Incentive reizen naar de Formule 1

Een incentive reis is een erg leuke manier om samen successen te vieren en om het teamgevoel te versterken. Ook zijn incentive reizen op maat ideaal om banden met belangrijke zakenpartners op te bouwen en te versterken. Race Experience is dé specialist voor al uw incentive reizen op maat naar Formule 1-bestemmingen. De Formule 1 biedt uitstekende mogelijkheden voor incentives op de mooiste locaties ter wereld. Neem uw personeel mee naar een exclusief bedrijfsuitje naar de Grand Prix van Italië of leg uw zakelijke relaties in de watten met een luxueuze incentive reis naar de GP van Abu Dhabi. Niets is onmogelijk! Laat u hieronder inspireren door de mogelijkheden of neem direct contact met ons op voor een incentive reis op maat.

F1 incentive reis – reizen op maat

Incentive reizen op maat worden door Race Experience van A tot Z tot in de puntjes geregeld. Altijd met de juiste verhouding tussen actief, cultuur en ontspanning. We luisteren naar uw wensen en denken graag mee om zo een onvergetelijke ervaring samen te stellen voor uw bedrijf, vereniging of businessclub. Op basis van persoonlijke aandacht zorgen we ervoor dat de incentive reis perfect aansluit op uw bedrijfsdoelstellingen en uw budget. Wij zijn graag uw partner als u opzoek bent naar een unieke reis vol (race)spektakel, verrassende momenten en unieke belevenissen. Een ding is zeker: over deze reis zal nog lang nagepraat worden!

F1 incentive reizen – opties en mogelijkheden

Onze incentive reizen zijn zeer compleet inclusief vluchten, comfortabele hotels, entreetickets, activiteiten en lokale transfers. Binnen deze reisonderdelen zijn er veel mogelijkheden variërend in luxe en prijs. Van lijnvluchten tot privévluchten en van transferbussen tot VIP-vervoer. Alles is mogelijk. Ook wat betreft toegangsbewijzen tot de F1 bieden we een ruim aanbod. Van mooie tribuneplaatsen tot de wereldse hospitality van de Paddock Club. Niets is te gek. Daarnaast bieden we verschillende activiteiten aan, zowel binnen als buiten het circuit. Denk aan Pit Lane Walks door de pitsstraat, een paradetour over het circuit, Meet-and-Greets en andere F1® Experiences.

Buiten het circuit is er natuurlijk ook genoeg te beleven tijdens onze incentive reizen. Van Yacht Parties in Monaco tot exclusieve diners en afterparty’s in aanwezigheid van grote namen uit de Formule 1. Ook bieden we genoeg opties aan activiteiten en excursies buiten de F1. Van City Bike Tours in Barcelona tot Dessert Safari’s in de woestijn van Dubai. Wij houden rekening met al uw wensen bij het samenstellen van uw perfecte incentive reis op maat.

F1 incentive reizen – Voorbeelden uit het verleden

Hier vindt u een voorbeeld van een samengestelde incentive reis ter inspiratie. Uw eigen reis kan er natuurlijk heel anders uitzien.

F1 incentive reis – Abu Dhabi

Voor een plaatselijke bedrijf hebben we eind 2019 een aansprekende incentive reis georganiseerd naar de Grand Prix van Abu Dhabi. Een fantastisch programma vol cultuur, unieke activiteiten, hospitality en natuurlijk raceactie op het circuit. Met een geweldig 5-sterrenhotel als uitvalsbasis, hebben we naast geweldige dagen op het circuit ook genoeg andere dingen beleefd. Zo hebben we een tour door de woestijn gedaan met gave activiteiten waaronder ‘Dune Bashing, quad rijden en zandsurfen. Ook een luxe jacht trip (inclusief BBQ) en een City Tour door Dubai stonden op het programma. Een reis vol unieke hoogtepunten, daar was iedereen het over eens!

incentive reizen op maat - incentive reis formule 1

Copyright © 2023 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.