F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant
F1 Japan 2023 – F1® Experiences Champions Club

F1 Japan 2023 – F1® Experiences Champions Club

Premium Race Experience – Geniet van VIP hospitality in de Champions Club

Inbegrepen bij deze reis:

  • Champions Club (3-daags)
  • Champions Club Hospitality
  • Unieke VIP-activiteiten gedurende het weekend
Grand Prix® van Japan – F1 Suzuka 2024
Japan

Circuit Suzuka

22 - 24 september 2023

Boek hier uw F1® Experiences Champions Club Suzuka tickets voor de Formule 1 in Japan 2023. Dit VIP-pakket is inclusief Champions Club Suite (3-daags), Champions Club Hospitality, een rondleiding door de F1 Paddock, F1 Driver Appearance en nóg meer bijzondere F1 Experiences. 

 3.425
p.p.

Dit product is op dit moment niet beschikbaar. U kunt zich met uw e-mailadres inschrijven voor de nieuwsbrief van dit product en wordt op de hoogte gehouden zodra dit product beschikbaar komt.

Beschrijving

F1® Experiences Champions Club Suzuka Formule 1 Japan 2023 van 22 t/m 24 september 2023

Lijkt het u leuk om de Formule 1 in Japan 2023 in stijl te beleven op één van de beste locaties op het schitterende circuit van Suzuka? Dan is de Champions Club een mooie optie voor u! Gevestigd boven de teamgarages aan het einde van de pitsstraat (startfinish), beschikt de Champions Club over een mooi balkon met fraai uitzicht op de baan en de pitsstraat. Ook kunt u zich terugtrekken in de lounge om helemaal niks te missen van de race.

Champions Club Formule 1 Suzuka 2023 Wat kunt u verwachten?

Naast een mooie locatie op het circuit geniet u op zaterdag en zondag bovendien van Champions Club Hospitality. Dat is onbeperkt genieten van lekkere gerechten, heerlijke drankjes en een uitzonderlijke service. Tevens wordt u tijdens het GP-weekend in Japan volledig ondergedompeld in de wereld van F1. Op zaterdag of zondag komt er een F1-coureur of een F1-legende op bezoek in de Champions Club om een lezing te geven. Ook vertelt een teammanager u tijdens de F1 Executive Q&A meer over de zakelijke kant van de Formule 1 en wat er voor nodig is om een team succesvol te leiden. Daarnaast krijgt u onder andere een rondleiding door de F1 Paddock waar u de coureurs en teamleden aan het werk kunt zien.

Inbegrepen bij dit Champions Club pakket van F1® Experiences zijn de toegangskaarten (vrijdag t/m zondag) voor de Champions Club Suite inclusief hospitality, heerlijke gerechten en dranken. Ook lezingen van een F1-coureur en teammanager, een rondleiding door de paddock en nog meer F1 Experiences zijn inclusief in dit bijzondere ticketpakket. Wenst u een laagdrempeliger of exclusiever pakket? Laat u inspireren en klik hier voor het overzicht van de pakketten met tickets voor de Formule 1 in Suzuka, Japan.

U kunt dit F1® Experiences pakket met tickets voor de Formule 1 in Japan 2023 bestellen door het product aan uw winkelwagen toe te voegen. Selecteer eerst het aantal personen alvorens door te gaan.

Hoogtepunten van dit F1® Experiences ticketpakket*:

  • Driedaagse toegangskaart Champions Club Suite Suzuka (