Formula 1 Imola - Emilia Romagna Grand Prix 2025
F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant

Formula 1 Imola - Emilia Romagna Grand Prix 2025

FORMULA 1 MSC CRUISES GRAN PREMIO DELL'EMILIA-ROMAGNA 2025
Formula 1 Imola - Emilia Romagna Grand Prix 2025
Italië (Imola)

Autodromo Enzo e Dino Ferrari

Official reseller

Het circuit

Aftellen tot de start van de Grand Prix®

F1 Imola Tijden

Grand Prix van Emilia Romagna – Imola
16 – 18 mei 2025
     
Sessie Dag Tijdstip (NL tijd)
Vrije training 1 Vrijdag 13:30 – 14:30
Vrije training 2 Vrijdag 17:00 – 18:00
Vrije training 3 Zaterdag 12:30 – 13:30
Kwalificatie Zaterdag 16:00 – 17:00
Race Zondag 15:00 – 17:00

Informatie aanvragen

F1 Imola GP Tickets - Formule 1 Grand Prix 2025

Imola F1 Tickets schaft u eenvoudig aan via Race Experience. De Imola F1 GP heeft als officiële naam Formula 1 Emilia Romagna Grand Prix 2025. Met Imola F1 Tickets mag u naar het Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari circuit. Dit Formule 1 circuit ligt nabij de Italiaanse stad Imola. Imola ligt 40 kilometer ten oosten van Bologna in de streek Emilia Romagna. Het is een van de weinige grote internationale circuits die tegen de klok indraait. De baan is vernoemd naar de oprichter van Ferrari, Enzo Ferrari, en zijn zoon Alfredo Ferrari.

Imola F1 Tickets voor de Formule 1 GP van Emilia Romagna

Alle beschikbare Imola F1 tickets voor de Grand Prix van Emilia Romagna vindt u hier: F1 tickets Imola – Grand Prix van Emilia Romagna 2025. Door deze link te volgen, komt u op onze shoppagina met het meest recente aanbod aan Imola F1 tickets.

U heeft op onze ticketpagina de mogelijkheid om Imola F1 tickets voor de Emilia Romagna GP te boeken. Verder vindt u hier aanvullende informatie over de verschillende soorten F1-tickets en tribunes. Bij elk Imola F1 ticket voor de Grand Prix van Emilia Romagna staat extra informatie. Bijvoorbeeld over kinderkaarten, tv-schermen en het uitzicht vanaf de tribune. Tot slot krijgt u praktische tips over het aanschaffen van Imola F1 tickets.

VIP-experiences Imola Formule 1 GP

Heeft u interesse in exclusievere Imola F1 tickets? Of zoekt u een unieke ervaring tijdens de Grand Prix van Emilia Romagna? Bekijk dan ons aanbod aan Imola F1 VIP-ticketpakketten!

Garantieregeling

Race Experience is uw toegewijde en meedenkende metgezel voor al uw Formule 1-wensen. Ontdek de zekerheden die wij bieden op onze pagina: Garantieregeling Race Experience.

Bereid uw volgende Formule 1-Bezoek aan Imola voor met Onze Circuit Gids!

Ontvang nu gratis onze Imola Circuit Gids! Hierin staan tips voor een onvergetelijke Formule 1-ervaring in Emilia Romagna! Ontdek de geheimen van het circuit, de beste kijkplekken en handige tips. Met Race Experience wordt uw F1-bezoek aan Imola in 2025 een onvergetelijk avontuur! Download de Imola Circuit Gids en bereidt u voor op de spanning van het Formule 1-weekend.

Bestemmingsgids Bologna: De Perfecte Uitvalsbasis voor de Imola Grand Prix!

Ontdek Bologna als ideale uitvalsbasis voor de Formule 1 Imola Grand Prix! In onze gratis bestemmingsgids leest u precies waar u moet zijn. Ontdek alles over de lokale charme, eetgelegenheden en andere tips voor uw verblijf. Download onze bestemmingsgids voor Bologna nu! Dan begint de voorpret voor een onvergetelijke Imola F1-ervaring in 2025.

Formule 1 GP Historie op Imola

Het Imola circuit is lang de locatie voor de Formule 1 San Marino Grand Prix geweest. Jarenlang zijn er elk jaar twee grand prixs gehouden in Italië. Vandaar dat de race in Imola is vernoemd naar de staat waarin het zich bevindt. Het Imola circuit organiseert eenmalig ook de Italiaanse Grand Prix van 1980. Daarna vindt de Italiaanse Grand Prix vooral plaats op de Autodromo Nazionale Monza. Wanneer de Formule 1 Imola bezoekt, wordt het gezien als het thuiscircuit van Scuderia Ferrari. Vervolgens komen massa’s Tifosi naar de baan om het lokale team te ondersteunen. In 2020 heeft Ferrari met Mugello al een race in de achtertuin en hier kwam Imola dus bovenop.

Terugkeer Imola GP op de kalender

Op 24 juli 2020 maakt de Formule 1 bekend dat het zal terugkeren op Imola met de Formula 1 Emilia Romagna Grand Prix. Op de Autodromo Enzo e Dino Ferrari-circuit in Imola klinkt eindelijk weer het geluid van krachtige F1-motoren!

De Imola GP keerde in 2020 terug op de Formule 1-kalender om de sport te helpen hiaten in de kalender op te vullen. Deze worden veroorzaakt door annuleringen van andere races als gevolg van de COVID-19-pandemie. Waarbij de race Formula 1 Emilia Romagna Grand Prix komt te heten. Dit betekent ook dat de Imola Grand Prix een Wereldkampioenschapsrace organiseert. Nu onder een derde naam, na de Italiaanse Grand Prix (1980) en de San Marino Grand Prix (1981 – 2006).