F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant
F1 Brazilië 2023 – Hero ticketpakket F1® Experiences

F1 Brazilië 2023 – Hero ticketpakket F1® Experiences

Premium Race Experience – Exclusieve toegang achter de schermen van F1

Inbegrepen bij deze reis:

 • Grandstand B (3 daags)
 • Unieke VIP-activiteiten op donderdag en vrijdag
Grand Prix® van Brazilië – São Paulo 2023
Brazilië

Interlagos Circuit

02 - 05 november 2023

Boek hier uw F1® Experiences Hero tickets voor de F1 in Brazilië –  São Paulo 2023, inclusief 3-daagse entreeticket (Grandstand B), receptie met een F1-coureur, F1 insider acces en een indrukwekkende Pitlane Walk.

 2.750
p.p.

Dit product is op dit moment niet beschikbaar. U kunt zich met uw e-mailadres inschrijven voor de nieuwsbrief van dit product en wordt op de hoogte gehouden zodra dit product beschikbaar komt.

Beschrijving

F1® Experiences Hero kaarten F1 Brazilië 2023 – van donderdag 2 t/m zondag 5 april 2023

Unieke maar ook voordelige VIP-tickets voor de GP van Brazilië – Bakoe besteld u gemakkelijk bij Race Experience. Met de aanschaf van het Hero pakket voor de GP op het circuit van São Paulo ervaart u een geweldig F1-weekend. Naast tribuneplaatsen met een fraai uitzicht, geniet u met het Hero pakket van veel bijzondere VIP-voordelen. Beleef de GP van extreem dichtbij en verzeker uzelf van een weekend vol plezier en racespektakel.

Hero pakket met kaarten F1 São Paulo 2023 – Wat kunt u verwachten?

Met dit pakket beleefd u de donderdag voor de race een geweldige dag op het circuit van São Paulo. Zo maakt u een rondrit maken over het circuit en ziet u de teams aan het werk tijdens de Pit Lane Walk. Ook kunt u poseren voor een foto met authentieke World Championship Trophies. Daarnaast geniet u met het Hero pakket van nog meer VIP-voordelen.

Ook bent u op vrijdag bij de exclusieve Inside F1® receptie, waar u een kijkje achter de schermen krijgt van de Formule 1. Na al deze unieke belevenissen geniet u van vrijdag t/m zondag vanaf de Grandstand B (startfinish) van de 2023 editie van de Grand Prix van Brazilië!

Inbegrepen bij het Hero ticketpakket van F1® Experiences zijn een driedaagse entreekaart voor Grandstand B en de exclusieve F1-activiteiten op donderdag én vrijdag. Verder profiteert u van diverse leuke extraatjes. Wenst u een laagdrempeliger of een exclusiever ticketpakket? Laat u inspireren en klik hier voor alle pakketten met kaarten voor de F1 in Brazilië 2023.

U kunt dit F1® Experiences pakket met kaarten voor de F1 in Brazilië 2023 bestellen door het product aan uw winkelwagen toe te voegen te klikken. Selecteer eerst het aantal personen alvorens door te gaan.

Hoogtepunten van dit F1® Experiences ticketpakket:

 • Driedaagse entreekaart F1 Brazilië 2023 (Grandstand B);
 • Exclusieve Pit Lane Walk op donderdag;
 • Een rondrit over het circuit op de drivers’ parade truck;
 • Professionele foto met de authentieke World Championship Trophies;
 • Inside F1®: Uniek kijkje achter de schermen van de Formule 1;
 • Diverse leuke extraatjes van F1 Experiences.

Hero kaarten F1 Brazilië 2023 – apart bij te boeken:

 • Hotelovernachtingen op aanvraag en naar beschikbaarheid.

Hero kaarten F1 Brazilië 2023 – uw garanties**:

 • Géén verborgen kosten;
 • Getoonde prijs is inclusief BTW, (toeristen)belastingen en toeslagen;
 • Getoonde prijs is inclusief service- en administratiekosten;
 • Veilig en vertrouwd boeken via een beveiligde website;
 • Persoonlijk en deskundig advies;
 • Servicegericht en transparant;
 • Nederlandstalige klantenservice;

* programmering en Experiences kunnen worden gewijzigd op basis van lokale gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen op het moment van het evenement.

** Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant. Indien u onverhoopt niet kunt afreizen en uw reis wilt annuleren, gelden de gebruikelijke ANVR Reizigersvoorwaarden.