F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant
F1® Experiences Starter | C Lower <br/> Formule 1 Japan 2025

F1® Experiences Starter | C Lower
Formule 1 Japan 2025

The classic Race Experience – Exclusieve VIP-activiteiten op donderdag

Inbegrepen bij deze reis:

  • Grand Stand C Lower tickets (3 daags)
  • Exclusieve VIP-activiteiten op donderdag
Grand Prix® van Japan – F1 Suzuka 2025
Japan

Circuit Suzuka

Official reseller
04 april - 06 april 2025

Beleef de Formule 1 Grand Prix van Japan in stijl met het exclusieve F1® Experiences Starter | C Lower ticketpakket! Boek nu en geniet van exclusieve VIP-activiteiten op donderdag en een 3-daags entreeticket voor de Grandstand C Lower.

 950
p.p.

Beschrijving

F1® Experiences Starter | C Lower ticketpakket

Bent u op zoek naar tickets voor de Formule 1 in Japan 2025 waarmee u exclusieve VIP-activiteiten op het circuit kunt bemachtigen? Dan is dit Starter pakket van F1® Experiences voor de Grand Prix van Japan de perfecte keuze voor u! Ervaar de Formule 1 live op het circuit van Suzuka en juich je favoriete coureur naar de overwinning!

De donderdag voor het Japan Formule 1 Grand Prix-weekend geniet u van een exclusief voorproefje van wat u te wachten staat. U begint de middag met een exclusieve Pit Lane Walk, waar u ziet hoe de teams zich voorbereiden op het raceweekend. Aansluitend krijgt u een Guided Track Tour over het Suzuaka circuit op de Drivers Parade Truck en beleeft u het circuit vanuit het oogpunt van de coureurs en kunt u de iconische plekken bewonderen waar de meest gedenkwaardige historische gebeurtenissen en incidenten door de jaren heen hebben plaatsgevonden. Afsluitend wordt u door een professionele fotograaf op de foto gezet met de World Championship Trophies. Een mooie herinnering aan deze unieke dag. Na deze spannende voorbereidingsdag volgt het eigenlijke raceweekend van vrijdag tot en met zondag, waar u kunt genieten van alle baan-actie vanaf de Grandstand C Lower met uitzich op bocht 2 en 3.

Dit unieke Starter-pakket van F1® Experiences omvat een driedaagse entreeticket voor de Grandstand C Lower, een rondleiding op de drivers parade truck over het circuit, een exclusieve Pit Lane Walk en een onvergetelijk Championship Trophy-fotomoment.

U kunt dit F1® Experiences ticketpakket voor de F1 in Japan 2025 bestellen door het product aan uw winkelwagen toe te voegen. Selecteer eerst het aantal gewenste personen voordat u verder gaat en verzeker uzelf van een onvergetelijke ervaring!

Hoogtepunten

Formule 1 Japan 2025- Hoogtepunten van dit F1® Experiences ticketpakket*:

  • Toegangstickets voor de Grandstand C Lower voor de Formule 1 Japan 2025, geldig gedurende drie dagen (vrijdag t/m zondag);
  • Unieke Pit Lane Walk door de pitsstraat op donderdag;
  • Guided Track Tour** ; Begeleide ronde over het circuit op de Drivers’ Parade Truck op donderdag;
  • Professionele foto met originele World Championship Trophies op donderdag.

*Programmering en Experiences kunnen worden gewijzigd op basis van lokale gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen op het moment van het evenement.

**Vanwege de veiligheidsvoorschriften van de FIA moeten gasten minimaal 110 cm lang zijn om deel te nemen aan de begeleide rondleiding op het circuit.

Garanties

Race Experience is te vinden op Trustpilot, waar de ervaringen van onze klanten worden gedeeld. Daarnaast