Wat zijn de inchecktijden en uitchecktijden van de campings?

Let op: Deze informatie is ter indicatie en kan per camping afwijken. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele wijzigingen in de incheck- en uitchecktijden.

De meeste campings hanteren de volgende inchecktijden:

  • 08:00 uur – 22:00 uur: Voor campingplaatsen op Camping Oranje, Geel, Blauw, Rood, Groen, Beige en Wit.
  • 06:00 uur – 22:00 uur: Voor campingplaatsen op Camping Zwart, GPTents, Easy Camping en glampingaccommodaties.

Uitchecken

  • Vertrekt u op zondag? Dan kunt u die dag uitchecken tussen 06:00 en 18:00. Uw camper mag de hele dag op uw campingplek blijven staan zodat u gewoon naar het circuit kan voor de Grand Prix. Wel verzoeken we u vriendelijk om uw campingplek alvast op te ruimen en netjes achter te laten.U kunt vanaf 20:00 uur de camping verlaten.
    Let op: de exacte vertrektijden kunnen worden gewijzigd door de lokale politie. In verband met de drukte rondom het circuit houden zij de wegen tot 20:00 uur dicht. Naar verwachting zullen zij de wegen rond 20:00 uur weer openen, maar deze tijden kunnen variëren afhankelijk van de drukte.
  • Vertrekt u op maandag? Dan kunt u die dag uitchecken tussen 06:00 en 10:00 ‘s ochtends.

Vraag niet beantwoord?

Zoek verder

Ideal logo Paypal Logo Mastercard Logo Visa Logo
ANVR STO Calamiteitenfonds
© Copyright Race Experience 2024 Gebouwd door Saam' uit Groningen

Race Experience BV werkt direct met Lokale partners/promotors en is geautoriseerd wederverkoper voor event tickets. Daarom zijn we op geen elke manier verbonden met bedrijven die verbonden zijn aan de Formule 1. F1, FORMULA ONE, FORMULA 1, FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, GRAND PRIX en alle gerelateerde merken en/of trademarks van Formula One Licensing.