Grand Prix van Amerika 2021 – Paddock Club ™ Austin – F1® ExperiencesUltimate Race Experience – Buitengewoon en exclusief in elk opzicht!

22 - 24 oktober 2021

 4.199 4.599

Bestel hier uw Paddock Club ™ kaarten voor de F1 in Austin 2021. Als VIP-gast in de Paddock Club geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, uitzonderlijke service, de beste plaatsen op het circuit én van exclusieve toegang tot de pitsstraat en paddock.  

Wissen
Ik wil een maatwerk arrangement

Inbegrepen bij deze reis:

 • F1 Paddock Club Austin (2 of 3-daags)
 • VIP Hospitality
 • Unieke VIP-activiteiten gedurende het weekend
 • F1-tickets, -reizen en -experiences
 • Veilig en goed voorbereid op reis
 • Persoonlijk en deskundig advies
 • Servicegericht en transparant

Grand Prix van Amerika 2021 – Paddock Club ™ Austin – F1® Experiences

Paddock Club ™ tickets Austin F1 Grand Prix van Amerika 2021 vanaf € 4.199 p.p. – van 22 t/m 24 oktober 2021

Bent u opzoek naar een buitengewoon unieke beleving tijdens de Grand Prix van Amerika? Lijkt het u leuk om het GP-weekend als ware VIP te ervaren? Met officiële Paddock Club ™ tickets voor de F1 in Austin bent u onderdeel van een select gezelschap op het fantastische Circuit of the Americas in Texas, USA. Geniet van de ultieme VIP experience en kom dichter bij Formule 1 dan u ooit met deze officiële Paddock Club tickets voor de F1 in Austin 2021! Exclusief en bijzonder in elk opzicht!

Paddock Club ™ tickets F1 Austin 2021 – Grand Prix van Amerika Wat kunt u verwachten?

Gedurende het GP-weekend bent u 2 of 3 dagen als VIP-gast aanwezig in de wereldberoemde Paddock Club ™ op het Circuit of the Americas in Austin, Texas! In de Paddock Club kunt u het hele weekend genieten van VIP hospitality, voortreffelijke gerechten en dranken. Vanuit de Paddock Club heeft u een fantastisch uitzicht op zowel de baan als de pitsstraat. Uw plaats bevindt zich enkele meters boven de garages waardoor u een geweldig zicht heeft op de pitstops van bovenaf.

Als VIP-gast in de Paddock Club in Austin profiteert u bovendien van exclusieve toegang op het Circuit of the Americas. U kunt (vrijdag), zaterdag én zondag door de pitsstraat wandelen tijdens de Paddock Club Pit Lane Walks. Hier kunt u van dichtbij toezien hoe de teams en coureurs zich voorbereiden op de verschillende sessies. Verder krijgt u ook een rondleiding door de beroemde F1 Paddock, het backstage gebied waar u zich tussen de F1-teams en media bevindt.

Paddock Club ™ tickets F1 Austin 2021 – Inbegrepen producten:

Inbegrepen bij dit Paddock Club  ticketpakket van F1® Experiences voor de F1 in Austin 2021, zijn de VIP-toegangskaarten voor de Paddock Club op (vrijdag), zaterdag en zondag. Paddock Club kaarten zijn inclusief VIP hospitality, catering en F1 driver appearances. Ook exclusieve toegang tot de paddock (1dag) en de pitsstraat gedurende het hele weekend zijn inclusief. Bovendien geniet u met dit pakket van diverse leuke extraatjes. VIP parking is op aanvraag beschikbaar.

Heeft u liever een laagdrempeliger of juist een nóg exclusiever ticketpakket? Klik dan hier voor het overzicht van de pakketten met tickets voor de Grand Prix van Amerika 2021.

U kunt dit F1® Experiences ticketpakket met paddock club tickets voor de F1 in Austin bestellen door op de groene bestelbalk te klikken in uw scherm. Selecteer eerst het gewenste pakket en het aantal personen alvorens door te gaan.

Hoogtepunten van dit F1® Experiences ticketpakket*:

 • Exclusieve toegangskaart voor de Paddock Club in Austin (2 of 3-daags)
 • Paddock Club Hospitality in aanwezigheid van een F1-coureur of F1-legende;
 • Catering van wereldklasse gedurende het hele weekend;
 • Onbeperkt genieten van de lekkerste dranken;
 • Paddock Club Pit Lane Walks (2 of 3-daags);
 • Rondleiding door de F1 Paddock: exclusief kijkje achter de schermen van de F1 (1 dag);
 • Unieke extraatjes van F1 Experiences.

Paddock Club ™ tickets F1 Austin 2021 – apart bij te boeken:

 • Verschillende hotelopties Austin, Texas inclusief circuittransfers (informeer hier).

Paddock Club ™ tickets F1 Austin 2021 – uw garanties**:

 • Géén verborgen kosten;
 • Gespreid betalen (neem contact op voor de mogelijkheden);
 • Getoonde prijs is inclusief BTW, (toeristen)belastingen en toeslagen;
 • Voor dit product geldt een 100% Transfer Guarantee***;
 • Getoonde prijs is inclusief service- en administratiekosten;
 • Veilig en vertrouwd boeken via een beveiligde website;
 • Persoonlijk en deskundig advies;
 • Servicegericht en transparant;
 • Nederlandstalige klantenservice.

*Programmering en Experiences kunnen worden gewijzigd op basis van lokale gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen op het moment van het evenement.

** Dit aanbod valt niet onder de garantie van het GGTO. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van het GGTO.

*** Voor extra gemoedsrust in onzekere tijden, bevatten alle 2021 officiële ticketpakketten van F1 Experiences een 100% transfergarantie. Mocht uw aankoop worden beïnvloed door een Force Majeure (gedefinieerd als omstandigheden die redelijkerwijs buiten de controle van F1 Experiences vallen), dan geeft F1 Experiences u 100% krediet voor de volgende editie van dezelfde race of een ander F1 Experiences-evenement in hetzelfde seizoen. Verder raden we een (doorlopende) reis- / annuleringsverzekering aan die onder andere uitbetaalt als u, of iemand in uw huishouden, COVID oploopt in aanloop naar uw F1-vakantie. Meestal is dit vanaf 14 dagen van tevoren. Op deze manier dekt u het COVID-risico van beide invalshoeken af: zowel bij de bron als bij de bestemming (dit laatste vanwege de “100% transfer guarantee”-polis). Heeft u twijfels over een gekozen polis, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een second opinion.

Hotels & transfers

De volgende hotels (inclusief circuittransfers) zijn op aanvraag apart bij te boeken. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Optie 1: JW Marriott Austin (4*)

Optie 2: Omni Austin Hotel Downtown (4*)

Copyright © 2021 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
 • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.