F1 Team Hospitality
F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant

F1 Team Hospitality

F1 Team Hospitality

Altijd al eens bij Max verstappen en Red Bull Racing in de paddock club willen staan tijdens een Grand Prix-weekend? Dit is uw kans! Als verkooppunt van officiële F1 Team Hospitality tickets voor het Red Bull Racing Team bieden wij u een onvergetelijke ervaring in het hart van alle actie. Beleef de Formule 1 in stijl met exclusieve Red Bull F1 VIP tickets en krijg unieke toegang tot de teamgarage van Max Verstappen. Met deze paddock kaarten staat u in het middelpunt van de meest opwindende sport op aarde. Nergens anders komt u zo dicht bij.

Liever aanwezig bij één van de andere F1-teams? Race Experience kan u exclusieve toegang bieden tot andere F1-teamsuites zoals die van Ferrari, Mercedes en McLaren. Niets is ondenkbaar. Neem contact op voor een op maat gemaakte ervaring!

Red Bull F1 Team Hospitality VIP tickets

Paddock kaarten voor het team van Max Verstappen geven u ongeëvenaarde toegang tot de Formule 1 en een unieke inkijk achter de schermen bij Red Bull Racing. U staat in de Red Bull teamgarage terwijl u toekijkt hoe monteurs de gloednieuwe RB17 opstarten. In de Paddock Club bij het team van Max Verstappen wordt u welkom geheten door een toegewijd hospitality team in een prachtige ruimte met een ontspannen en levendige sfeer. De Paddock Club van Red Bull Racing bevindt zich slechts enkele meters boven de teamgarages. Vanaf daar heeft u perfect uitzicht op de baan, de pitstraat én op alle pitstops van bovenaf!

Als de lichten eenmaal uitgaan, barst het racespektakel los. Naast ultieme uitzichten op de baan en de pits beschikt de Red Bull Paddock Club over high-definition video walls waarop u elke centimeter van de baan in HD ziet. Fascinerende live verbindingen met de teamgarage van Red Bull en toegang tot het radiokanaal bieden u unieke inzichten gedurende het hele raceweekend. Op deze manier ziet en hoort u de teamstrategen van Red Bull Racing live in actie. Ook bieden belangrijke leden van het team, inclusief de coureurs, u meer inzicht over hoe het team opereert. Met kaarten voor de paddock club van het team achter Max Verstappen heeft u toegang tot exclusieve ins and outs en hoeft u niets te missen!

F1 Paddock Club

Als VIP-gast van Red Bull Racing geniet u van alles wat de Paddock Club te bieden heeft. Met de Team Hospitality pakketten krijgt u toegang tot de algemene Paddock Club lounge- en entertainmentruimtes om uzelf of uw relaties volledig onder te dompelen in de wereld van F1. Als paddock kaarthouder neemt u gedurende het hele weekend deel  aan de pit lane walks door de paddock. Daarnaast bereiden de topchefs van de Paddock Club voortreffelijke gerechten en geniet u onbeperkt van heerlijke dranken. Zodra de race begint, volgt u alle actie vanaf het uitkijkplatform met zichten op de pitstraat. Ook kunt u ervoor kiezen om lekker achterover te leunen. En dat terwijl u van de sfeer geniet, relax netwerkt  en tegelijkertijd de race live volgt via de vele schermen in de F1 Paddock Club. Klik hier voor meer informatie over de F1-Paddock Club.

Red Bull Racing heeft op veel locaties een eigen teamsuite in de Paddock Club. Echter op sommige locaties worden de gasten van het team en van de Paddock Club in een gezamenlijk clubsuite welkom geheten. In alle gevallen geniet u van dezelfde mate van exclusiviteit, entertainment en inzicht achter de schermen bij het team. Ook zijn de zichten op de baan en de pitsstraat hier net zo fantastisch. Neem voor vragen of specifieke wensen contact met ons op. Of bekijk hier alvast de Red Bull Garage Tour onder begeleiding van teambaas Christian Horner en wees welkom in de teamgarage van Max Verstappen in de Paddock Club!

Red Bull F1 Team Hospitality Paddock Club is inclusief:

  • Exclusieve toegang boven de F1-Team-garages en pitstraat – het ultieme uitzicht!
  • Live verbinding met de Red Bull Racing-pitboxen en toegang tot het teamradiokanaal gedurende het weekend
  • Bezoek van F1-teamleden en coureurs
  • Rondleiding achter de schermen bij het Red Bull Racing team
  • Red Bull Racing Team gift bag
  • Toegang tot de F1-Paddock Club Main Lounge en entertainment gebieden
  • Voortreffelijke wereldkeuken en premium bar met heerlijke cocktails, mooie wijnen, verfrissende bieren en frisdranken
  • Elke dag toegang tot de exclusieve F1 Paddock Club pit lane walk
  • Live race-actie op vele videoschermen in de F1 Paddock Club

Toegang tot uitkijkplatform met unieke uitzichten van bovenaf op de pitstraat.

Nieuws