Formule 1 Grand Prix aanbod
Grand Prix® van Monaco - Monte Carlo 2020

Grand Prix® van Monaco - Monte Carlo 2020

Formule 1 Monaco

21 - 24 mei 2020

Tickets Grand Prix van Monaco - Monte Carlo 2020 Losse tickets

Bestel hier uw officiële Formule 1-tickets voor de Grand Prix van Monaco - Monte Carlo.
Vanaf:  0 Bekijk tickets
22 - 25 mei 2020

Vierdaagse vliegreis – Formule 1 Monaco – Monte Carlo 2020Nu met éxtra korting - geldig t/m 31 maart 2020!

Bestel hier onze vierdaagse vliegreis naar de Formule 1 Grand Prix van Monaco inclusief vluchten, 3 overnachtingen met ontbijt én alle lokale transfers. Selecteer eerst het aantal personen en eventueel uw parkeerticket alvorens door te gaan. Entreeticket(s) kunt u bij de volgende stap eenvoudig bijboeken. 
Vanaf:  659   Bekijk deze reis
20 - 25 mei 2020

Zesdaagse vliegreis – Formule 1 Monaco – Monte Carlo 2020Nu met éxtra korting - geldig t/m 31 maart 2020!

Bestel hier onze zesdaagse vliegreis naar de Formule 1 Grand Prix van Monaco inclusief vluchten, 5 overnachtingen met ontbijt én alle lokale transfers. Selecteer eerst het aantal personen en eventueel uw parkeerticket alvorens door te gaan. Entreeticket(s) kunt u bij de volgende stap eenvoudig bijboeken. 
Vanaf:  799   Bekijk deze reis
22 - 25 mei 2020

Vierdaags hotelarrangement – Formule 1 Monaco – Monte Carlo 2020Nu met vroegboekkorting! - geldig t/m 31 jan 2020

Bestel hier ons vierdaagse hotelarrangement naar de Formule 1 Grand Prix van Monaco inclusief 3 overnachtingen in een uitstekend hotel. Selecteer eerst het aantal personen en uw luchthaven van vertrek alvorens door te gaan. Entreeticket(s) kunt u bij de volgende stap eenvoudig bijboeken. 
Vanaf:  299   Bekijk deze reis
20 - 25 mei 2020

Zesdaags hotelarrangement – Formule 1 Monaco – Monte Carlo 2020Nu met vroegboekkorting! - geldig t/m 31 jan 2020

Bestel hier ons zesdaagse hotelarrangement naar de Formule 1 Grand Prix van Monaco inclusief 5 overnachtingen in een uitstekend hotel. Selecteer eerst het aantal personen en uw luchthaven van vertrek alvorens door te gaan. Entreeticket(s) kunt u bij de volgende stap eenvoudig bijboeken. 
Vanaf:  429   Bekijk deze reis

Grand Prix® van Monaco - Monte Carlo 2020

De Grand Prix van Monaco – Monte Carlo wordt verreden op het Circuit de Monaco. Het is een van de kortste banen van het Formule 1-kampioenschap, maar wel een met een lange geschiedenis. De Grand Prix van Monaco – Monte Carlo staat voor het eerst in 1950 op de kalender en maakt sinds 1955 onafgebroken deel uit van het kampioenschap.
Het stratencircuit staat bekend om de zero marge voor fouten, het vele schakelen (meer dan 60 keer in het 3.337 meter tellende rondje) en het lef dat nodig is om op de limiet te rijden. Max Verstappen ondervindt dit aan den lijve in 2016 als hij 3 keer crasht in evenveel dagen.
Vraag alle Formule 1-coureurs welke Grand Prix zij het liefst willen winnen en het antwoord is vrijwel unaniem: de Grand Prix van Monaco! De charme, het prestige en de glamour vormen een onweerstaanbare combinatie voor vele coureurs.

Een uitdagend circuit…ook voor Max

In 2017 rijdt Max voor het eerst in zijn carrière de Grand Prix van Monaco uit met P5 als eindresultaat. Een ongelukkige bandenstrategie, waarbij zijn team de undercut probeert op Valtteri Bottas, levert hem deze vijfde plek op. Zijn teamgenoot Daniel Ricciardo daarentegen rijdt wel langer door op zijn eerste setje banden. Hij presteert het om hiermee zowel Max als Valtteri voorbij te gaan. Max is op zijn zachts gezegd niet tevreden over de gekozen strategie. Herinnert u zich de radioboodschap van Max als hij zijn onvrede uit? 
 
In 2018 maakt Max een stuurfoutje in de laatste vrije training met grote gevolgen. Het chassis is dusdanig beschadigd dat de monteurs de auto niet op tijd klaar hebben voor de start van de kwalificatie. Max start de race van achteren en na een imposante inhaalrace eindigt hij op P9 in de punten. In 2019 rijdt Max een goede kwalificatie, maar mist zijn RB15 de broodnodige neerwaartse druk om het de Mercedes lastig te maken. Verstappen vertrekt tijdens de Grand Prix van Monaco van P3. Max zou op P2 eindigen ware het niet dat hij een 5s penalty overhoudt aan een botsing met Bottas in de pitsstraat. Hierdoor wordt P2 uiteindelijk omgezet in P4.
Copyright © 2020 Race Experience
Hulp nodig? Bel gemakkelijk met ons op 050 205 78 01

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.