F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant
F1 Azerbeidzjan 2024 – Hero Sahil ticketpakket F1® Experiences

F1 Azerbeidzjan 2024 – Hero Sahil ticketpakket F1® Experiences

Premium Race Experience – VIP ticketpakket

Inbegrepen bij deze reis:

 • Sahil Grandstand (3-daags)
 • Unieke VIP-activiteiten op donderdag en vrijdag
Grand Prix® van Azerbeidzjan - Bakoe 2024
Azerbeidzjan

Baku City Circuit

12 - 15 september

Boek hier uw F1® Experiences Hero Sahil pakket voor de Formule 1 GP van Azerbeidzjan 2024 in Bakoe, inclusief 3-daagse entreeticket (Sahill Grandstand), exclusieve Pit Lane Walk, een begeleide tour over het circuit en meer unieke F1 Experiences. 

 1.775
p.p.

Beschrijving

F1® Experiences Hero Sahil ticketpakket Formule 1 GP Azerbeidzjan 2024

Bent u op zoek naar unieke tickets voor de GP in Azerbeidzjan om Max Verstappen live in actie te zien? Lijkt het u gaaf om exclusieve toegang te krijgen op het circuit gedurende het F1-weekend? Dan is dit Hero Sahil pakket van F1® Experiences met tickets voor de GP van Azerbeidzjan 2024 perfect voor u! Naast mooie plaatsen op het circuit profiteert u met deze tickets van unieke VIP-voordelen. Met het Hero pakket bent u verzekerd van een premium race experience tijdens de GP van Azerbeidzjan!

GP Azerbeidzjan 2024 Hero Sahil tickets – Wat kunt u verwachten?

Net als met het Starter pakket kunt u op donderdag een rondrit maken over het circuit op de paradewagen van F1® Experiences. Daarna kunt u de teams aan het werk zien in de pitsstraat tijdens een exclusieve Pit Lane Walk en kunt u op de foto met de authentieke World Championship Trophies.

Het Hero Sahil pakket biedt daarnaast nog meer fantastische voordelen. Op vrijdag bent u namelijk te gast bij de Appearance F1® met de aanwezigheid van een (oud) F1-coureur! Ook bent u vrijdag bij de exclusieve Inside F1®: een uniek kijkje achter de schermen van de Formule 1. Naast deze unieke activiteiten ervaart u van vrijdag t/m zondag de Formule 1 live vanaf de Sahil Grandstand (bocht 20).

Inbegrepen bij dit Hero Sahil pakket van F1® Experiences voor de Formule 1 in Azerbeidzjan zijn een driedaagse entreeticket (Sahil Grandstand) en de unieke VIP-activiteiten op donderdag én vrijdag. Daarnaast profiteert u van exclusieve extraatjes van F1® Experiences zoals toegang tot TV schermen, een lanyard met ticket pouch en andere presentjes. Liever een uitgebreider ticketpakket? Laat u inspireren en klik hier voor het overzicht van de pakketten met tickets voor de GP in Azerbeidzjan.

U kunt dit F1® Experiences ticketpakket voor de Formule 1 in Azerbeidzjan 2024 bestellen door het product aan uw winkelwagen toe te voegen. Selecteer eerst het aantal personen alvorens door te gaan.

Hoogtepunten van dit F1® Experiences ticketpakket*:

 • Driedaagse GP Azerbeidzjan tickets (Sahil Grandstand);
 • Exclusieve Pit Lane Walk door de pitsstraat op donderdag;
 • Een begeleide ronde over het circuit op de drivers’ parade truck;
 • Professionele foto met de authentieke World Championship Trophies;
 • Appearance F1® in aanwezigheid van een (oud) F1-coureur;
 • Inside F1®: Exclusieve kijk achter de schermen van de F1.

Formule 1 GP Azerbeidzjan 2024 tickets  – uw garanties**:

 • Géén verborgen kosten;
 • Getoonde prijs is inclusief BTW, (toeristen)belastingen en toeslagen;
 • Getoonde prijs is inclusief service- en administratiekosten;
 • Veilig en vertrouwd boeken via een beveiligde website;
 • Persoonlijk en deskundig advies;
 • Servicegericht en transparant;
 • Nederlandstalige klantenservice;

* Programmering en Experiences kunnen worden gewijzigd op basis van lokale gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen op het moment van het evenement.

** Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant. Indien u onverhoopt niet kunt afreizen en uw reis wilt annuleren, gelden de gebruikelijke ANVR Reizigersvoorwaarden.