Grand Prix® van Miami 2023

Grand Prix® van Miami 2023

Formule 1 Miami - FORMULA 1 CRYPTO.COM MIAMI GRAND PRIX 2023

  • F1-tickets, -reizen en -experiences
  • Veilig en goed voorbereid op reis
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Servicegericht en transparant
05 - 07 mei 2023

Tickets Grand Prix van Miami 2023

Bestel hier uw officiële Formule 1-tickets voor de Formula 1 Miami Grand Prix.
Vanaf:  1.575 Bekijk tickets
4 - 7 mei 2023
Premium Race Experience – Exclusieve toegang achter de schermen van F1

F1 Miami 2023 – F1® Experiences Live | Start-Finish

Boek hier uw F1® Experiences Start-Finish pakket voor de GP van Miami, inclusief 3-daagse entreeticket (Main Grandstand), exclusieve F1® Experiences Live Receptie, een rondrit over het circuit en meer unieke F1® Experiences. 
Vanaf:  3.120   Bekijk dit aanbod
5 - 7 mei 2023
Premium Race Experience – Exclusieve toegang achter de schermen van F1

F1 Miami 2023 – Haas F1® Team Fan Package

Boek hier uw F1® Experiences Haas F1® Team Fan Package met driedaagse entreeticket North Beach/South Beach Grandstand (zicht op bocht 11 t/m 13). Verder zijn er ook diverse leuke extraatjes zoals een Haas F1® Team Gift Bag.
Vanaf:  1.860   Bekijk dit aanbod
5 - 7 mei 2023
Premium Race Experience – Exclusieve toegang achter de schermen van F1

F1 Miami 2023 – Haas F1® Team Fan Package | Haas Hangout

Boek hier uw F1® Experiences Haas F1® Team Fan | Haas Hangout Package met driedaagse entreeticket North Beach/South Beach Grandstand (zicht op bocht 11 t/m 13). Exclusieve trackside -barbecue met speciale gasten van het HAAS F1® -team. Verder zijn er ook diverse leuke extraatjes zoals een Haas F1® Team Gift Bag.
Vanaf:  2.380   Bekijk dit aanbod
4 - 7 mei 2023
Premium Race Experience – Exclusieve toegang achter de schermen van F1

F1 Miami 2023 – F1® Experiences Live | Turn 18

Boek hier uw F1® Experiences Turn 18 pakket voor de GP van Miami, inclusief 3-daagse entreeticket (Bocht 18), exclusieve F1® Experiences Live Receptie, een rondrit over het circuit en meer unieke F1® Experiences. 
Vanaf:  3.000 Bekijk dit aanbod
5 - 7 mei 2023
Premium Race Experience – Geniet van VIP hospitality in de Champions Club

F1 Miami 2023 – Champions Club F1® Experiences & Turn 18 Grandstand 3-Days

Boek hier uw F1® Experiences Champions Club tickets voor de F1 in Miami 2023. Dit VIP-pakket is inclusief toegang tot de Champions Club & Turn 18 grandstand op vrijdag, zaterdag en zondag, premium hospitality, een rondleiding door de Paddock, F1 Driver Appearance en nóg meer bijzondere F1 Experiences. 
Vanaf:  7.120 Bekijk dit aanbod
03 mei - 09 mei 2023
Premium Race Experience – Zevendaagse vliegreis GP Miami

Formule 1 Miami – Premium Race Experience – Zevendaagse vliegreis – Grand Prix Miami 2023

Onze zevendaagse vliegreis naar de Grand Prix van Miami is luxe opgezet: indirecte vluchten met Air France, luxe 4-sterren verblijf - uiteraard met ontbijt - in de buurt van het circuit, de luchthaven en Miami Beach. Entreeticket(s) zijn optioneel en eenvoudig bij te boeken.
Vanaf:  2.599   Bekijk dit aanbod
03 mei - 09 mei 2023
Classi Race Experience – Zevendaagse vliegreis GP Miami

Formule 1 Miami – Zevendaagse vliegreis – Grand Prix Miami 2023

Deze Classic Race Experience naar de Grand Prix van Miami 2023 is uiterst comfortabel. Vlieg via Parijs snel en comfortabel naar Miami, een verblijf op slechts een kwartier van het circuit en  Entreeticket(s) zijn optioneel en eenvoudig bij te boeken.
Vanaf:  2.099   Bekijk dit aanbod

Grand Prix® van Miami 2023

F1-tickets en reizen naar de Grand Prix van Miami 2023

Op deze pagina treft u straks ons aanbod voor F1-tickets voor de Formule 1 GP van Miami 2023 op de Miami International Autodrome. Naast reguliere Formule 1-tickets en F1-kaarten voor Miami bieden we meerdere F1 Experiences pakketten aan. Deze pakketten zijn inclusief tickets voor de GP van Miami. Ongeacht uw keuze, Race Experience biedt u de beste F1-tickets, de uitgebreidste service en deskundig advies op maat. Op deze manier krijgt u het meeste waar voor uw geld tijdens uw Formule 1-avontuur naar de F1 Miami GP van 2023!

F1 welcomes you to Miami!

Het Miami International Autodrome, dat zijn F1-debuut maakte in mei 2022, is een tijdelijk circuit, maar ontworpen om een ​​permanent uitstraling te hebben. De baan bevindt zich in het Hard Rock Stadium-complex in Miami Gardens, de thuisbasis van de beroemde Miami Dolphins-franchise van de NFL. sfeer op het stratencircuit, niet anders dan in Melbourne’s Albert Park.

De eerste Grand Prix van Miami vindt plaats in 2022. Verstappen laat meteen zien wie de baas is in Miami. De GP in Florida voegt zich bij zijn Texaanse tegenhanger in Austin en wordt daarmee de tweede Amerikaanse Grand Prix op de F1-kalender.

Hoe ziet de baan eruit?

Het stratencircuit is spectaculair. Met het Hard Rock Stadium als epicentrum, zal de 5,41 km lange baan. Maar liefst negentien bochten, drie rechte stukken, potentieel voor drie DRS-zones en een geschatte topsnelheid van 320 km/u bevatten. Er zijn ook hoogteverschillen, de belangrijkste tussen bochten 13 en 16, waarbij de baan over een afrit gaat en onder verschillende viaducten over oneffen terrein. De bocht 14-15 chicane heeft een opwaartse benadering, met een kam in het midden, en valt dan naar beneden bij het verlaten.

Waarom de F1 te Miami niet gemist mag worden…

Het Hard Rock Stadium weet hoe een show moet worden neergezet. Het heeft reeds zes Super Bowls, twee Baseball World Series en talloze rockconcerten georganiseerd. Het stadion in het hart van een F1-circuit is ook nog eens een meesterzet van de organisatoren. De baan is ontworpen om wiel-aan-wiel racen aan te moedigen en tegelijkertijd aan de hoogste veiligheidsnormen te voldoen. F1-toeschouwers zijn daarmee de échte winnaars in Miami.

Dan is er Miami zelf: beroemd om zijn zandstranden, art-decosfeer, levendig multiculturalisme en rijk sporterfgoed. Miami Florida is een onmisbare bestemming voor diegenen die de Sunshine State bezoeken.

Waar kan ik het beste plaatsnemen?

Bij het bekijken van een sportevenement in een speciaal gebouwd stadion, is het moeilijk om fout te gaan. U zou zelfs over het bovendek van het Hard Rock Stadium kunnen lopen en elke hoek van de baan kunnen zien – vrij uniek. Wat betreft de beste inhaalplekken: een zitplaats in de buurt van bocht 1, 11 of 17 zou u midden in de baanactie moeten plaatsen.

Copyright © 2023 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.