Formule 1-reizen in 2023

Formule 1-reizen in 2023

Met onze Formule 1-reizen juicht u straks van dichtbij voor Max Verstappen en de andere sterren van Formule 1. Bij Race Experience boekt u het totaalplaatje: de beste kaarten, uitstekende hotels, handige (privé) transfers en natuurlijk toegang tot het circuit. Ga voor het ultieme Grand Prix weekend en koop vandaag nog kaarten voor een unieke F1-beleving. Zoekt u nog inspiratie? Download dan onze Formule 1 2023 reisgids!

Garanties van onze Formule 1-reizen

Race Experience is lid van de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR), het STO Garant en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Als reiziger bent u op deze manier goed beschermd en kunt u vertrouwd op reis!

Een F1-reis zonder verborgen agenda

  • Kleinschalig reisbureau met persoonlijke service
  • De getoonde prijs staat vast, er zijn dus geen verborgen boekings- of verzendkosten
  • Kosten voor upgrades en andere wensen worden vooraf gemeld
  • Onze reisprofessionals zoeken elk detail over uw reis uit

Uitstekende reizen naar de Formule 1

Het samenstellen van Formule 1 is een uitdaging: een goedkoper hotel en onhandige vluchttijden om te concurreren op prijs, of toch gelijk een fijn hotel met goede vluchten? Race Experience kiest voor het tweede. Onze reisprofessionals richten zich vooral op een goede balans tussen prijs en kwaliteit. Zo weet u zeker dat uw reis tot in de puntjes verzorgd is.

Minimaal 4 sterren

Voor onze F1-reizen kiezen we hotels die minimaal 4 sterren hebben. In hele uitzonderlijke situaties, als alle hotels volgeboekt zitten, kiezen we voor een fantastisch 3-sterrenhotel. Daarbij kijken we wel altijd naar de klantwaarderingen: een hotel moet in het echt net zo fijn zijn als dat het er op de foto’s uitziet. Daarnaast boeken we onze vluchten alleen maar bij bekende maatschappijen.

Goede uitvalsbasis

Uw tijd is waardevol en dat nemen we serieus. Daarom besteden we veel aandacht aan de locatie van het hotel. Dat doen we volgens het principe van de gouden driehoek: luchthaven, hotel en circuit. Ook bekijken we of er goede OV-mogelijkheden zijn om het stadscentrum te bezoeken. Hiermee beperken we de transfertijden en heeft u extra tijd om te genieten waar het écht om draait: de F1.

‘I didn’t see that coming’ Max Verstappen na zijn onverwachte winst tijdens de 70th Anniversary Grand Prix op Silverstone (2020).

F1 groepsreizen tijdens / na corona

Reizen zonder gezondheidszorgen, zoals het vroeger was, keert misschien wel nooit meer terug. Daarom neemt Race Experience aanvullende maatregelen zolang corona (of iets vergelijkbaars) uw en onze gezondheid bedreigt. Ons belangrijkste doel is om u veilig op reis te laten gaan.

We baseren ons op de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR). Ook volgen we het nieuws dagelijks en ondernemen actie als dit nodig is. Bekijk hier de voorzorgsmaatregelen die we op dit moment hanteren voor uw pakketreis.

Professioneel begeleide Formule 1-reizen

Onze reisleiders worden opgeleid bij een extern opleidingsbureau, waar ze alles over gastvrijheid en animatie leren. Met gastvrijheid draait het vooral om een klantvriendelijke en servicegerichte houding. Met animatie bedoelen we het vermaak van de gasten op locatie.

Lyrisch over reisleiding

In 2019 maakten we een busreis naar de Grand Prix van Oostenrijk en bijna alle deelnemers waren lyrisch over de reisleiding. Een greep van de activiteiten tijdens de busreis van en naar Nederland: de-F1-quiz-die-niets-met-F1-te-maken-heeft, F1-bingo en de-leer-je-reisleiders-kennen-quiz. Hilarische taferelen waarmee het ijs snel gebroken was en alle F1-fans tevreden in de bus zat.

Want daar gaat het ons om: dat we u zien genieten tijdens een fantastische F1-reis!

Contact 

Heeft u vragen, twijfels, suggesties, aanvullingen of andere opmerkingen? Laat het ons weten via ons contactformulier! We waarderen uw tips enorm.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Copyright © 2023 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.