Formule 1 Grand Prix aanbod
Grand Prix® van ..... (N.T.B.)

Grand Prix® van ..... (N.T.B.)

Formule 1 N.T.B.

  • F1-tickets, -reizen en -experiences
  • Veilig en goed voorbereid op reis
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Servicegericht en transparant

Grand Prix® van ..... (N.T.B.)

LET OP: Dit weekend is oorspronkelijk gereserveerd voor de F1 GP van Vietnam – Hanoi 2021. Helaas zien de organisatoren af van een Vietnamese GP in 2021. Wie de vervanger voor dit GP-evenement wordt, is vooralsnog onbekend. De FIA is momenteel druk bezig een lijstje van gegadigden te benaderen. Zodra er meer informatie beschikbaar is, zullen we deze pagina actualiseren. De informatie hieronder is verouderd.  

De Grand Prix van Vietnam – Hanoi is een race uit de Formule 1-kalender, gehouden op het Hanoi Street Circuit in de Vietnamese hoofdstad Hanoi. Het Hanoi Street Circuit zal zijn debuut maken op de Formule 1-kalender in 2021.

Voormalig Formule 1-baas Bernie Ecclestone had al plannen om een Grand Prix van Vietnam – Hanoi te organiseren. Bernie voerde dit idee niet uit omdat er al vier races in Azië werden verreden. Liberty Media, sinds januari 2017 eigenaar van de Formule 1, wilde deze plannen alsnog uitvoeren. In november 2018 werd de race aangekondigd als de eerste nieuwe Grand Prix onder het eigendom van Liberty.

Hanoi Street Circuit

Het Hanoi Street Circuit is een autosportlocatie in het Nam Từ Liêm-district van Hanoi, de hoofdstad van Vietnam. Het is een stratencircuit ontworpen voor de Vietnamese Grand Prix, een ronde van het Formule 1-wereldkampioenschap. Het circuit is 5.565 meter lang en is ontworpen door circuitarchitect Hermann Tilke.

Het circuit ligt naast het Mỹ Đình National Stadium. Het bestaat uit een tijdelijk straatgedeelte en een speciaal gebouwde lay-out die na voltooiing voor het publiek toegankelijk zal zijn. Het Hanoi Street Circuitbeschikt ook over een van de langste rechte stukken op de kalender met een lengte van 1,5 km. Het speciaal gebouwde gedeelte is geïnspireerd op verschillende bestaande circuits, waaronder het Circuit de Monaco, Suzuka Circuit en de Nürburgring “GP-Strecke”.

Copyright © 2020 Race Experience
Andere wensen? Bel ons op 050 205 78 01

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.