F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant

Hoe werkt het?

“That’s how we do it!”

Max Verstappen over de boordradio na de geweldige inhaalactie op Lewis Hamilton voor de wedstrijdleiding in de Grand Prix van Maleisië 2017. Max zou de leiding in de allerlaatste editie van deze Grand Prix niet meer uit handen geven.

Aan de bovenkant van onze website gaat u eerst naar het drop-down menu naast de gewenste Race Experience (op mobiel klikt u eerst op de drie horizontale strepen rechtsboven op onze mobiele webpagina om de verschillende Race Experiences zichtbaar te maken). Daarna selecteert u het gewenste product en Grand Prix-weekend. Vervolgens komt u op een pagina terecht waarbij u een overzicht te zien krijgt van dat type aanbod voor het geselecteerde F1-weekend. Als u vervolgens op een producttegel klikt, komt u op de bestelpagina van het geselecteerde product.

Nadat u uw keuze gemaakt heeft, kunt u het bestelproces initiëren door het product aan uw winkelwagen toe te voegen. Deze knop is op iedere productpagina te vinden. In een aantal gevallen, met name onze pakketreizen, wordt u nog verzocht een entreeticket te selecteren (‘géén’ is ook een optie natuurlijk) alvorens u gaat boeken.

Na de boeking van uw (vlieg)reis, ontvangt u van ons een bevestiging dat de boeking is ontvangen. Onze reisspecialisten zullen uw boeking verwerken en sturen u een bevestiging, zodra uw reis gegarandeerd is.

Heeft u een doorlopende reisverzekering? Ga dan na of het land van bestemming gedekt wordt door uw eigen verzekering. Een doorlopende verzekering is vaak vele malen voordeliger dan het afsluiten van kortdurende reis- of annuleringsverzekeringen.

In tijde van COVID raden we een doorlopende reis -/ annuleringsverzekering aan die onder andere uitbetaalt als u, of iemand in uw huishouden, voorafgaand aan uw vertrek met COVID besmet raakt. Meestal betreft dit een periode van 14 dagen voorafgaand aan de vertrekdatum van uw geplande reis.

Wij helpen u natuurlijk graag verder met al uw vragen. Race Experience is tijdens kantooruren (ma-vr: 09:00 – 17:00) telefonisch bereikbaar op 050 – 205 78 01. Uiteraard kunt u ook gebruikmaken van het contactformulier.

Garanties

Nieuws

Ideal logo Paypal Logo Mastercard Logo Visa Logo
ANVR STO