Grand Prix® van Saoedi-Arabië - Djedda 2021

Grand Prix® van Saoedi-Arabië - Djedda 2021

Formule 1 Saoedi-Arabië

  • F1-tickets, -reizen en -experiences
  • Veilig en goed voorbereid op reis
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Servicegericht en transparant

Grand Prix® van Saoedi-Arabië - Djedda 2021

Grand Prix van Saoedi-Arabië – Djedda 2021

In 2021 wordt Saoedi-Arabië het 33e land dat gastheer is van een raceweekend tijdens het wereldkampioenschap van de Formule 1. Dan zal het land de Grand Prix van Saoedi-Arabië organiseren.

Djedda – gastheer voor de Formule 1

De Grand Prix van Saoedi-Arabië vindt plaats in de op een na grootste stad van het land – Djedda, gelegen aan de westkust van het land. De race wordt verreden op een stratencircuit in de avonduren waardoor de vergelijking met de Singaporese GP om de hoek liggen. Laatstgenoemde race is een van onze absolute favorieten! Er liggen overigens al plannen klaar om de Grand Prix van Saoedi-Arabië in de toekomst te houden op een nog te bouwen F1-circuit. De Grand Prix van Saoedi-Arabië wordt georganiseerd in samenwerking met de Saudi Automobile and Motorcycle Federation.

Jeddah Street Circuit

Het Jeddah Street Circuit komt langs de oevers van de Rode Zee te liggen. Djedda is een pittoreske stad met ongeveer 3,5 miljoen inwoners, gelegen aan de prachtige kust van de Rode Zee. De uiteindelijke lay-out van het circuit moet nog worden bevestigd (vandaar dat we geen circuitafbeelding paraat hebben op deze pagina), maar het zal zich bevinden aan de Corniche – een kustgebied van 30 km in de stad. Als zodanig wordt verwacht dat een deel van de baan langs de kust ligt en een prachtige natuurlijke achtergrond voor de actie vormt.

Copyright © 2021 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.