F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant
F1 Australië 2024 – Champions Club – 3-Days

F1 Australië 2024 – Champions Club – 3-Days

Champions Club – Geniet van VIP-gastvrijheid in de Champions Club!

Inbegrepen bij deze reis:

 • Champions Club Seating (vr-zo)
 • Champions Club Hospitality (vr-zo)
 • Exclusieve activiteiten en extra's
Grand Prix® van Australië - Melbourne 2024
Australië

Albert Park Street Circuit

21 maart - 24 maart

Boek je officiële F1® Experiences Champions Club-pakket voor de GP van Australië 2024, hoogwaardige gastvrijheid, F1-coureursverschijning, begeleide circuittour en meer unieke F1-ervaringen.

 4.350

Dit product is op dit moment niet beschikbaar. U kunt zich met uw e-mailadres inschrijven voor de nieuwsbrief van dit product en wordt op de hoogte gehouden zodra dit product beschikbaar komt.

Beschrijving

F1® Experiences Champions Club – Grand Prix van Australië 2024

Wil je de GP van Australië in Albert Park – Melbourne 2024 meemaken met een geweldig uitzicht op bocht 1? Ongecompliceerd kijken onder het genot van een hapje en een drankje met unieke inzichten van de F1® insiders! Dit Champions Club-pakket is jouw keuze voor de Formula 1® Australian Grand Prix 2024. Gelegen in de Brabham-box aan de binnenkant van bocht 1 en 2 heb je een geweldig uitzicht op een van de belangrijke inhaalplekken rond dit unieke stadscircuit. Je hebt ook toegang tot de Champions Club en kunt ontspannen in de Champions Lounge om elke centimeter van de baan te zien op een van de Full HD-schermen.

Australische Grand Prix 2024 – Wat kun je verwachten

Naast toegang tot de Champions Club Seating, kun je op vrijdag, zaterdag en zondag genieten van Champions Club Hospitality. Dat betekent genieten van heerlijk eten, onbeperkt drinken en geweldige service. Bovendien word je tijdens het GP-weekend in Australië helemaal ondergedompeld in de wereld van F1. Op zaterdag of zondag zal een F1®-coureur of een Media Personality de Champions Club bezoeken om te vertellen over zijn leven rond de Formule 1. Daarnaast zal een F1®-manager vertellen over de zakelijke kant van F1® in de F1® Executive Q&A. Op zaterdag kun je een wandeling maken over de F1® Grid en poseren voor een foto met de authentieke World Championship Trophies. Verder krijg je een rondleiding door de F1® Paddock waar je coureurs, teamleden en andere F1® insiders kunt ontmoeten.

Bij dit Champions Club-pakket van F1® Experiences voor de GP van Australië is een toegangsticket (vrijdag t/m zondag) voor de Champions Club inclusief gastvrijheid, eten en drinken inbegrepen. Een F1® Experiences-receptie met F1® Legend of Current Driver, een rondleiding door de paddock en meer F1® Experiences zijn ook inbegrepen in dit speciale ticketpakket. Wil je een toegankelijker of een exclusiever ticketpakket? Klik hier voor alle ticketpakketten voor de F1® in Australië 2024.

U kunt dit F1® Experiences-pakket met tickets voor de Formula 1® Australian Grand Prix 2024 bestellen door het product aan uw winkelwagen toe te voegen te klikken. Selecteer het aantal personen voordat u verder gaat.

Hoogtepunten voor dit Champions Club-pakket

 • Driedaags ticket Champions Club Brabham Skybox Seating;
 • Champions Club Hospitality (vr-zo): heerlijk eten en drinken met een geweldig uitzicht;
 • Uiterlijk van F1® Driver: bezoek van een F1®-coureur of of Media Personality;
 • F1® Executive Q&A: Voorkennis van een F1® Teammanager;
 • Eenmalige rondleiding door de F1® Paddock: bijzonder kijkje achter de schermen van de F1;
 • Grid Walk met professionele foto met een authentieke World Championship Trophy op zaterdag;
 • Exclusieve voordelen van F1® Experiences.

Accommodatie

 • Alle Accommodaties zijn op aanvraag

Garanties

 • Geen verborgen kosten;
 • Getoonde prijs is inclusief BTW, (toeristen)belastingen en toeslagen;
 • Getoonde prijs is inclusief service- en administratiekosten;
 • Veilig boeken;
 • Eersteklas klantenondersteuning.

* Programmering en Experiences kunnen worden gewijzigd op basis van lokale gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen op het moment van het evenement.

** Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant. Indien u onverhoopt niet kunt afreizen en uw reis wilt annuleren, gelden de gebruikelijke ANVR Reizigersvoorwaarden.