Formule 1 Grand Prix reizen

Hoe werkt het?

“That’s how we do it!”

Max Verstappen over de boordradio na de geweldige inhaalactie op Lewis Hamilton voor de wedstrijdleiding in de Grand Prix van Maleisië 2017. Max zou de leiding in de allerlaatste editie van deze Grand Prix niet meer uit handen geven.

In de header (bovenkant website) selecteert u eerst het gewenste Grand Prix weekend in het dropdown menu (naast ons logo) en vervolgens het bijpassende reisarrangement. Nadat u uw keuze gemaakt heeft, kunt u het bestelproces initiëren door op de groene bestelknop te drukken.

Weet u nog niet naar welke Grand Prix u wilt? Klik dan op “Arrangementen’ in de header om op onze archiefpagina te komen. Hier kunt u met behulp van diverse filters zoeken naar een Formule 1-arrangement dat bij uw wensen aansluit.

Na het bestellen wordt u geheel vrijblijvend de mogelijkheid geboden een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten. Op de bedankpagina van uw bestelling vindt u de links die u leiden naar desbetreffende pagina’s van onze partner Kleiker Assurantiën. Deze links treft u ook onder het kopje Aanvullende Verzekeringen op onze website.

Wij helpen u natuurlijk graag verder met al uw vragen. Race Experience is tijdens kantooruren (ma-vr: 08:30 – 17:00) telefonisch bereikbaar op 050 – 205 78 01. Uiteraard kunt u ook gebruikmaken van ons contactformulier.

Copyright © 2019 Race Experience
Hulp nodig? Bel gemakkelijk met ons op 050 205 78 01

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.