F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant
F1 Bahrein 2024 – Hero-Turn 1 ticketpakket F1® Experiences

F1 Bahrein 2024 – Hero-Turn 1 ticketpakket F1® Experiences

Premium Race Experience – VIP ticketpakket

Inbegrepen bij deze reis:

 • Turn 1 Grandstand (3 daags)
 • Unieke VIP-activiteiten op donderdag én Vrijdag
Grand Prix® van Bahrein - Sakhir 2024
Bahrein

Bahrain International Circuit

28 februari - 02 maart 2024

Boek hier uw F1® Experiences Hero – Turn 1 pakket voor de GP van Bahrein 2024, inclusief 3-daagse entreeticket (Turn 1 Grandstand), exclusieve F1® Experiences Receptie, een rondrit over het circuit en meer unieke F1 Experiences.

 1.475
p.p.

Beschrijving

F1® Experiences Hero-Turn 1 tickets GP Bahrein 2024

Zoekt u naar tickets voor de GP van Bahrein 2024 om Max Verstappen live in actie te zien op het circuit van Sakhir? Lijkt het u leuk om als VIP deel te nemen aan verschillende activiteiten voorafgaand aan het F1-weekend? Het Hero- Turn 1 pakket van F1® Experiences met tickets voor de GP in Bahrein is wellicht precies wat u zoekt. Naast een tribuneplaats met een schitterend uitzicht over het Sakhir internationaal circuit, profiteert u met deze GP Bahrein tickets bovendien van exclusieve toegang op het circuit!

Hero-Turn1 tickets GP Bahrein 2024 – Wat kunt u verwachten?

Net als met het Starter pakket beleeft u de donderdag voor de race een geweldige dag op het Bahrain International Circuit. Zo maakt u een rondrit maken over het circuit en ziet u de teams aan het werk tijdens de Pit Lane Walk. Ook kunt u poseren voor een foto met authentieke World Championship Trophies. Daarnaast geniet u met het Hero pakket van nog meer VIP-voordelen.

Op vrijdag bent u welkom bij Appearance F1® in aanwezigheid van een (oud) F1-coureur. Ook bent u op vrijdag bij de exclusieve Inside F1® receptie, waar u een kijkje achter de schermen krijgt van de Formule 1. Na deze fantastische ervaringen beleeft u van vrijdag t/m zondag de Formule 1 live vanaf De Turn 1 Grandstand (uitzicht op bocht 1 en 2) op het circuit van Bahrein.

Inbegrepen bij dit Hero – Turn 1 pakket van F1® Experiences voor de GP van Bahrein 2024 zit een driedaagse entreeticket (Turn 1) en de VIP-activiteiten op donderdag én vrijdag. Verder zijn er ook diverse leuke extraatjes zoals toegang tot TV schermen, een lanyard met ticket pouch en andere goodies inclusief bij dit pakket. Liever een uitgebreider of toch een laagdrempeliger ticketpakket? Laat u inspireren en klik hier voor alle pakketten met tickets voor de GP van Bahrein 2024.

U kunt dit F1® Experiences pakket met GP Bahrein tickets bestellen door het product aan uw winkelwagen toe te voegen te klikken. Selecteer eerst het aantal personen alvorens door te gaan.

Hoogtepunten van dit F1® Experiences ticketpakket:*

 • Driedaagse ticket GP Bahrein 2024 (Turn 1 Grandstand);
 • Een begeleide ronde over het circuit op de drivers’ parade truck;
 • Exclusieve Pit Lane Walk;
 • Professionele foto met de authentieke World Championship Trophies;
 • Appearance F1® in aanwezigheid van een (oud) F1-coureur;
 • Inside F1®: Uniek kijkje achter de schermen van de Formule 1.

Hero – Turn 1 Ticketpakket Grand Prix Bahrein 2024 apart bij te boeken:

 • Vliegreis en 5 overnachtingen in een Luxe 4-sterren hotel in Manama – Boek hier

Hero – Turn 1 tickets GP Bahrein 2024 – uw garanties**:

 • Géén verborgen kosten;
 • Getoonde prijs is inclusief BTW, (toeristen)belastingen en toeslagen;
 • Getoonde prijs is inclusief service- en administratiekosten;
 • Veilig en vertrouwd boeken via een beveiligde website;
 • Persoonlijk en deskundig advies;
 • Servicegericht en transparant;
 • Nederlandstalige klantenservice;

* Programmering en Experiences kunnen worden gewijzigd op basis van lokale gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen op het moment van het evenement.

** Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant. Indien u onverhoopt niet kunt afreizen en uw reis wilt annuleren, gelden de gebruikelijke ANVR Reizigersvoorwaarden.