Formule 1 Grand Prix aanbod
Grand Prix® van Abu Dhabi – Yas Marina 2021

Grand Prix® van Abu Dhabi – Yas Marina 2021

Formule 1 Abu Dhabi

  • F1-tickets, -reizen en -experiences
  • Veilig en goed voorbereid op reis
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Servicegericht en transparant
n.t.b. nov. 2021

Tickets Grand Prix van Abu Dhabi 2021

Bestel hier uw officiële Formule 1-tickets voor de Grand Prix van Abu Dhabi.
Vanaf:  0 Bekijk tickets
Novemer/december 2021
The Premium Race Experience - Plus fantastische circuitactiviteiten

F1 Abu Dhabi 2021 – Hero ticketpakket F1® Experiences

Boek hier uw F1® Experiences Hero pakket voor de Grand Prix van Abu Dhabi - Yas Marina 2021, inclusief 3-daagse entreeticket (Grandstand Main), een exclusieve Pit Lane Walk, Paddock Club receptie met een F1-celebrity en meer unieke F1 Experiences.   
Vanaf:  1,699   Bekijk dit aanbod
Novemer/december 2021
The Ultimate Race Experience – De ultieme VIP-beleving in de wereld van F1!

F1 Abu Dhabi 2021 – Legend ticketpakket (Paddock Club™) – F1® Experiences

Bestel hier uw Legend tickets voor de Formule 1 in Abu Dhabi 2021. Als VIP-gast in de Paddock Club op het Yas Marina Circuit geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, de beste plaatsen op het circuit en van ongeëvenaarde VIP-toegang tot de pitsstraat en paddock. Buitengewoon en exclusief in elk opzicht!
Vanaf:  6,499   Bekijk dit aanbod
Novemer/december 2021
The Ultimate Race Experience – Buitengewoon en exclusief in elk opzicht!

F1 Abu Dhabi 2021 – Paddock Club™ – F1® Experiences

Bestel hier uw Paddock Club ™ kaarten voor de Formule 1 in Abu Dhabi 2021. Als VIP-gast in de Paddock Club geniet u het gehele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten, dranken en gastvrijheid van hoog niveau. de beste plaatsen op het circuit én de exclusieve toegang tot de pitsstraat en paddock maken uw Formule 1-ervaring compleet!
Vanaf:  4,599   Bekijk dit aanbod
Novemer/december 2021
The Premium Race Experience - Bezoek op vrijdag de Paddock Club!

F1 Abu Dhabi 2021 – Premier ticketpakket F1® Experiences

Boek hier uw F1® Experiences Premier pakket voor de Grand Prix van Abu Dhabi - Yas Marina 2021, inclusief 2-daagse entreeticket (Grandstand West) en toegang tot Paddock Club op vrijdag.  
Vanaf:  2,275   Bekijk dit aanbod
Novemer/december 2021
The Classic Race Experience - Plus unieke VIP-activiteiten

F1 Abu Dhabi 2021 – Starter ticketpakket F1® Experiences

Boek hier uw F1® Experiences Starter pakket voor de Grand Prix van Abu Dhabi - Yas Marina 2021, inclusief 3-daagse entreeticket (Grandstand North), een exclusieve Pit Lane Walk, een begeleide tour over het Yas Marina Circuit en meer unieke F1 Experiences.   
Vanaf:  1,075   Bekijk dit aanbod
Novemer/december 2021
The premium Race Experience - inclusief een uniek kijkje achter de schermen

F1 Abu Dhabi 2021 – Trophy ticketpakket F1® Experiences

Boek hier uw F1® Experiences Trophy tickets voor grand prix van Abu Dhabi, inclusief 3-daagse entreeticket (Grandstand West), Paddock Club receptie met een F1- coureur, F1 insider acces, een Pit Lane Walk en nóg meer unieke F1 Experiences.   
Vanaf:  1,499   Bekijk dit aanbod

Grand Prix® van Abu Dhabi – Yas Marina 2021

De Grand Prix van Abu Dhabi – Yas Marina maakt sinds 2009 deel uit van het Formule 1-kampioenschap. De race vindt plaats op het Yas Marina Circuit gelegen op het gelijknamige Yas Marina Island nabij Abu Dhabi. Op dit kunstmatig aangelegde eiland bevinden zich verder het Ferrari pretpark, het Yas Water World pretpark, een luxe jachthaven, golfbanen, restaurants en stranden. Wist u trouwens dat de Grand Prix van Abu Dhabi als enige vernoemd is naar de organiserende stad in plaats van het gastland?

De Grand Prix van Abu Dhabi – Yas Marina is een schemer race. De race wordt aangevangen in het daglicht en afgesloten in het donker. Het Yas Marina Circuit wordt gekenmerkt door lange rechte stukken, maar bezit ook een langzame en technische laatste sector. Het 5.554 meter lange door Hermann Tilke ontworpen circuit bevat 21 bochten. Daarbij rijden de coureurs tegen de klok in. In Austin, Singapore en Interlagos is dit ook het geval. Uniek aan dit circuit is het Yas Viceroy Abu Dhabi Hotel waar de coureurs tussen bocht 18 en 19 onderdoor rijden! Een ander uniek deel van het circuit vormt de uitgang van de pitsstraat. Deze gaat via een smalle tunnel onder het circuit om vervolgens bij bocht twee de baan weer op te komen.

Traditionele seizoensafsluiter

De Grand Prix van Abu Dhabi – Yas Marina wordt ook vaak aan het einde van de Formule 1-kampioenschap verreden. Dit levert soms spectaculaire races op met veel spanning en strijd. Zo zien we in 2016 het laatste hoofdstuk in de strijd om het wereldkampioenschap tussen kemphanen Lewis Hamilton en Nico Rosberg. Lewis rijdt voorop, maar heeft hier niets aan als Nico zijn dan tweede positie weet te behouden. Vervolgens gaat Lewis opzettelijk langzamer rijden en drukt hij zijn teamgenoot Nico – tot grote schrik van zijn teamleiding – terug in de armen van de achtervolgers. Wat er volgt, is een treintje van Formule 1-bolides. Helaas voor Lewis wordt Nico niet meer ingehaald. De tweede plek volstaat voor Rosberg om het wereldkampioenschap voor de eerste keer in zijn carrière te winnen. Na deze race houdt Nico Rosberg het voor gezien in de Formule 1.

Max Verstappen behaalt in de laatste editie van de Grand Prix van Abu Dhabi (2019) zijn beste resultaat. De Nederlander komt met de RB15 van Red Bull Racing als tweede over de streep.

Copyright © 2020 Race Experience
Andere wensen? Bel ons op 050 205 78 01

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.