Formule 1 GP Italië – Hotelovernachtingen Milaan – Monza 2023Classic Race Experience – Combineer een stedentrip met een bezoek aan de Formule 1!

31 augustus - 04 september 2023

 590 785 p.p. op basis van 2 personen

Boek hier uw hotelovernachtingen voor de GP Italië – Monza 2023, inclusief 4-sterren verblijf met ontbijt op een mooie A-locatie in Milaan. Entreeticket(s) en circuittransfers zijn optioneel en eenvoudig bij te boeken. Deze F1-reisdienst is op basis van eigen vervoer.

Wissen

Ik wil een maatwerk arrangement

Inbegrepen bij deze reis:

 • Eigen vervoersreis
 • 3 of 4 overnachtingen (logies en ontbijt)
 • F1-tickets, -reizen en -experiences
 • Veilig en goed voorbereid op reis
 • Persoonlijk en deskundig advies
 • Servicegericht en transparant

Formule 1 GP Italië – Hotelovernachtingen Milaan – Monza 2023

Formule 1 GP Italië – Monza 2022: Drie of vier hotelovernachtingen beschikbaar vanaf donderdag 31 augustus t/m maandag 4 september 2022

Vanaf prijs is op basis van 2 personen die een kamer delen. Een 1-persoonsreis heeft een toeslag van minimaal € 310,- extra bij een verblijf van 3 nachten en maximaal € 375,- bij 4 nachten.

Bent u van plan om met eigen vervoer naar het prachtige Italië af re reizen voor de GP Italië 2023? Dan bieden wij u een gunstig gelegen hotel in Milaan. Vanaf het hotel bevindt u zich binnen no-time op Monza of in het centrum van het alom geliefde Milaan. Met een verblijf in het 4-sterren Starhotel Tourist weet u zeker dat u een comfortabel weekend tegemoet gaat. Naast dat Monza een fantastisch circuit is om te bezoeken, raden wij ook zeker aan om gebruik te maken van de ideale ligging van het hotel. Milaan is een prachtige stad om in te vertoeven en zal u verbazen met haar aanbod aan gezellige restaurants, mooie pleinen en imposante winkelstraten.

U heeft de mogelijkheid om drie of vier overnachtingen te boeken: van vrijdag tot maandag, van donderdag tot zondag of van donderdag tot maandag. Daarnaast is het mogelijk om circuittransfers bij te boeken op de gewenste dagen. Kies voor comfort en beleef de F1 Grand Prix van Italië  – Monza 2023 met Race Experience!

U kunt boeken door op de groene bestelbalk te klikken in uw scherm.  Selecteer eerst het aantal personen en eventueel uw circuittransfers alvorens door te gaan. Entreeticket(s) voor de Formule 1 in Italië kunt u bij de volgende stap eenvoudig (naar keuze en beschikbaarheid) bijboeken.

Hoogtepunten van deze reisdienst voor de GP Italië 2023:

 • Op basis van eigen vervoer;
 • Verblijf in een 4-sterren hotel – 3 of 4 overnachtingen in Milaan;
 • Ontbijt inbegrepen;
 • Beveiligde parkeergelegenheid (te betalen op locatie).

GP Italië 2023 bij te boeken:

 • Entreeticket voor F1 Italië 2023 naar keuze (middels pop-up scherm nadat u de bestelling plaatst);
 • Transfers van en naar het circuit op vrijdag, zaterdag en zondag;

GP Italië 2023 uw garanties:

 • Géén verborgen kosten;
 • Getoonde prijs is inclusief BTW, (toeristen)belastingen en toeslagen;
 • Uw boeking valt onder de garantieregeling van de ANVR*;
 • Indien u gelijktijdig entreetickets afneemt, valt uw boeking onder de garantieregeling van het STO**;
 • Getoonde prijs is inclusief service- en administratiekosten;
 • Veilig en vertrouwd boeken via een beveiligde website;
 • Veilig en verantwoordelijk op reis;
 • Luxe en net verblijf tijdens Formule 1 Grand Prix van Italië 2021;
 • Persoonlijk en deskundig advies;
 • Servicegericht en transparant.

* Dit aanbod valt niet onder de garantie van het STO. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van het STO. Indien u onverhoopt niet kunt afreizen en uw reis wilt annuleren, gelden de gebruikelijke ANVR Reizigersvoorwaarden.

** Er is sprake van een Gekoppeld Reisarrangement, zoals beschreven onder paragraaf 2 van de ANVR Reizigersvoorwaarden, als u gelijktijdig (of uiterlijk binnen 24 uur) ook entreetickets voor hetzelfde evenement besteld. Als sprake is van een gekoppeld reisarrangement gelden in aanvulling op hetgeen is opgenomen in §3 (Boekingsvoorwaarden), ook de afspraken onder paragraaf 2 van de ANVR Reizigersvoorwaarden: Gekoppeld Reisarrangement Voorwaarden (GRA-voorwaarden). Hierdoor bent u onder andere beschermd tegen insolventie van onze reisonderneming.

Verblijf

U verblijft tijdens deze F1-reis in het schitterende 4-sterrenverblijf Starhotels Tourist in Milaan. Starhotels Tourist biedt modern ingerichte kamers met airconditioning en beschikt over een gratis fitnesscentrum en gratis WiFi.

Het hotel ligt in het Bicocca district met een tal van bezienswaardigheden op slechts enkele meters van het metrostation Bignami, met rechtstreekse verbindingen naar het San Siro-stadion en het centrum van Milaan (ca. 15 min).

De kamers van Starhotels Tourist zijn voorzien van een minibar en een tv met gratis Sky- en Mediaset Premium-zenders. De badkamers zijn uitgerust met een föhn en gratis toiletartikelen.

U kunt dagelijks genieten van een heerlijk ontbijtbuffet met onder andere vers fruit en ontbijtgranen. Restaurant La Cuccagnina biedt Italiaanse en internationale gerechten. Verder kunt u ontspannen in de elegante bar L’Agora, waar lekkere cocktails en wijnen worden geserveerd.

GP Italië 2021

Transfers

Al onze transfers vinden plaats onder begeleiding van Nederlandssprekende reisleiders. Bij dit Formule 1-arrangement kunt u de circuittransfers voor vrijdag, zaterdag en zondag bijboeken. De circuittransfers zullen per luxe touringcar geschieden.

Wel of geen circuittransfers?

Bij het eigen vervoersarrangement kiest u er zelf voor of de circuittransfers inbegrepen zijn of niet. Met eigen vervoer naar het circuit geeft u flexibiliteit, maar kost u brandstof en eventueel een parkeerkaart bij het circuit. Reist u met de groep mee, dan zit u vast aan geplande vertrektijden. Daarentegen is het vaak gezellig in onze bus en hoeft u zich nergens om te bekommeren: wij verzorgen zowel de heen- als terugreis!

Entreetickets

Deze reisdienst kan worden geboekt met de gewenste entreekaarten mits deze nog beschikbaar zijn. Ook als u reeds in het bezit bent van een toegangskaartje, kunt u deze reis boeken zonder entreekaart.

Selecteer eerst het aantal personen voordat u verder gaat met de bestelling. Bij de volgende stap wordt u gevraagd uw gewenste entreeticket(s) te selecteren.

Monza biedt een brede selectie aan tribunes aan, maar ze zijn gegroepeerd rond slechts een handvol van de belangrijkste bochten van het circuit: Prima Variante (eerste chicane), Seconda Variante (tweede chicane), Variante Ascari (Ascari chicane) en Parabolica (laatste bocht), evenals de tribunes naast het rechte stuk bij start-finish. Algemene Toegangskaarten bij Monza zijn uitstekend, ondanks een gebrek aan verhoogde zichtpunten.

Ticket Tips

Handig om te weten:

 • Alle tribunes (plus enkele Algemene toegangsgebieden) bieden zicht op groot TV-scherm;
 • Zeven tribunes zijn permanente, overdekte structuren. De overige tribunes zijn tijdelijke structuren;
 • Kinderen van 11 jaar en jonger krijgen gratis toegang tot de Algemene toegangszones (staanplaats), maar u moet nog steeds een gratis ticket reserveren als u er zelf een bestelt.
 • Tribunekaartjes voor kinderen (leeftijd 0-11) zijn flink in prijs gereduceerd;
 • Dagtickets voor tribunes voor zaterdag of zondag zijn beschikbaar op aanvraag. Zaterdagkaartjes voor de tribunes zijn voordelig en te overwegen als u zondag verhinderd bent. Zondag tickets voor tribunes zijn ongeveer dezelfde prijs als driedaagse tickets en raden we om deze reden af;
 • Fans in een rolstoel krijgen het hele weekend gratis toegang tot de Algemene toegangsgebieden. Tribune N25 is specifiek gereserveerd voor rolstoelgebruikers.

Pit Straight

Acht tribunes bevinden zich aan de start-finish rechte stuk (Rettifilo Tribune) in Monza, variërend in prijs van de duurste overdekte centrale tribunes tot de meer betaalbare en voordelige tribunes zonder gereserveerde stoelnummers. Zoals altijd met een zitplaats op het rechte stuk tegenover de pitsstraat, krijgt u een geweldig uitzicht op de start-finish, maar weinig kans op een veel actie op de baan. Voor fans met een beperkt budget raden we de tribunes aan zonder stoelnummers (vrije zitplaatsen op tribune).

Zitplaatsen in de grote overdekte Centrale Tribune (Tribune 1) zijn het duurst in Monza. Grenzend aan weerszijden van de centrale overdekte tribune bevinden zich de Left Lateral (Tribune 4) en Right Laterals (Tribunes 26A, 26B, 26C). De prijs geeft u een goed idee van welke tribunes het beste uitzicht hebben – de Left Lateral bevindt zich voorbij de startlijn, terwijl de duurste Right Lateral-tribune zich het dichtst bij de startlijn bevindt. De goedkopere tribunes in dit gebied zijn verder naar rechts gelegen, dicht bij de uitgang van de laatste bocht Curva Parabolica. Als u het beste zicht wilt hebben op de podiumvieringen, is de goedkoopste Right Lateral-tribune (Tribune 26c) degene die u wilt hebben. Al deze tribunes zijn overdekt.

Halverwege start-finish en bocht 1 bevindt zich ook Piscina (Tribune 5), een goedkope en eenzame tribune die we niet aanbevelen. Aan het andere einde van hetzelfde rechte stuk, dichter bij de uitgang van Parabolica, ligt de overdekte Vedano (Tribune 24), een veel betere keuze, voor iets meer geld.

Prima Variante Grandstand

Vijf tribunes staan bij de eerste chicane, genaamd Prima Variante in Monza. Er zijn drie tribunes aan de binnenkant van het circuit (Alta Velocita A, B & C oftewel Tribune 6A, 6B en 6C) en twee tribunes aan de buitenkant van het circuit (Esterna Prima Variante A & B oftwel Tribune 8A en 8B). Deze tribunes bieden een aantal van de beste uitzichten in Monza en blijven immens populair, vandaar de premium prijzen.

De beste keuze van de Alta Velocita aan de binnenkant van het circuit is Alta Velocita C (Tribune 6C). Als extra bonus bevindt de tribune zich ook direct achter een gedeelte van het oude Monza-circuit. De goedkopere Alta Velocita B (Tribune 6B) en Alta Velocita A (Tribune 6A) liggen verder weg van de bocht, maar bieden nog steeds een fatsoenlijk uitzicht. Aan de buitenkant van het circuit is er een grote tribune verdeeld in twee secties: zitplaatsen in de duurdere Esterna Prima Variante A (Tribune 8A) zitten iets dichter op de baanactie dan in Esterna Prima Variante B (Tribune 8B).

Seconda Variante Grandstands

Er zijn twee tribunes aan de binnenkant van het circuit bij de tweede chicane, genaamd Seconda Variante, gelegen na de derde bocht in Monza. U ziet de F1-machines uit de hoge snelheidsbocht Curva Grande (mooie lange bocht waar coureurs meerdere racelijnen kunnen kiezen) komen voordat ze remmen voor de chicane, waar dus goede inhaalmogelijkheden zijn. Seconda Variante (Tribune 9) is een betere keuze dan Roggia (Tribune 10). Een nadeel van deze tribunes is de enigszins afgelegen locatie ten opzichte van de rest van de actie in Monza. Het kost u minstens 30 minuten te voet om deze tribunes te bereiken vanaf de meeste toegangspoorten.

Variante Ascari Grandstands

Acht tribunes bevinden zich aan de binnenkant van het circuit in de buurt van Variante Ascari, de snelle achtste bocht in Monza, waar goede inhaalmogelijkheden zijn. De beste uitzichten zijn te vinden in het midden van de bocht op de tribune Ascari Uno (Tribune 15). Ascari Tre (Tribune 12) bevindt zich bij de ingang en ligt dicht bij de baan, terwijl Ascari Due (Tribune 13) achter de grindbak in het midden van de bocht staat en Ascari (Tribune 16) zich aan de uitgang bevindt. De buitenste Ascari-tribunes (Tribunes 18, 19 en 20) bevinden zich op het rechte stuk tussen Variante Ascari en Curva Parabolica: Uscita Ascari B (Tribune 19) en Uscita Ascari C (Tribune 20) zijn kleine overdekte tribunes, maar er zijn betere uitzichten voor deze prijs.

Curva Parabolica Grandstands

Vijf tijdelijke en een permanente (overdekte) tribune bevinden zich aan de buitenkant van het circuit bij het naderen van de laatste bocht, genaamd Curva Parabolica, in Monza. Tevens een van de beroemdste bochten op de huidige Formule 1-kalender. Kaartjes op de permanente en overdekte Parabolica (Tribune 22) staan ​​het dichtst bij de bocht. De Laterale Parabolica tribunes zijn geprijsd op basis van hoe dicht deze zich bij de laatste bocht bevinden: Laterale Parabolica A (Tribune 21A) ligt het dichtst bij de bocht en is een betere keuze dan Laterale Parabolica B (Tribune 21B) voor dezelfde prijs. In de lagere prijsklasse is Laterale Parabolic C (Tribune 21C) een betere keuze dan Laterale Parabolica D (Tribune 21D) of Laterale Parabolica E (Tribune 21E). Twee extra tribunes bevinden zich aan de binnenkant van het circuit bij de uitgang van de Parabolica bocht, vlakbij de ingang van de pitsstraat. Er is niet heel veel verschil tussen deze twee tribunes, dus de goedkopere Parabolica Interna A (Tribune 23A) is dan een betere keuze dan Parabolica Interna B (Tribune 23B).

General Admission (Prato)

De Algemene Toegangskaarten (staanplaatsen) bij Monza bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Vooral als u rekening houdt met ‘Free Friday’ waarbij u op elke tribune kunt plaatsnemen ongeacht uw kaartje. Mits u in het weekend bereid bent om veel meters te voet af te leggen, is het mogelijk om een ​​aantal uitstekende kijkpunten te vinden met direct zicht op de baanactie en de parkachtige omgeving. Zoals altijd is het gemakkelijker om op vrijdag het circuit te verkennen, voordat de Ferrari-fans in grotere aantallen aankomen voor de kwalificatie en de race. Er zijn tal van kleine tribunes en verhoogde kijkgebieden verspreid over de algemene toegangsgebieden. Een F1-reis naar Monza is niet compleet zonder een wandeling door het bos naar het verste deel van het circuit om het uitzicht vanaf de Curve di Lesmo (bochten 4 en 5) te bekijken. Het algemene toegangsgebied aan de binnenkant van Curva Parabolica is ook een echte kijktip.

Heeft u hulp nodig met het bestellen? Bel eenvoudig met de reisprofessionals van Race Experience op 050 – 205 78 01. Wij staan tijdens kantooruren voor u klaar.

Praktische informatie

Voor uw bezoek aan Italië is het belangrijk dat u uw paspoort of ID-kaart meeneemt. Met een Nederlands (of Europees) paspoort is in Italië uiteraard geen visum vereist. Uw rijbewijs is gewoon geldig.

Als u alleen reist met een minderjarige, is het vereist dat u de juiste formulieren download en invult. Klik hier om meer informatie te lezen van de rijksoverheid over dit onderwerp. Race Experience kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het vergeten of niet correct invullen van de vereiste documenten.

Het is aan te raden om naar het circuit zonnebrandcrème en eventueel een paraplu mee te nemen voor de schaduw en mogelijk een plensbui. Foto’s maken is toegestaan zolang u niet het zicht van andere toeschouwers belemmert. Vergeet uw reservebatterij en geheugenkaart niet!

Indien Race Experience een entreeticket voor u regelt, is dat inclusief een lanyard of key-cord voor uw entreebewijs en oordopjes voor het geluidsoverlast.

Belangrijke telefoonnummers

Alarmnummers in Italië:

 • Landelijk alarmnummer: 112
 • Politie: 113
 • Ambulance: 118
 • Brandweer: 115

Het telefoonnummer van het hotel wordt in het reisbescheiden nader gecommuniceerd.

Het telefoonnummer van de reisbegeleiding vindt u ook terug in het reisbescheiden. Dit is tevens uw noodnummer gedurende de F1-reis.

Race Experience is bereikbaar op (+31) 50 205 78 01.

Copyright © 2023 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
 • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.