Formule 1 Amerika 2021 – Legend ticketpakket F1® ExperiencesUltimate Race Experience – De ultieme VIP-beleving in de wereld van F1!

22 - 24 oktober 2021

 5.799 6.549

Bestel hier uw Legend ticketpakket van F1® Experiences voor de Formule 1 in Amerika 2021. Als VIP-gast in de Paddock Club te Austin geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, de beste plaatsen op het circuit en van ongeëvenaarde VIP-toegang tot de pitsstraat en paddock. Buitengewoon en exclusief in elk opzicht!

Wissen
Ik wil een maatwerk arrangement

Inbegrepen bij deze reis:

 • Paddock Club Austin (2 of 3-daags)
 • VIP Hospitality
 • Unieke VIP-activiteiten gedurende het weekend
 • F1-tickets, -reizen en -experiences
 • Veilig en goed voorbereid op reis
 • Persoonlijk en deskundig advies
 • Servicegericht en transparant

Formule 1 Amerika 2021 – Legend ticketpakket F1® Experiences

Legend pakket inclusief Paddock Club tickets Formule 1 Amerika 2021 vanaf € 5.799 p.p. – van 22 t/m 24 oktober 2021

Wenst u voor de ultieme VIP-behandeling te gaan tijdens de Formule 1 in Amerika 2021? Het Legend pakket van F1® Experiences is het meest exclusieve en uitgebreide VIP-pakket voor de GP in Austin, Texas. Naast officiële Paddock Club ™ tickets bevat dit pakket van nog veel meer unieke voordelen. De absolute hoofdprijs is de ongeëvenaarde toegang die u krijgt tot het hart van F1. Met het Legend pakket komt u niets te kort tijdens de Formule 1 in Amerika 2021!

Legend tickets Formule 1 Amerika 2021 – Wat kunt u verwachten?

Net als met het reguliere Paddock Club pakket voor de Formule 1 in Amerika 2021 bent u 2 of 3 dagen als VIP-gast aanwezig in de fameuze Paddock Club ™ op het Circuit of the Americas in Austin, Texas. Tijdens het F1-weekend beleeft u de GP vanaf de mooiste plaatsen met uitzicht op het rechte stuk bij startfinish. De Paddock Club in Austin biedt een schitterend uitzicht op de pitsstops van bovenaf. Uw plaats bevindt zich namelijk direct boven de teamgarages! Uiteraard geniet u het gehele weekend van heerlijke dranken, lekkere gerechten en een voortreffelijke service!

Het legend pakket voor de Formule 1 in Amerika omvat meer dan alleen de mooiste plaatsen, heerlijk dineren en VIP hospitality. Met deze unieke Austin F1 tickets krijgt u namelijk ongeëvenaarde toegang op het Circuit of the Americas. U kunt iedere dag door de pitsstraat wandelen tijdens de Paddock Club Pit Lane Walks. Hier kunt u zien hoe de coureurs en F1-teams zich voorbereiden op de verschillende sessies. Ook zal er een F1-coureur of F1-legende op bezoek komen om te vertellen over zijn leven rond F1. Bovendien mag u een hele dag op eigen gelegenheid als VIP op uw gemak rondstruinen door de paddock tussen F1-coureurs, teamleden, journalisten en andere beroemdheden. Een ander uniek element van dit Legend ticketpakket is de exclusieve toegang die u krijgt tot de pitsstraat ná de race. Hier kunt u de F1-podiumceremonie van zeer dichtbij beleven!

Legend tickets Formule 1 Amerika 2021 – Inbegrepen producten:

Inbegrepen bij dit Legend ticketpakket van F1® Experiences voor de Formule 1 in Amerika 2021 zijn de VIP-toegangskaarten voor de Paddock Club (2 of 3-daags) inclusief VIP hospitality, sublieme catering en F1 driver appearances. Ook exclusieve toegang tot de pitsstraat gedurende het hele weekend en de F1 Paddock (op eigen gelegenheid!) zijn inclusief. Bovendien profiteert u met dit exclusieve pakket uiteraard ook van unieke extraatjes van F1® Experiences.

Liever een laagdrempeliger ticketpakket voor de F1 in Austin? Klik dan hier voor het overzicht van de pakketten met tickets voor de Grand Prix van de Verenigde Staten.

U kunt dit F1® Experiences ticketpakket met paddock club tickets voor de Formule 1 in Amerika bestellen door op de groene bestelbalk te klikken in uw scherm. Selecteer eerst het gewenste pakket en het aantal personen alvorens door te gaan.

Hoogtepunten van dit F1® Experiences ticketpakket:

 • VIP-plaatsen in de Paddock Club in Austin (2 of 3-daags)
 • Paddock Club Hospitality in aanwezigheid van een (oud) F1-coureur;
 • Catering van wereldklasse gedurende het hele weekend (2 of 3-daags);
 • Onbeperkt genieten van de lekkerste dranken;
 • Paddock Club Pit Lane Walks (2 of 3-daags);
 • Een hele dag VIP-toegang tot de paddock op eigen gelegenheid (1 dag);
 • Exclusieve Podium Ceremony Access; beleef de podiumceremonie van dichtbij;
 • Unieke extraatjes van F1 Experiences.

Legend tickets Formule 1 Amerika 2021  – apart bij te boeken:

 • Verschillende hotelopties Austin, Texas inclusief circuittransfers (informeer hier).

Legend tickets Formule 1 Amerika 2021 – uw garanties*:

 • Géén verborgen kosten;
 • Gespreid betalen (neem contact op voor de mogelijkheden);
 • Getoonde prijs is inclusief BTW, (toeristen)belastingen en toeslagen;
 • Voor dit product geldt een 100% Transfer Guarantee**;
 • Getoonde prijs is inclusief service- en administratiekosten;
 • Veilig en vertrouwd boeken via een beveiligde website;
 • Persoonlijk en deskundig advies;
 • Servicegericht en transparant;
 • Nederlandstalige klantenservice.

* Dit aanbod valt niet onder de garantie van het GGTO. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van het GGTO.

** Voor extra gemoedsrust in onzekere tijden, bevatten alle 2021 officiële ticketpakketten van F1 Experiences een 100% transfergarantie. Mocht uw aankoop worden beïnvloed door een Force Majeure (gedefinieerd als omstandigheden die redelijkerwijs buiten de controle van F1 Experiences vallen), dan geeft F1 Experiences u 100% krediet voor de volgende editie van dezelfde race of een ander F1 Experiences-evenement in hetzelfde seizoen. Verder raden we een (doorlopende) reis- / annuleringsverzekering aan die onder andere uitbetaalt als u, of iemand in uw huishouden, COVID oploopt in aanloop naar uw F1-vakantie. Meestal is dit vanaf 14 dagen van tevoren. Op deze manier dekt u het COVID-risico van beide invalshoeken af: zowel bij de bron als bij de bestemming (dit laatste vanwege de “100% transfer guarantee”-polis). Heeft u twijfels over een gekozen polis, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een second opinion.

Hotels & transfers

De volgende hotels (inclusief circuittransfers) zijn op aanvraag apart bij te boeken. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Optie 1: JW Marriott Austin (4*)

Optie 2: Omni Austin Hotel Downtown (4*)

Copyright © 2021 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
 • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.