F1 Verenigde Staten 2021 – Red Bull Racing Paddock Club ™ HospitalityUltimate Race Experience – Geniet van de ultieme VIP-ervaring in de Red Bull Racing Paddock Suite!

22 - 24 oktober 2021

 6.099 6.735

Bestel hier uw Red Bull Racing Paddock Club ™ tickets voor de GP van de Verenigde Staten 2021. Terwijl u geniet van een prachtig F1-weekend op het Circuit of the Americas komt u dichterbij het team van Red Bull Racing dan ooit te voren. Laat u verwennen met heerlijke gerechten, dranken én unieke VIP-activiteiten.

 

Wissen
Ik wil een maatwerk arrangement

Inbegrepen bij deze reis:

 • Red Bull Racing Paddock Club Suite (2 of 3-daags)
 • VIP Hospitality
 • Unieke VIP-activiteiten op het circuit
 • F1-tickets, -reizen en -experiences
 • Veilig en goed voorbereid op reis
 • Persoonlijk en deskundig advies
 • Servicegericht en transparant

F1 Verenigde Staten 2021 – Red Bull Racing Paddock Club ™ Hospitality

Red Bull Racing Paddock Club tickets F1 Verenigde Staten 2021 – vanaf € 6.099 p.p. van 22 t/m 24 oktober 2021.

Altijd al eens een unieke F1-ervaring willen beleven op het prachtige COTA? Verwen uzelf vandaag dan nog met de aanschaf van exclusieve Red Bull Racing Paddock Club tickets en beleef een uniek F1-weekend tijdens de GP van de Verenigde Staten. Als gast neemt u plaats in de Red Bull Racing Paddock Club waar gastvrijheid en luxe hoog in het vaandel staan. Zo geniet u van een open bar, een exclusief kijkje achter de schermen bij het team van Max en nog veel meer unieke F1-activiteiten.

Red Bull Racing Paddock Club tickets F1 Verenigde Staten – Wat kunt u verwachten?

Gedurende het GP-weekend heeft u de keuze om twee (za-zo) of drie dagen (vr t/m zo) als VIP-gast aanwezig te zijn in de Red Bull Racing Paddock Suite op het indrukwekkende COTA nabij Austin. In de Red Bull Racing Paddock Club maakt u kennis met een ongekend niveau aan gastvrijheid, heerlijke gerechten en een open bar met de lekkerste dranken en Red Bull cocktails. Vanuit de Red Bull Racing Paddock Club Suite geniet u van een geweldig zicht op de baan, start-finish en de pitsstraat. Alle ingredient en zijn dus aanwezig voor een fantastisch F1-weekend in Amerika.

Naast de fantastische uitzichten op de baan, kunt u de raceactie uiteraard ook bekijken op de high-definition video walls in de luxe suite. Tijdens de dagelijkse Paddock Club Pit Lane Walks door de pitsstraat* ziet u de teams aan het werk gedurende het GP-weekend. Ook neemt u deel aan een (virtuele) garage tour bij het team van Red Bull Racing en zal er een ontmoeting zijn met een belangrijk teamlid of coureur.

Red Bull Racing Paddock Club tickets F1 Verenigde Staten 2021 – Inbegrepen producten:

Inbegrepen bij dit Red Bull Racing Paddock Club  pakket zijn de VIP-kaarten voor de Red Bull Racing Paddock Suite (2 of 3-daags). Red Bull Racing Paddock Club tickets zijn inclusief premium hospitality, voortreffelijke catering en unieke VIP-activiteiten op het circuit. Daarnaast ontvangt u u een goodiebag van Red Bull Racing. VIP parking is op aanvraag en naar beschikbaarheid bij te bestellen.

U kunt deze Red Bull Racing VIP tickets voor de GP van de Verenigde Staten – Amerika 2021 bestellen door op de groene bestelbalk te klikken in uw scherm. Selecteer eerst het gewenste pakket en het aantal personen alvorens door te gaan.

Hoogtepunten van de Red Bull Racing Paddock Club pakket voor de F1 GP van de Verenigde Staten*:

 • VIP-toegang tot de Red Bull Paddock Club** Suite tijdens F1 Verenigde Staten (2 of 3-daags);
 • Red Bull Racing Paddock Club Hospitality inclusief catering van wereldklasse;
 • Onbeperkt genieten van de lekkerste dranken;
 • Paddock Club Pit Lane walks (dagelijks);
 • (Virtuele) Red Bull Racing garage tour (1 dag);
 • (Virtual) Team Appearances; ontmoet coureurs, teamleden en F1-insiders (1 dag);
 • Red Bull Racing Team Gift Bag.

Tickets F1 Verenigde Staten 2021 – apart bij te boeken:

 • VIP parking beschikbaar op aanvraag.

Tickets F1 Verenigde Staten 2021 – uw garanties***:

 • Géén verborgen kosten;
 • Gespreid betalen (neem contact op voor de mogelijkheden);
 • Getoonde prijs is inclusief BTW, (toeristen)belastingen en toeslagen;
 • Getoonde prijs is inclusief service- en administratiekosten;
 • Veilig en vertrouwd boeken via een beveiligde website;
 • Persoonlijk en deskundig advies;
 • Servicegericht en transparant;
 • Nederlandstalige klantenservice;
 • Voor dit product geldt een 100% Transfer Guarantee****.

* Activiteiten zijn afhankelijk van eventuele lokale restricties en kunnen worden gewijzigd. In sommige gevallen kan er gekozen worden voor een virtuele sessie in plaats van een fysieke sessie.

** Volledige ¨branded¨ Red Bull Racing-suites binnen de Paddock Club zijn beschikbaar bij geselecteerde races. Bij andere races wordt u verwelkomt in de Club Suite van de Paddock Club. LET OP: Toegang tot de Club Suite is inclusief bij de Azerbeidzjaanse, Franse, Oostenrijkse, Hongaarse, Nederlandse, Russische, Braziliaanse en Saoedi-Arabische Grand Prix.

*** Dit aanbod valt niet onder de garantie van het GGTO. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van het GGTO.

**** Voor extra gemoedsrust in onzekere tijden, bevatten alle 2021 officiële ticketpakketten van F1 Experiences een 100% transfergarantie. Mocht uw aankoop worden beïnvloed door een Force Majeure (gedefinieerd als omstandigheden die redelijkerwijs buiten de controle van F1 Experiences vallen), dan geeft F1 Experiences u 100% krediet voor de volgende editie van dezelfde race of een ander F1 Experiences-evenement in hetzelfde seizoen. Verder raden we een (doorlopende) reis- / annuleringsverzekering aan die onder andere uitbetaalt als u, of iemand in uw huishouden, COVID oploopt in aanloop naar uw F1-vakantie. Meestal is dit vanaf 14 dagen van tevoren. Op deze manier dekt u het COVID-risico van beide invalshoeken af: zowel bij de bron als bij de bestemming (dit laatste vanwege de “100% transfer guarantee”-polis). Heeft u twijfels over een gekozen polis, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een second opinion.

Bij Race Experience profiteert u naast de beste prijzen en adviezen, ook van Nederlandstalige klantenservice en uitstekende voor- en nazorg. Heeft u aanvullende wensen? Onze reisprofessionals zijn deskundig, servicegericht en transparant: zo wordt elk pakketdetail zorgvuldig voor u uitgezocht. 

Praktische reisinformatie

Visum

Een visum is niet nodig bij een bezoek van maximaal 90 dagen. Deze afspraak valt onder het ‘Visa Waiver Program‘. U dient wel over een Nederlands paspoort te beschikken die minimaal 6 maanden geldig is na de geplande heenreis.

Reizigers die onder het Visa Waver Program naar de VS reizen moeten zich uiterlijk 72 uur voor aankomst in de VS registreren. De aanvraag van deze elektronische reisvergunning (ESTA) bestaat uit het invullen van een vragenlijst via esta.cbp.dhs.gov. De registratie is 2 jaar geldig en kost circa USD 15.

Voor een succesvolle ESTA aanvraag heeft u het volgende nodig:

 • Geldig paspoort van een Visa Waiver Program aangesloten land.
 • Geldige creditcard (MasterCard, VISA, American Express, and Discover (JCB, Diners Club)) of PayPal om de aanvraagkosten van $15 te voldoen.
 • Uw contact informatie.
 • Uw meest recente werkgevers informatie, indien van toepassing.

Het is mogelijk om met de ESTA, binnen de 90 dagen, vrij te reizen tussen de Verenigde Staten, Canada (alleen via land of over zee), Mexico en Caribische eilanden.

Op verenigdestaten.info/esta-amerika-visum-usa van het Amerikaanse consulaat in Amsterdam is alle informatie over de ESTA in het Nederlands te vinden.

Mocht u er niet uitkomen, dan helpen de reisprofessionals van Race Experience u graag verder!

Reizen met minderjarige kinderen

Kinderen hebben een eigen reisdocument nodig. Een bijschrijving in het paspoort van een ouder is sinds 2012 niet meer geldig. Meer informatie en het toestemmingsformulier zijn te vinden op rijksoverheid.nl/onderwerpen/reizen-met-kinderen.

Fijn om te weten

Iedere toerist tussen 14 en 80 jaar wordt bij de douane van een (lucht)haven verzocht een afdruk van de linker- en de rechterwijsvinger en een digitale gezichtsfoto te laten maken. Deze procedure wordt bij iedere grensovergang uitgevoerd.

Een doorreis- of retourticket waaruit blijkt dat je niet langer dan 90 dagen in de VS, Canada en Mexico verblijft, is verplicht.

Toegang tot de VS kan worden geweigerd aan:

 • Personen met een strafblad.
 • Personen wie eerder een visum werd geweigerd.

Een ESTA is niet meer aan te vragen voor:

 • Personen die na 1 maart 2011 in Iran, Irak, Jemen, Libië, Syrië, Somalië of Soedan zijn geweest.
 • Nederlanders die tevens een Iraanse, Irakese, Soedanese of Syrische nationaliteit hebben.
 • In al deze gevallen is het aan te raden om contact op te nemen met het consulaat van de VS in Amsterdam. De aanvraag van een regulier visum kan hier uitkomst bieden.

U bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig en correct aanvragen van uw visum. De informatie over verkrijgbaarheid van het visum en de geldigheid van paspoort en visum is sterk aan wijzigingen onderhevig. Raadpleeg voor de meest actuele gegevens het Amerikaanse consulaat.

Elektriciteit

De VS maakt gebruik van een 100 – 127 volt elektriciteitsnetwerk. U heeft een verloopstekker Type A nodig om gebruik te maken van de contactdozen. Geaarde Type B stopcontacten komen voor, maar hier passen de ongeaarde Type A stekkers ook op.

Vergeet dus niet één of meerdere Type A verloopstekkers mee te nemen om uw elektrische apparatuur op te kunnen laden.

Tijdverschil

Tijdens het grootste deel van het jaar is er 7 uur tijdsverschil met Texas. De zomertijd in Austin loopt echter van de tweede zondag in maart tot de eerste zondag in november. De zomertijd in Nederland is van de laatste zondag in maart tot de laatste zondag in oktober. De wintertijd in Nederland gaat dus een week eerder van start ten opzichte van Austin.

Vanaf de laatste zondag in oktober tot de eerste zondag in november is dan het tijdverschil met Nederland 6 uur. Het toeval wil dat de GP-reis naar de Verenigde Staten exact in deze week aanvangt. Op de dag van de F1-race gaat de klok in Austin een uur terug zodat het tijdverschil weer 7 uur is met Nederland. U mag dan een uur langer uitslapen voor u naar het circuit hoeft!

Fooien

Service charge oftewel bedieningsgeld is vaak niet bij de restaurantrekening inbegrepen. Het is gebruikelijk om een fooi van 15-20% bovenop de rekening te geven (die wordt zeer op prijs gesteld vanwege de lage lonen van restaurantpersoneel).

Als op de rekening gratuity included of tip included staat, dan is de fooi inbegrepen bij de rekening.

Kappers, gidsen, taxichauffeurs verwachten een fooi van 15-20%.

Kruiers en portiers verwacht twee tot vijf dollar per dag voor een goede dienstverlening.

Geld

In de VS betaalt men met de Amerikaanse dollar (USD). Ten tijde van schrijven levert een euro u ongeveer 1.17 USD op. Bekijk hier de actuele koers.

Pinpassen (zowel bankpassen als creditcards) worden vrijwel overal geaccepteerd. Let op de transactiekosten van uw bank of creditcardmaatschappij! Vooral frequent gebruik van een pas bij kleine bedragen is af te raden. Gebruik van een bankpas is vaak goedkoper dan gebruik van een creditcard.

Er geldt meestal een bestedingslimiet per dag; de limiet kan op aanvraag bij uw bank of creditcardmaatschappij aangepast worden. Regel dit voor u op reis gaat.

Vergeet niet te controleren bij uw bank of het gebruik van uw passen buiten Europa aan staat!

U kunt uw hard verdiende euri in Nederland of bij aankomst op het vliegveld inwisselen voor USD. Buiten het vliegveld om wisselen alleen de grote banken geld. Hotels doen dit doorgaans niet.

Het klimaat

In Texas zijn de zomers lang en de winters zacht. Ook is de staat Texas onderdeel van ‘Tornado Alley’ en kunnen zware zomerse onweersbuien leiden tot tornado’s. Herinnert u zich de GP van de VS in 2015 toen de kwalificatie werd uitgesteld tot de zondagmorgen vanwege de extreme weersomstandigheden? Onze Max Verstappen profiteerde trouwens van deze omstandigheden en eindigde in zijn Toro Rosso op P4!

Voor het warme weer is een zonnebril, hoed of pet en zonnebrandcrème aan te raden. Voor een eventuele onweersbui is een paraplu, regenjas of -poncho erg handig. Voor het vele wandelen op het circuit zijn stevige loopschoenen noodzakelijk.

Hulp in het buitenland

Actuele informatie over veiligheidsrisico’s in het buitenland wordt verstrekt door het Ministerie van Buitenlandse Zaken via rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen, via Twitter @247BZ en via de app 24/7 BZ Reis.

Het ministerie is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor informatie of in geval van nood op telefoonnummer +31 247 247 247, ook vanuit het buitenland. Wanneer in het buitenland de Nederlandse ambassade wordt gebeld (lokaal tarief), wordt er automatisch doorverbonden naar het contactcenter in Nederland.

Gezondheid

Algemeen

De medische zorg staat in de Verenigde Staten op hoog niveau, maar wordt, behalve in noodgevallen, nooit verleend zonder een bewijs van verzekering.

U wordt geadviseerd een zeer goede reisverzekering af te sluiten. Houd er rekening mee dat alle rekeningen voor medische zorg en geneesmiddelen contant betaald moeten worden, soms zelfs vooraf.

In geval van een ziekenhuisopname of wanneer medisch-specialistische zorg nodig is, kunnen reizigers het beste direct contact opnemen met hun verzekeringsmaatschappij.

Noodgevallen

In geval van nood, bijvoorbeeld bij een ziekenhuisopname in het buitenland, kunt u contact opnemen met het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Zie onze tekst hierboven bij Hulp in het buitenland voor verdere details.

Geneesmiddelen

Is het nodig om geneesmiddelen mee te nemen? Lees hier meer over de regels van de douane in de VS.

Inentingen

Inentingen zijn niet verplicht voor de Verenigde Staten.

Belangrijke telefoonnummers

Het landelijk alarmnummer in de Verenigde Staten is 911.

Het netnummer in de Verenigde Staten is +1

Nederlandse ambassade

4200 Linnean Avenue N.W.
Washington D.C. 20008
Tel. +1 202 244 53 00
Open: di t/m vr van 8.50-12.30 uur (consulaire afdeling, alleen op afspraak via de website).

Race Experience is tijdens uw reis bereikbaar op (+31) 50 205 78 01.

Dit reisadvies is zorgvuldig samengesteld. Race Experience aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat door gebruik van dit reisadvies. U bent en blijft zelf verantwoordelijk voor uw eigen gezondheid, veiligheid en beslissing om wel of niet te reizen.

Copyright © 2021 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
 • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.