Formule 1 Grand Prix aanbod
Grand Prix® van Engeland - Silverstone 2021

Grand Prix® van Engeland - Silverstone 2021

Formule 1 Silverstone

  • F1-tickets, -reizen en -experiences
  • Veilig en goed voorbereid op reis
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Servicegericht en transparant
16 - 18 juli 2021

Tickets Grand Prix van Engeland - F1 Silverstone 2021

Bestel hier uw officiële Formule 1-tickets voor de Grand Prix Engeland - Silverstone.
Vanaf:  0 Bekijk tickets
14 juli t/m 19 juli 2021
The camping Race Experience - Caravan of Camper naast het circuit!

Camping Silverstone – Caravan en Camper plaatsen – Formule 1 Grand Prix van Groot-Brittannië 2021

Caravan of camper plekken voor Camping Silverstone boekt u natuurlijk bij Race Experience. Als officiële reseller van Silvertsone bieden wij u alleen pekken op de officiële camping aan. U verblijft naast het circuit en bent dus altijd dicht bij de actie. Bekijkt u live hoe Max zijn overwinning verdedigt op het Britse asfalt?
Vanaf:  299   Bekijk dit aanbod
15 - 19 juli 2021
The classic Race Experience – Nu met vroegboekkorting t/m 31 dec. 2020

Hotelovernachtingen – Grand Prix Engeland – F1 Silverstone 2021

Boek hier uw hotelovernachtingen voor de F1 Grand Prix van Engeland – Silverstone 2021, inclusief 4-sterren verblijf met ontbijt én afsluitend diner. Entreeticket(s) en circuittransfers zijn optioneel en eenvoudig bij te boeken. Deze F1-reis is op basis van eigen vervoer.
Vanaf:  299   Bekijk dit aanbod
15 - 19 juli 2021
The Classic Race Experience – Nu met vroegboekkorting t/m 31 dec.

Vijfdaagse vliegreis – Grand Prix Engeland – F1 Silverstone 2021

Onze vijfdaagse vliegreis naar de F1 Grand Prix van Engeland - Silverstone 2021 is inclusief reis, 4-sterren verblijf met ontbijt, alle lokale transfers én afsluitend diner. Entreeticket(s) zijn optioneel en eenvoudig bij te boeken tijdens het uitchecken. 
Vanaf:  799   Bekijk dit aanbod
15 - 18 juli 2021
The classic Race Experience + VIP-activiteiten op donderdag

Grand Prix Engeland – F1 Silverstone 2021 – Starter ticketpakket F1® Experiences

Boek hier uw F1® Experiences Starter pakket voor de Grand Prix van Engeland - F1 Silverstone 2021, inclusief 3-daagse entreeticket (Farm Curve), een exclusieve Pit Lane Walk, een begeleide tour over het circuit van Silverstone en meer unieke F1 Experiences.   
Vanaf:  709   Bekijk dit aanbod
15 - 18 juli 2021
The premium Race Experience – Exclusieve toegang achter de schermen van F1

Grand Prix Engeland – F1 Silverstone 2021 – Trophy ticketpakket F1® Experiences

Boek hier uw F1® Experiences Trophy tickets voor grand prix in Silverstone - Engeland, inclusief 3-daagse entreeticket (Becketts), Paddock Club receptie met een F1- coureur, F1 insider acces, een Pit Lane Walk en nóg meer unieke F1 Experiences.   
Vanaf:  1,299   Bekijk dit aanbod
15 - 18 juli 2021
The premium Race Experience – Exclusieve toegang achter de schermen van F1

Grand Prix Engeland – Formule 1 Silverstone 2021 – Hero ticketpakket F1® Experiences

Boek hier uw F1® Experiences Hero tickets voor de Formule 1 in Silverstone - Engeland 2021, inclusief 3-daagse entreeticket (International Pits Straight), Paddock Club receptie met een F1-coureur, F1 insider acces, een Pit Lane Walk en nóg meer unieke F1 Experiences.   
Vanaf:  1,499   Bekijk dit aanbod
17 - 18 juli 2021
The premium Race Experience – Geniet van VIP hospitality in de Champions Lounge

Grand prix Silverstone 2021 – Champions Club F1® Experiences

Bestel hier uw F1® Experiences Champions Club tickets voor de grand prix in Silverstone 2021. Dit VIP-pakket is inclusief toegang tot de Champions Club op zaterdag en zondag, premium hospitality, een rondleiding door de F1 Paddock, F1 Driver Appearance en nóg meer unieke F1 Experiences.   
Vanaf:  1,799   Bekijk dit aanbod
15 - 18 juli 2021
The premium Race Experience – Maak kennis met VIP hospitality in de Paddock Club

Grand Prix Engeland – Formule1 Silverstone 2021 – Premier ticketpakket F1® Experiences

Bestel hier uw F1® Experiences Premier pakket met kaarten voor de Formule 1 in Silverstone 2021. Dit pakket is inclusief een Paddock Club ticket (vrijdag), een ticket voor de International Pits Straight (za. & zo.), Pit Lane Walks, een rondleiding door de paddock en nog veel meer unieke F1 Experiences tijdens de Grand Prix van Engeland.   
Vanaf:  2,099   Bekijk dit aanbod
16 - 18 juli 2021
The ultimate Race Experience – Buitengewoon en exclusief in elk opzicht!

Formule 1 Silverstone 2021 – Paddock Club ™ – F1® Experiences

Bestel hier uw Paddock Club ™ kaarten voor de Formule 1 in Silverstone 2021. Als VIP-gast in de Paddock Club geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, de beste plaatsen op het circuit én van exclusieve toegang tot de pitsstraat en paddock.  
Vanaf:  3,699 Bekijk dit aanbod
16 - 18 juli 2021
The ultimate Race Experience – De ultieme VIP-beleving in de wereld van F1!

F1 Engeland – Silverstone 2021 – Legend ticketpakket (Paddock Club™) F1® Experiences

Bestel hier uw Legend ticketpakket van F1® Experiences voor de F1 in Engeland – Silverstone 2021. Als VIP-gast in de Paddock Club geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, de beste plaatsen op het circuit en van ongeëvenaarde VIP-toegang tot de pitsstraat en paddock. Buitengewoon en exclusief in elk opzicht!
Vanaf:  5,339 Bekijk dit aanbod
16 - 18 juli 2021
VIP-reisdienst - het hoogtepunt van uw Grand Prix-experience op Silverstone!

Privé Helikoptervlucht – Formule 1 Groot-Brittannië – Silverstone 2021

Race Experience is uw startpunt voor een unieke privé transfer tijdens het Grand Prix-weekend in Silverstone. De helikoptervluchten zijn beschikbaar gedurende het gehele raceweekend en zorgen ervoor dat u op de meest comfortabele en efficiënte manier afreist naar het Engelse Towcester. Files en verkeersopstoppingen behoren tot het verleden met deze reisdienst. U kunt dus optimaal genieten van een onvergetelijk weekend vol F1-actie.
Vanaf:  7,499   Bekijk dit aanbod

Grand Prix® van Engeland - Silverstone 2021

De F1 Grand Prix van Engeland – Silverstone 2021 vindt plaats op het historische Silverstone Circuit. De baan staat tijdens het (officiële) eerste F1-kampioenschap van 1950 op de kalender. Het is daarmee een van de vier circuits van de huidige kalender die er toen ook al bij waren. De andere circuits zijn Spa, Monza en Monaco. Het Silverstone circuit meet 5.891 meter en telt 18 bochten. In bocht Stowe kun je de meeste inhaalacties verwachten tijdens de Formule 1 in Silverstone. Ook tijdens de F1 Silverstone 2021 kunt u hier veel wiel-aan-wiel actie verwachten. Daarnaast staat de F1 Grand Prix van Engeland – Silverstone bovendien vooral bekend om de bochtencombinatie Maggotts, Becketts & Chapel. Een traktatie voor de Formule 1-coureurs als zij met hoge snelheid door de aaneengeschakelde S-bochten scheuren.

Deze snelle bochtencombinatie vormt de achtergrond van een geniale inhaalactie van Max Verstappen op Nico Rosberg tijdens de F1 Grand Prix van Engeland – Silverstone 2016. Op een nat circuit, en voor P2, zet Max zijn bolide naast die van Nico. Laatstgenoemde maakt een klein stuurfoutje bij het ingaan van Maggots. Max neemt vakkundig de tweede plek over. Uiteindelijk droogt tijdens deze editie van de F1 in Silverstone de baan op in het voordeel van de snellere Mercedes. Het kost Nico vervolgens veel pijn en moeite om de Nederlander voorbij te gaan. Ongeoorloofd advies over de boordradio zorgt ervoor dat de Duitser na de finishvlag een tijdstraf van 10s ontvangt. Max komt op slechts 1.3s achter Nico binnen. Max wordt zodoende alsnog gepromoveerd tot een welverdiende tweede plek tijdens de 2016 editie van de Formule 1 in Silverstone. Tot 2020 zijn beste resultaat tijdens de F1 op het Silverstone circuit..

F1 Grand Prix van Engeland – Silverstone 2020

In 2020 werden er maar liefs twee Formule 1 Grand Prixs verreden op het Silverstone circuit. Vanwege de wereldwijde COVID uitbraak ziet de F1-kalender er dit jaar compleet anders uit dan de oorspronkelijke versie met twee back-to-back F1-races op Silverstone. Tijdens de eerste editie, de F1 Grand Prix van Engeland – Silverstone 2020, kwam de RB 16 van Max Verstappen flink te kort ten opzichte van de twee Mercedessen. Door een lekke band van Bottas vlak voor het einde kon Max toch een tweede plaats binnen slepen. Vlak achter Lewis Hamilton, die ook een lekke band kreeg in de laatste ronde maar daar nog wel de eindstreep mee wist te halen.

F1 Grand Prix van Engeland – Silverstone 2020: Deel 2

Een week later tijdens de tweede F1-race in Silverstone – officieel de 70th Anniversary Grand Prix genoemd – verliep de race net even anders. Vanwege het warmere weer en de zachtere banden ten opzichte van de week ervoor, werden de teams gedwongen om hun strategie te heroverwegen. Max Verstappen, die als enige van de top 10 op de harde compound startte, kende een magistrale race. Zelden werd Mercedes in het turbohybride-tijdperk verslagen door Red Bull op pure snelheid, maar dit keer wel! De Nederlander zorgde met een sensationele rit voor de overwinning tijdens deze speciale editie van de F1 op Silverstone. “I am not just sitting behind like a grandma,” zei Max toen het team hem opriep om zijn banden te sparen in plaats van de twee Mercedessen op te jagen. Zijn beslissing om dat verzoek te negeren en hard te werken legde de basis voor zijn negende carrièreoverwinning.

Wij hopen op net zo’n spectaculaire race tijdens de F1 in Silverstone 2021.

F1 Grand Prix van Engeland – Silverstone 2019

In 2019 kent Max een uitstekende race tijdens de F1 in Silverstone waar de Limburger strijdt om P2 met beide Ferrari’s (Leclerc en Vettel) en Bottas (Mercedes). Leclerc geeft veel weerstand, mede omdat Max de Monegask twee weken eerder in Spielberg rijles had gegeven. Dankzij kordaat optreden van de Red Bull Racing-pitscrew wordt Max van Leclerc verlost door snel te reageren op een virtuele safety car. Max begint snelle rondetijden te noteren en nadert Vettel op P3 die net als Bottas op P2 niet gestopt was onder de virtuele safety car. Max gaat de Duitser voorbij, maar Vettel verremt zich bij de volgende bocht en schept de Limburger. Wonder boven wonder kan Max zijn weg vervolgen om op P5 binnen te komen tijdens deze editie van de Formule 1 op Silverstone.

Copyright © 2020 Race Experience
Andere wensen? Bel ons op 050 205 78 01

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.