F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant
F1 Hongarije 2023 – Red Bull Racing Paddock Club ™ Hospitality

F1 Hongarije 2023 – Red Bull Racing Paddock Club ™ Hospitality

Ultimate Race Experience – Geniet van de ultieme VIP-ervaring in de Red Bull Racing Paddock Suite!

Inbegrepen bij deze reis:

 • Red Bull Racing Paddock Club (3-daags)
 • VIP Hospitality
 • Unieke VIP-activiteiten op het circuit
Grand Prix® van Hongarije - Boedapest 2024
Hongarije

Hungaroring

21 - 23 juli 2023

Bestel hier uw Red Bull Racing Paddock Club ™ tickets voor de F1 in Hongarije 2023. In de Red Bull Paddock Club wordt u gedurende het F1-weekend als gast verwelkomd en geniet u het hele weekend van heerlijke gerechten en dranken én unieke VIP-activiteiten op de Hungaroring.

 

 9.425

Dit product is op dit moment niet beschikbaar. U kunt zich met uw e-mailadres inschrijven voor de nieuwsbrief van dit product en wordt op de hoogte gehouden zodra dit product beschikbaar komt.

Beschrijving

Red Bull Racing Paddock Club tickets F1 Hongarije 2023 – van 21 juli t/m 23 juli 2023

Op het circuit waar Max Verstappen altijd goede resultaten boekt, kunt u het team van Red Bull Racing van dichtbij aanmoedigen. Met de unieke VIP-tickets tot de Red Bull Racing Paddock Club bent u te gast bij het team van Red Bull Racing en wordt u flink in de watten gelegd.

Boek snel uw tickets voor het te laat is en beleef een geweldig F1-weekend als Vip bij het team van Max Verstappen en Sergio Perez.

Red Bull Racing Paddock Club tickets F1 Hongarije – Wat kunt u verwachten?

Gedurende het GP-weekend bent u als VIP-gast aanwezig in de Red Bull Racing Paddock Club op de Hungaroring in Hongarije! Hier geniet u tijdens de F1 in Hongarije van wereldse hospitality, heerlijke gerechten en een open bar met de lekkerste dranken. Bovendien heeft u vanuit de Red Bull Racing Paddock Club een ongeëvenaard uitzicht op de raceactie en natuurlijk de pitsstraat.

De Red Bull Paddock Club beschikt tevens over high-definition video walls waarop u alle actie op de baan HD kunt aanschouwen. Tijdens de dagelijkse Paddock Club Pit Lane Walks door de pitsstraat* ziet u de teams aan het werk gedurende het GP-weekend. Ook neemt u deel aan een (virtuele) garage tour bij het team van Red Bull Racing en krijgt u fascinerende inzichten in F1 en het team tijdens een lezing van een teamlid.

Red Bull Racing Paddock Club tickets  F1 Hongarije 2023 – Inbegrepen producten:

Inbegrepen bij dit Red Bull Racing Paddock Club  pakket zijn de VIP-kaarten voor de Red Bull Racing Paddock Club (3-daags). Red Bull Racing Paddock Club tickets zijn inclusief premium hospitality, voortreffelijke catering en unieke VIP-activiteiten op het circuit. Daarnaast ontvangt u u een goodiebag van Red Bull Racing. VIP parking is op aanvraag  en naar beschikbaarheid bij te bestellen.

U kunt deze Red Bull Racing VIP tickets voor de F1 in Hongarije 2023 bestellen door het product aan uw winkelwagen toe te voegen. Selecteer eerst het gewenste pakket en het aantal personen alvorens door te gaan.

Hoogtepunten van de Red Bull Racing Paddock Club pakket voor de F1 in Hongarije*:

 • VIP-toegang tot de Red Bull Paddock Club** tijdens F1 Hongarije (3-daags);
 • Red Bull Racing Paddock Club Hospitality inclusief catering van wereldklasse;
 • Onbeperkt genieten van de lekkerste dranken;
 • Red Bull Racing garage tour (1 dag);
 • Team Appearances; ontmoet coureurs, teamleden en F1-insiders (1 dag);
 • Red Bull Racing Team Gift Bag;
 • Photo safari;

Tickets F1 Hongarije 2023 – apart bij te boeken:

 • VIP parking beschikbaar op aanvraag.

Tickets F1 Hongarije 2023 – uw garanties**:

 • Géén verborgen kosten;
 • Getoonde prijs is inclusief BTW, (toeristen)belastingen en toeslagen;
 • Getoonde prijs is inclusief service- en administratiekosten;
 • Veilig en vertrouwd boeken via een beveiligde website;
 • Persoonlijk en deskundig advies;
 • Servicegericht en transparant;
 • Nederlandstalige klantenservice.

* Volledige ¨branded¨ Red Bull Racing-suites binnen de Paddock Club zijn beschikbaar bij geselecteerde races. Bij andere races wordt u verwelkomt in de Club Suite van de Paddock Club. LET OP: Toegang tot de Club Suite is inclusief bij de Azerbeidzjaanse, Oostenrijkse, Hongaarse, Nederlandse, Braziliaanse en Saoedi-Arabische Grand Prix.

** Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant. Indien u onverhoopt niet kunt afreizen en uw reis wilt annuleren, gelden de gebruikelijke ANVR Reizigersvoorwaarden.

Bij Race Experience profiteert u naast de beste prijzen en adviezen, ook van Nederlandstalige klantenservice en uitstekende voor- en nazorg. Heeft u aanvullende wensen? Onze reisprofessionals zijn deskundig, servicegericht en transparant: zo wordt elk pakketdetail zorgvuldig voor u uitgezocht. 

Praktische reisinformatie

Voor uw Formule 1-reis is het belangrijk dat u uw paspoort of ID-kaart meeneemt. Met een Nederlands (of Europees) paspoort is in Hongarije uiteraard geen visum vereist. Uw rijbewijs zult u niet nodig te hebben, maar deze is gewoon geldig.

Als u alleen reist met een minderjarige, is het vereist dat u de juiste formulieren downloadt en invult. Klik hier om meer informatie te lezen van de rijksoverheid over dit onderwerp. Race Experience kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het vergeten of niet correct invullen van de vereiste documenten.

Het is aan te raden om naar het circuit zonnebrandcrème en eventueel een paraplu mee te nemen. Foto’s maken is toegestaan zolang u niet het zicht van andere toeschouwers belemmert. Vergeet uw reservebatterij en geheugenkaart niet!

Belangrijke telefoonnummers

Alarmnummers in Hongarije:

 • Landelijk alarmnummer: 112
 • Politie: 107
 • Ambulance: 104
 • Brandweer: 105

Race Experience is bereikbaar op (+31) 50 205 78 01.