F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant
F1 Japan 2023 – Red Bull Racing Paddock Club ™ Hospitality

F1 Japan 2023 – Red Bull Racing Paddock Club ™ Hospitality

Ultimate Race Experience – Geniet van de ultieme VIP-ervaring in de Red Bull Racing Paddock Suite!

Inbegrepen bij deze reis:

 • Red Bull Racing Paddock Club Suite (3-daags)
 • VIP Hospitality
 • Unieke VIP-activiteiten op het circuit
Grand Prix® van Japan – F1 Suzuka 2024
Japan

Circuit Suzuka

22 - 24 september 2023

Bestel hier uw Red Bull Racing Paddock Club ™ tickets voor de F1 in Japan 2023. Terwijl u geniet van een prachtig F1-weekend op Suzuka komt u dichterbij het team van Red Bull Racing dan ooit te voren. Laat u verwennen met heerlijke gerechten, dranken én unieke VIP-activiteiten.

 

 8.375

Dit product is op dit moment niet beschikbaar. U kunt zich met uw e-mailadres inschrijven voor de nieuwsbrief van dit product en wordt op de hoogte gehouden zodra dit product beschikbaar komt.

Beschrijving

Red Bull Racing Paddock Club tickets F1 Japan 2023 – van 22 t/m 24 september 2023

Altijd al eens een unieke F1-ervaring willen beleven in het land van de rijzende zon? Verwen uzelf vandaag dan nog met de aanschaf van exclusieve Red Bull Racing Paddock Club tickets en beleef een uniek F1-weekend op Suzuka. Als gast neemt u plaats in de Red Bull Racing Paddock Club waar gastvrijheid en luxe hoog in het vaandel staan. Zo geniet u van een open bar, een exclusief kijkje achter de schermen bij het team van Max en nog veel meer unieke F1-activiteiten.

Red Bull Racing Paddock Club tickets F1 Japan – Wat kunt u verwachten?

Gedurende het GP-weekend bent u drie dagen (vr t/m zo) als VIP-gast aanwezig te zijn in de Red Bull Racing Paddock Suite op Suzuka. In de Red Bull Racing Paddock Club maakt u kennis met een ongekend hoog niveau aan hospitality, heerlijke gerechten en een open bar met de lekkerste dranken. Bovendien heeft u vanuit de Red Bull Racing Paddock Suite een geweldig uitzicht op de raceactie, start-finish en natuurlijk de pitsstraat.

De Red Bull Paddock Club beschikt over high-definition video walls waarop u alle actie op de baan kunt bekijken. Tijdens de dagelijkse Paddock Club Pit Lane Walks door de pitsstraat ziet u de teams aan het werk gedurende het GP-weekend. Ook neemt u deel aan een garage tour bij het team van Red Bull Racing en zal er een ontmoeting zijn met een belangrijk teamlid of coureur.

Red Bull Racing Paddock Club tickets  F1 Japan 2023 – Inbegrepen producten:

Inbegrepen bij dit Red Bull Racing Paddock Club  pakket zijn de VIP-kaarten voor de Red Bull Racing Paddock Suite (3-daags). Red Bull Racing Paddock Club tickets zijn inclusief premium hospitality, voortreffelijke catering en unieke VIP-activiteiten op het circuit. Daarnaast ontvangt u u een goodiebag van Red Bull Racing. VIP parking is op aanvraag en naar beschikbaarheid bij te bestellen.

U kunt deze Red Bull Racing VIP tickets voor de F1 in Japan 2023 bestellen door het product aan uw winkelwagen toe te voegen. Selecteer eerst het gewenste pakket en het aantal personen alvorens door te gaan.

Hoogtepunten van de Red Bull Racing Paddock Club pakket voor de F1 in Japan*:

 • VIP-toegang tot de Red Bull Paddock Club Suite**tijdens F1 Japan (3-daags);
 • Red Bull Racing Paddock Club Hospitality inclusief catering van wereldklasse;
 • Onbeperkt genieten van de lekkerste dranken;
 • Paddock Club Pit Lane walks (dagelijks);
 • Red Bull Racing garage tour (1 dag);
 • Team Appearances; ontmoet coureurs, teamleden en F1-insiders (1 dag);
 • Red Bull Racing Team Gift Bag;

Tickets F1 Japan 2023 – apart bij te boeken:

 • VIP parking beschikbaar op aanvraag.

Tickets F1 Japan 2023 – uw garanties**:

 • Géén verborgen kosten;
 • Getoonde prijs is inclusief BTW, (toeristen)belastingen en toeslagen;
 • Getoonde prijs is inclusief service- en administratiekosten;
 • Veilig en vertrouwd boeken via een beveiligde website;
 • Persoonlijk en deskundig advies;
 • Servicegericht en transparant;
 • Nederlandstalige klantenservice.

* Volledige ¨branded¨ Red Bull Racing-suites binnen de Paddock Club zijn beschikbaar bij geselecteerde races. Bij andere races wordt u verwelkomt in de Club Suite van de Paddock Club. LET OP: Toegang tot de Club Suite is inclusief bij de Azerbeidzjaanse, Franse, Oostenrijkse, Hongaarse, Nederlandse, Russische, Braziliaanse en Saoedi-Arabische Grand Prix.

** Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant. Indien u onverhoopt niet kunt afreizen en uw reis wilt annuleren, gelden de gebruikelijke ANVR Reizigersvoorwaarden.

Bij Race Experience profiteert u naast de beste prijzen en adviezen, ook van Nederlandstalige klantenservice en uitstekende voor- en nazorg. Heeft u aanvullende wensen? Onze reisprofessionals zijn deskundig, servicegericht en transparant: zo wordt elk pakketdetail zorgvuldig voor u uitgezocht. 

Praktische reisinformatie

Visum

Indien u in het bezit bent van een geldig Nederlands paspoort hoeft u geen visum aan te vragen voor Japan. U mag maximaal 90 dagen verblijven zonder visum.

Eenmaal geland in Japan kan de douane u om de volgende documenten vragen:

 • Paspoort (geldig voor minimaal het geplande verblijf)
 • Een bevestigd terugreis datum & ticket (E-ticket wordt geaccepteerd)
 • Relevante documentatie aangaande uw bezoek (bv. hotelreservering) en een bewijs van voldoende financiële middelen (recent bankafschrift).

Reist u met een minderjarige? Zorg dan voor de correcte reisdocumenten. Lees hier verder.

Rijbewijs

Indien u een auto wilt huren, dient u in het bezit te zijn van een internationaal rijbewijs (IRB). Een IRB is bij een ANWB-winkel bij u in de buurt verkrijgbaar. Het enige dat u nodig heeft, is uw rijbewijs en een pasfoto. De IRB krijgt u dan direct mee.

Let op: voor het besturen van een brom- of snorfiets heeft u een rijbewijs nodig!

Elektriciteit

Japan maakt gebruik van een 100 volt elektriciteitsnetwerk. U heeft een verloopstekker Type A nodig om gebruik te maken van de Japanse stopcontacten. Geaarde Type B stopcontacten komen ook voor, maar hier passen Type A stekkers op.

Vergeet dus niet één of meerdere Type A verloopstekkers mee te nemen om uw elektrische apparatuur op te kunnen laden.

Tijdverschil

Tijdens de Nederlandse zomertijd, eind maart tot eind oktober, is er 7 uur tijdsverschil met Japan. De GP van Japan valt in deze periode.

Fooien

Soms wordt er op het bonnetje servicekosten doorberekend. Ook als dit niet gebeurt, is het hoogst onbeleefd (beledigend zelfs) om fooi te geven. Betaal het exacte bedrag of wacht op uw wisselgeld; ook in taxi’s!

Geld

In Japan betaalt men met de yen. Ten tijde van schrijven levert een euro u ongeveer 125 Japanse yen op. Bekijk hier de actuele koers.

Pinautomaten in supermarkten accepteren de meeste internationale credit cards en bankpassen. Pinautomaten van Japanse banken accepteren geen internationale bankpassen.

U kunt uw euro’s in Nederland of in Japan bij geldwisselkantoren inwisselen voor Japanse yens. In Japan kunt u een iets gunstigere wisselkoers verwachten.

Veiligheid

Japan staat bekend als een veilig land. Criminaliteit is hier lager dan in de meeste westerse landen. Mocht u hulp nodig hebben, ga dan naar de ‘kooban’, de politiepost op de straathoeken. Uiteraard is het met grote evenementen van belang om goed op uw persoonlijke spullen te letten.

Het belangrijkste risico in Japan zijn natuurrampen: overstromingen, tyfoons, aardbevingen en / of tsunami’s. Zo kon bijvoorbeeld in 2019 de kwalificatie op zaterdag niet doorgaan door typhoon Hagibis.

Voor het actuele reisadvies voor Japan raadpleegt u de pagina van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. U kunt uw gegevens achterlaten zodat u een e-mail ontvangt bij een gewijzigd reisadvies en een sms bij een crisissituatie. Laat extra gegevens achter zodat u beter vindbaar bent in een crisissituatie.

Het ministerie is daarnaast 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor informatie of in geval van nood op telefoonnummer +31 247 247 247, ook vanuit het buitenland.

Race Experience is lid van het Calamiteitenfonds en deze organisatie betaalt de extra kosten die ontstaan doordat een reis wordt aangepast als gevolg van onvoorziene natuurrampen. Als de reis wordt afgebroken da