Wanneer kan ik inchecken en uitchecken?

Voor alle campings ontvangt u van ons (uiterlijk een week voor de Grand Prix) een voucher voor de camping om mee in te checken.

Camping Groen, Geel & Masta

Heeft u een weekendticket? De camping is open vanaf donderdagochtend om 08:00 ‘s ochtends. U kunt tot maandagochtend 11:00 ‘s ochtends uitchecken. Het is verboden om de campings op zondag tussen 16:30 en 19:30 te verlaten.

Heeft u een zaterdag/zondag ticket? U bent welkom op de camping van zaterdagochtend tot zondagavond.

GPtents

Inchecken is mogelijk van 06:00 uur ’s ochtends tot 22:00 uur ’s avonds van donderdag tot maandag. Uitchecken is mogelijk tot 10:00 ’s ochtends. Indien u op zondag uitcheckt, dient uw tent leeg te zijn en om 10:00 uur ‘s ochtends uit te checken. U kunt de camping blijven gebruiken en uw spullen in de auto of bij de receptie achterlaten tot de wedstrijd is afgelopen.

Vraag niet beantwoord?

Zoek verder

Ideal logo Paypal Logo Mastercard Logo Visa Logo
ANVR STO Calamiteitenfonds
© Copyright Race Experience 2024 Gebouwd door Saam' uit Groningen

Race Experience BV werkt direct met Lokale partners/promotors en is geautoriseerd wederverkoper voor event tickets. Daarom zijn we op geen elke manier verbonden met bedrijven die verbonden zijn aan de Formule 1. F1, FORMULA ONE, FORMULA 1, FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, GRAND PRIX en alle gerelateerde merken en/of trademarks van Formula One Licensing.