Grand Prix van Oostenrijk! Wij zien u dan ook graag terug bij een volgende F1-reis.

Transfers

Geniet van een vlekkeloze reiservaring met onze transfers, begeleid door goed geïnformeerde Nederlandssprekende reisleiders. We leggen de focus op kwaliteit bij het selecteren van onze voertuigen, zodat er voldoende ruimte is en optimaal comfort wordt gegarandeerd voor alle passagiers. Het transfer tijdschema zal op een later moment bekend gemaakt worden, zodra het tijdschema van de Formule 1 Grand Prix van