F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant

GP van België Feiten & Statistieken: Verstappen oppermachtig in Spa – Leclerc stelt opnieuw teleur

29 augustus 2022 - teun

Photo by Joe Portlock/Getty Images

In een buitenaards weekend voor Verstappen en Red Bull heeft de Nederlander zijn voorsprong in het WK nóg verder vergroot. De regerend wereldkampioen wint de kwalificatie met overmacht en finisht tijdens de Grand Prix met daarachter een gapend gat als eerste op Circuit van Spa-Francorchamps. Perez sluit als eerste aan en wordt tweede. Sainz finisht als derde. Zijn teamgenoot Leclerc eindigt teleurstellend als zesde en pakt daarmee slechts 8 punten. Verstappen pakt de volle 26 punten en loopt zodoende weer 18 punten uit in de WK-stand. 

Volgende stop; Zandvoort! Na een zeer succesvolle rentree in 2021 is de Grand Prix van Nederland op 4 september opnieuw aan de beurt. Wordt het opnieuw een denderend feest voor de Nederland?  

Ideal logo Paypal Logo Mastercard Logo Visa Logo
ANVR STO Calamiteitenfonds
© Copyright Race Experience 2024 Gebouwd door Saam' uit Groningen

Race Experience BV werkt direct met Lokale partners/promotors en is geautoriseerd wederverkoper voor event tickets. Daarom zijn we op geen elke manier verbonden met bedrijven die verbonden zijn aan de Formule 1. F1, FORMULA ONE, FORMULA 1, FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, GRAND PRIX en alle gerelateerde merken en/of trademarks van Formula One Licensing.