Grand Prix® van Miami 2025
F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant

Grand Prix® van Miami 2025

FORMULA 1 CRYPTO.COM MIAMI GRAND PRIX 2025

Miami Grand Prix F1 Tickets & GP Experiences 2025

Deze race is op de Miami International Autodrome. Naast reguliere Formule 1-tickets voor Miami bieden we meerdere F1 Experiences pakketten aan. Deze pakketten zijn inclusief tickets voor de GP van Miami. Ongeacht uw keuze, Race Experience biedt u de beste F1-tickets. Net als een uitgebreidste service en deskundig advies op maat. Op deze manier krijgt u dus het meeste waar voor uw geld tijdens uw Formule 1-avontuur naar de F1 Miami GP van 2025!

F1 welcomes you to the Miami Grand Prix!

Het Miami International Autodrome maakte zijn debuut op de kalender in mei 2022. Het is een tijdelijk circuit, maar ontworpen om een ​​permanente uitstraling te hebben. De baan bevindt zich in het Hard Rock Stadium-complex in Miami Gardens. Dat is de thuisbasis van de beroemde Miami Dolphins-franchise van de NFL. De sfeer op het stratencircuit is vergelijkbaar met Melbourne’s Albert Park.

De Grand Prix van Miami is de eerste van de drie races die gehouden worden in de Verenigde Staten. Er worden daarna nog races gehouden in Austin en Las Vegas.

Hoe ziet het circuit Miami International Autodrome eruit?

Het stratencircuit is spectaculair, met het Hard Rock Stadium als epicentrum. De baan is 5,41 km lang en heeft maar liefst negentien bochten en drie rechte stukken. Met drie DRS-zones en een geschatte topsnelheid van 320 km/u zijn er veel inhaalmogelijkheden.

Gratis Circuit Gids Miami

Bent u benieuwd naar de details van het circuit Miami International Autodome? Download dan onze gratis circuit gids voor Miami. In deze gids ziet u onder andere hoe het circuit is opgebouwd. Daarnaast krijgt u tips over de faciliteiten rondom de racebaan. Op deze manier bereidt u zich perfect voor op uw reis naar Miami!

Waarom de F1 te Miami niet gemist mag worden…

Het Hard Rock Stadium weet hoe een show moet worden neergezet. Het heeft al zes Super Bowls, twee Baseball World Series en talloze rockconcerten georganiseerd. De baan is ontworpen om wiel-aan-wiel racen aan te moedigen. En daarnaast om tegelijkertijd aan de hoogste veiligheidsnormen te voldoen. F1-toeschouwers zijn daarmee de échte winnaars in Miami.

Dan is er Miami zelf. Deze stad is beroemd om zijn zandstranden, art-decosfeer, levendig multiculturalisme en rijk sporterfgoed. Miami Florida is een onmisbare bestemming voor diegenen die de Sunshine State bezoeken.

Waar kan ik het beste plaatsnemen tijdens Grand Prix van Miami?

Bij het bekijken van een sportevenement in een speciaal gebouwd stadion, is het moeilijk om fout te gaan. U zou zelfs over het bovendek van het Hard Rock Stadium kunnen lopen. Daar kunt u elke hoek van de baan zien – vrij uniek. Wat betreft de beste inhaalplekken: een zitplaats in de buurt van bocht 1, 11 of 17 zou u midden in de baanactie moeten plaatsen.

Gratis Miami bestemmingsgids

Miami is niet alleen een geweldige F1-locatie, maar ook een unieke stad om te bezoeken. Het is zoals u weet wel een hele grote stad. Daarom kan het lastig zijn om te bepalen waar u precies moet zijn. Met de gratis Miami bestemmingsgids helpen we u alvast op weg. Hierin leest u welke bezienswaardigheden u niet mag missen én waar u het beste kunt gaan eten.

Grand Prix® van Miami 2025
Verenigde Staten

Miami International Autodrome

Het circuit

Aftellen tot de start van de Grand Prix®

Programma

Grand Prix van Miami 2025
02 – 04 mei 2025
     
Sessie Dag Tijdstip (NL tijd)*
Vrije training 1 Vrijdag 18:30 – 19:30
Sprint Kwalificatie Vrijdag 22:30 – 23:30
Sprint Race Zaterdag 18:00 – 19:00
Kwalificatie Zaterdag 22:00 – 23:00
Race Zondag 22:00 – 00:00

* Tijden gebaseerd op vorige editie

Informatie aanvragen