Formule 1 Grand Prix aanbod

Hoe werkt het?

“That’s how we do it!”

Max Verstappen over de boordradio na de geweldige inhaalactie op Lewis Hamilton voor de wedstrijdleiding in de Grand Prix van Maleisië 2017. Max zou de leiding in de allerlaatste editie van deze Grand Prix niet meer uit handen geven.

In de header (bovenkant website) selecteert u eerst het gewenste Grand Prix weekend in het drop down menu (naast ons logo) en vervolgens het bijpassende F1-product. Nadat u uw keuze gemaakt heeft, kunt u het bestelproces initiëren door op de groene bestelknop te drukken. In een aantal gevallen, met name de reizen, wordt u nog verzocht een entreeticket te selecteren (‘géén’ is ook een optie natuurlijk) alvorens het arrangement aan de winkelwagen toe te voegen.

Vult u in het geval van vliegreizen de exacte gegevens van de paspoorten (eerste voornaam, achternaam en geboortedatum) in bij het bestelformulier van Race Experience? Dit voorkomt wijzigingskosten van de luchtvaartmaatschappij indien blijkt dat het uitgegeven vliegticket niet overeenkomt met de paspoortgegevens van de betreffende reiziger.

Heeft u een doorlopende reisverzekering? Ga dan na of het land van bestemming gedekt wordt door uw eigen verzekering. Een doorlopende verzekering is vaak vele malen voordeliger dan het afsluiten van kortdurende reis- of annuleringsverzekeringen.

Wij helpen u natuurlijk graag verder met al uw vragen. Race Experience is tijdens kantooruren (ma-vr: 08:30 – 17:00) telefonisch bereikbaar op 050 – 205 78 01. Uiteraard kunt u ook gebruikmaken van ons contactformulier.

Copyright © 2020 Race Experience
Andere wensen? Bel ons op 050 205 78 01

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.