F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant
F1 Bahrein 2024 – Starter ticketpakket F1® Experiences

F1 Bahrein 2024 – Starter ticketpakket F1® Experiences

Classic Race Experience – Met VIP-activiteiten op donderdag

Inbegrepen bij deze reis:

 • Victory Grandstand (3 daags)
 • Unieke VIP-activiteiten op donderdag
Grand Prix® van Bahrein - Sakhir 2024
Bahrein

Bahrain International Circuit

28 februari - 02 maart 2024

Boek hier uw F1® Experiences Starter pakket voor de F1 GP van Bahrein 2024 in Sakhir, inclusief 3-daagse entreeticket (Victory Grandstand), exclusieve Pit Lane Walk, een begeleide tour over het circuit en meer unieke F1 Experiences.

 650
p.p.

Beschrijving

F1® Experiences Starter ticketpakket F1 GP Bahrein 2024

Bent u op zoek naar mooie F1 Bahrein 2024 tickets? Lijkt het u leuk om voorafgaand aan de GP van Bahrein deel te nemen aan unieke activiteiten op het circuit? Dan is het Starter pakket van F1® Experiences voor de F1 in Sakhir ideaal voor u. Met deze exclusieve F1 Bahrein 2024 tickets beleeft u de Formule 1 live in Bahrein én verzekert u uzelf van een weekend vol unieke belevenissen!

F1 Bahrein 2024 Starter tickets Wat kunt u verwachten?

Op donderdag voorafgaand aan het GP-weekend krijgt u een rondleiding over het circuit op de parade truck van F1® Experiences. Ook kunt u die dag verschillende F1-teams aan het werk zien in de pitsstraat tijdens een exclusieve Pit Lane Walk. Daarnaast kunt u op het circuit poseren voor een foto met de originele World Championship Trophies. Na deze fantastische dag vol voorpret geniet u van vrijdag t/m zondag vanaf de overdekte Victory Grandstand (bocht 14) van al het racespektakel. Beleef de Formule 1 live op dit prachtige circuit en verzeker uzelf van een bijzondere ervaring tijdens de F1 in Bahrein!

Inbegrepen bij dit Starter pakket van F1® Experiences zijn een driedaagse entreeticket voor de Victory Grandstandeen tour over het circuit, een unieke Pit Lane Walk en een Championship Trophy fotomoment. Daarnaast profiteert u van exclusieve extraatjes zoals toegang tot TV schermen, een lanyard met ticket pouch en andere leuke presentjes. Liever een uitgebreider ticketpakket voor de F1 in Bahrein? Laat u inspireren en klik hier voor het overzicht van de ticketpakketten voor de Formule 1 GP van Bahrein 2024.

U kunt dit F1® Experiences ticketpakket voor de F1 in Bahrein 2024 bestellen door het product aan uw winkelwagen toe te voegen. Selecteer eerst het aantal personen alvorens door te gaan.

Hoogtepunten van dit F1® Experiences ticketpakket*:

 • Driedaagse F1 Bahrein 2024 tickets (Victory Grandstand, bocht 14);
 • Unieke Pit Lane Walk door de pitsstraat op donderdag;
 • Een begeleide ronde over het circuit op de drivers’ parade truck;
 • Professionele foto met originele World Championship Trophies.

F1 Bahrein 2024 tickets  – uw garanties**:

 • Géén verborgen kosten;
 • Getoonde prijs is inclusief BTW, (toeristen)belastingen en toeslagen;
 • Getoonde prijs is inclusief service- en administratiekosten;
 • Veilig en vertrouwd boeken via een beveiligde website;
 • Persoonlijk en deskundig advies;
 • Servicegericht en transparant;
 • Nederlandstalige klantenservice;

* Programmering en Experiences kunnen worden gewijzigd op basis van lokale gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen op het moment van het evenement.

** Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant. Indien u onverhoopt niet kunt afreizen en uw reis wilt annuleren, gelden de gebruikelijke ANVR Reizigersvoorwaarden.