Formule 1 Grand Prix aanbod
Grand Prix® van de Verenigde Staten – Austin 2021

Grand Prix® van de Verenigde Staten – Austin 2021

Formule 1 Verenigde Staten

  • F1-tickets, -reizen en -experiences
  • Veilig en goed voorbereid op reis
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Servicegericht en transparant
n.t.b. okt. 2021

Tickets Grand Prix Verenigde Staten - Austin 2021

Bestel hier uw officiële Formule 1-tickets voor de Grand Prix van Verenigde Staten - Austin.
Vanaf:  0 Bekijk tickets
n.t.b. oktober 2021
The premium Race Experience – Geniet van VIP hospitality in de Champions Club

F1 Amerika 2021 – F1® Experiences Champions Club

Boek hier uw F1® Experiences Champions Club Austin tickets voor de F1 in Amerika 2021. Dit VIP-pakket is inclusief Main Grandstand of Champions Club Suite (3-daags), Champions Club Hospitality, een rondleiding door de F1 Paddock, F1 Driver Appearance en nóg meer bijzondere F1 Experiences. 
Vanaf:  2,999   Bekijk dit aanbod
n.t.b. oktober 2021
The classic Race Experience + VIP-activiteiten op donderdag

F1 Amerika 2021 – Starter ticketpakket F1® Experiences

Boek hier uw F1® Experiences Starter pakket voor de F1 in Amerika 2021, inclusief 3-daagse entreeticket (Turn 4 tribune), exclusieve Pit Lane Walk, een begeleide tour over het circuit en meer exclusieve F1 Experiences.   
Vanaf:  749   Bekijk dit aanbod
n.t.b. oktober 2021
The premium Race Experience – Exclusieve toegang achter de schermen van F1

F1 Austin 2021 – GP van Amerika – Hero ticketpakket F1® Experiences

Boek hier uw F1® Experiences Hero tickets voor de F1 in Austin 2021, inclusief 3-daagse entreeticket (Main Grandstand), Champions Club receptie met een F1-coureur, F1 insider acces, een Pit Lane Walk en nóg meer unieke F1 Experiences.   
Vanaf:  1,829   Bekijk dit aanbod
n.t.b. oktober 2021
The premium Race Experience – BBQ met Haas F1-team op zaterdag

Formule 1 Amerika 2021 – Racer ticketpakket F1® Experiences

Boek hier uw F1® Experiences Racer pakket voor de Formule 1 in Amerika 2021, inclusief 3-daagse entreeticket (Turn 4 tribune), een BBQ met het team van Haas en meer exclusieve extraatjes van F1 Experiences.   
Vanaf:  749   Bekijk dit aanbod
n.t.b. oktober 2021
The premium Race Experience – Maak kennis met F1 hospitality in de Paddock Club

Formule 1 Austin – GP van Amerika 2021 – Premier ticketpakket F1® Experiences

Bestel hier uw F1® Experiences Premier pakket met tickets voor de Formule 1 in Austin 2021. Dit pakket is inclusief een Paddock Club ticket (vrijdag), een ticket voor de Main Grandstand Trackside E/W (za-zo), Pit Lane Walks, een rondleiding door de paddock en nog veel meer unieke F1 Experiences. 
Vanaf:  2,469   Bekijk dit aanbod
n.t.b. oktober 2021
The premium Race Experience – VIP ticketpakket

Grand Prix van Amerika 2021 – Trophy ticketpakket F1® Experiences

Boek hier uw F1® Experiences Trophy pakket voor de Grand Prix van Amerika 2021, inclusief 3-daagse entreeticket (Bocht 1 of 15), exclusieve Pit Lane Walk, Champions Club receptie, een begeleide tour over het circuit en meer unieke F1 Experiences.   
Vanaf:  1,639   Bekijk dit aanbod
n.t.b. oktober 2021
The ultimate Race Experience – Buitengewoon en exclusief in elk opzicht!

Grand Prix van Amerika 2021 – Paddock Club ™ Austin – F1® Experiences

Bestel hier uw Paddock Club ™ kaarten voor de F1 in Austin 2021. Als VIP-gast in de Paddock Club geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, uitzonderlijke service, de beste plaatsen op het circuit én van exclusieve toegang tot de pitsstraat en paddock.  
Vanaf:  4,179 Bekijk dit aanbod

Grand Prix® van de Verenigde Staten – Austin 2021

De Grand Prix van de Verenigde Staten – Austin is de thuisrace van de huidige eigenaren van de F1 – Liberty Media. De Grand Prix maakt sinds 2012 deel uit van het Formule 1-kampioenschap. De race vindt plaats op het Circuit of the Americas (COTA) dat ten zuidoosten van Austin ligt. Austin is tevens de hoofdstad van de staat Texas in de VS. Het Austin-Bergstrom International Airport bevindt zich trouwens vlakbij het circuit. Verder is de thuishaven van de huidige Grand Prix van de Verenigde Staten – Austin ontworpen door het Amerikaanse architectuur bedrijf HKS in samenwerking met Herman Tilke.

COTA

Het circuit heeft een lengte van 5.513 meter en telt 20 bochten. Bovendien volgt het Circuit of the Americas de natuurlijke glooiing van de omgeving. Het is een technisch circuit waarbij een coureur het juiste ritme dient te vinden. Vooral in de eerste sector, waar het hoogteverschil het grootst is en de snelle bochten elkaar direct volgen, is dit uitdagend. Bijzonder is dat het circuit, net als Singapore, Abu Dhabi en Interlagos, tegen de klok in wordt gereden. De baan staat ook bekend om de kijktoren die een geweldig uitzicht biedt op het circuit.

Resultaten Max bij de Grand Prix van de VS

Max Verstappen behaalt bij zijn debuut in de Grand Prix van de Verenigde Staten – Austin (2015) een knappe 4e plek in de Toro Rosso. Dit is trouwens mede te danken aan een overwegend natte race. In 2017 herhaalt de Limburger deze prestatie, ditmaal in de RB13 van Red Bull Racing.

In 2018 behaalt Max zijn beste resultaat tot nu toe in de Grand Prix van de Verenigde Staten, ditmaal in de RB14 van Red Bull Racing. Startend van P18 rijdt de Limburger gedecideerd naar voren eindigend op P2 – geholpen door een perfecte racestrategie en solide inhaalmanoeuvres. Het is meteen ook wraak voor het misgelopen podium van het jaar hiervoor (Max ontvangt een penalty die hem zijn podium kost). In 2019 begint en eindigt Max op P3. Verstappen rijdt tijdens deze editie in Amerika alweer zijn 100e Grand Prix in de Formule 1.

Copyright © 2020 Race Experience
Andere wensen? Bel ons op 050 205 78 01

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.