F1 Oranje Camping – Hungaroring – Grand Prix Hongarije
F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant

F1 Oranje Camping – Hungaroring – Grand Prix Hongarije

Oranje Camping F1 Hongarije

Race Experience biedt u de unieke kans om samen met de andere oranje fans op loopafstand van het circuit uw eigen tent op te zetten. Uiteraard is het ook mogelijk om met de camper of caravan te komen, de ruime plekken (40m2) zijn perfect en u kiest eenvoudig voor een stroomaansluiting én/of een ontbijt buffet. Wilt u dat uw tent al klaar staat bij aankomst? Huur dan eenvoudig een tent en maak er een heus Glamping arrangement van, uw pop-up tent (2 of 3 personen) of XL-tent staat dan volledig ingericht klaar bij aankomst.

Verboden

Zodat we het samen gezellig houden

 • Drugs (ook softdrugs!) – Artikel 3
 • Generatoren – Artikel 4
 • Geluidsinstallaties – Artikel 5
 • Zwembaden alle maten (opblaasbaar e.a.) – Artikel 14
 • Met brommers/motoren/mini-bikes/scooters etc. scheuren over het terrein.
 • Open vuur en vuurspuwen
 • Roken in feesttent; op terras buiten mag wel

Toegestaan

Om het gezellig te maken

 • Barbecueën  (alleen op gas of houtskolen)
 • Rustig rijden op het Terrein: maximum 10 km/h
 • Aankomst tussen 08:00 uur en 00:00 uur*
 • Stroom met reguliere 220V stekkers (geen speciale campingstekkers)
 • Douches & spoelwatertoiletten gebruik je van 06:30 – 00:00
 • Dixi-toiletten gebruik je 24 uur per dag

*Indien je ná middernacht op de camping arriveert dan moet je de auto of camper buiten de camping op de parkeerplaats parkeren. De dag erna kan je dan vanaf 08:00 uur weer het terrein oprijden.

Volledige Camping Regelement

Artikel 1)

Iedere deelnemer aan onze F1 Oranje Camping heeft via mail een toegangsbewijs gekregen. Dit toegangsbewijs voor de F1 Oranje Camping dient getoond te worden bij de receptie van de F1 Oranjecamping waar de speciaal ontworpen polsbandjes verkregen worden. Deze polsbandjes dienen tijdens de gehele duur van de camping om de pols gedragen te worden. Personen ZONDER polsbandjes worden niet op de camping toegelaten. Bezoekers aan de feesttent (niet campinggasten) kunnen een dagkaart (polsbandje voor de feesttent) kopen bij de Nederlandse receptie in de feesttent. Voor campingasten is de entree gratis. Personen zonder polsbandjes worden verwijderd van de camping.

Artikel 2)

Overal op de camping staan vuilnisbakken, maak er ook gebruik van; Houd de camping voor U en anderen schoon! Bij de receptie zijn vuilniszakken verkrijgbaar. ’s Morgens worden deze elke dag opgehaald! Zorg dat de vuilniszak goed dicht geknoopt/gesloten is. Zet de vuilniszak aan de kant van de plaatsaanduidingen neer.

Artikel 3)

Drugs zijn absoluut verboden! Hongarije handhaaft als strengste land van de Europese Unie het verbod op drugs, zowel soft als harddrugs. Op de camping kunnen Hongaarse politiemensen in burger rondlopen, dit was een voorwaarde van de Hongaarse autoriteiten, mede te danken aan hernieuwde drugshandel tijdens het Szigetfestival 2019! Neem dus GÉÉN drugs mee, verpest het niet voor jezelf maar zeker ook niet voor de andere campinggasten; Bezit van een slechts geringe hoeveelheid kan zelfs sluiting van de camping betekenen. Indien de security of organisatie dit waarneemt zal je onmiddellijk van de camping verwijderd worden. Indien de Hongaarse politie dit aantreft dan volgt automatisch een vervolging en tot de rechtszaak een inhechtenisneming.

Artikel 4)

Open vuur of kampvuur is ten strengste verboden. Stroomaggregaten zijn niet toegelaten; wij hebben overal stroompunten zodat het meenemen van eigen stroom overbodig is, dit om geluidoverlast en stank te voorkomen. De stroompunten zijn gezekerd met 6 ampère zekeringen dus één stroompunt is maximaal te belasten tot 6 ampère! Zonnepanelen zijn uiteraard wel toegelaten.

Artikel 5)

Muziekinstallaties zijn niet toegelaten. Wij maken zelf muziek! De feesttent staat aan het begin van de Flying Dutch Max camping het gedeelte wat wij feestlocatie noemen en is geopend tot 01:30, hierna wordt iedereen verzocht om rustig naar de eigen plaats terug te keren. De stilte periode op de Flying Dutch Max camping gaat in van 00:00 – 07:00; Op het gedeelte van de familiecamping is het rustiger; de feesttent staat er 150 meter vandaan. Op de familiecamping geldt ook een stilte periode van 22:00 – 07:00 uur. Het is verboden om tijdens de stilteperiode luidruchtig te zijn, muziek te maken en met de auto het terrein op of af te rijden. Indien men later dan de stilteperiode terug op de camping komt dan moet de auto geparkeerd worden op de parkeerplaats vooraan bij de ingang van de F1 Oranjecamping “Flying Dutch Max”.

Artikel 6)

Kort bij de feesttent staan toiletten, maak er gebruik van en laat wildplassen dan ook achterwege, de security zal hierop strikt toezien. Ook staan er naast het sanitaire gedeelte een aantal Dixi’s die 24 uur toegankelijk zijn.

Artikel 7)

Honden zijn toegelaten mits ze aangelijnd worden uitgelaten. Honden van kampeerders dienen te allen tijde aangelijnd te zijn. De camping beschikt niet over een apart honden uitlaatterrein. Honden dienen buiten de camping aangelijnd te worden uitgelaten.

Artikel 8)

Bij vernieling van onze of andere eigendommen wordt de politie ingeschakeld. Uiteraard volgt directe verwijdering van de camping.

Artikel 9)

Houdt u aan de aangewezen plaats en ga niet op eigen houtje een andere plaats zoeken; Bij problemen met een plaats dit altijd bij de receptie melden, wij zullen dan bekijken of er eventueel een andere plek beschikbaar is. De campingplaatsen zijn genummerd en duidelijk afgebakend.

Artikel 10)

Bij agressie, misdragingen van welke aard dan ook, het zich niet houden aan de aanwijzingen en/of instructies van de security, personeel en/of organisatie volgt zonder pardon verwijdering van de camping en dit zonder financiële compensatie.

Artikel 11)

In de feesttent kan alleen betaald worden met consumptiemunten. Deze munten zijn verkrijgbaar bij de Nederlandse receptie naast de feesttent. De munten zijn altijd geldig, ook tijdens de volgende edities van de F1 Oranje Camping Hongarije. Ook kunnen deze munten al online gekocht worden, deze worden dan d.m.v voucher gemaild. (korting op de munten alleen in voorverkoop)! Voucher is inwisselbaar bij receptie voor de munten. In de feesttent is eigen meegenomen drank NIET toegelaten. Roken IN de feesttent is verboden, roken kan buiten de feesttent wel.

Artikel 12)

Kampeerders en bezoekers betreden op eigen risico het campingterrein. De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, ongevallen of diefstal. Ondanks de aanwezigheid van security is de aanbeveling om alert te zijn op waardevolle spullen zoals camera’s en smartphones. In geval er zich personen op de camping bevinden die geen polsbandje dragen en er dus niet thuis horen dit melden aan de security of aan het personeel.

Artikel 14)

Zwembaden (alle maten!) zijn verboden. Dit omdat wij geen aparte waterbron hebben en al het water met vrachtwagens wordt aangeleverd. Omdat er in de vorige editie veel water verbruikt werd voor de zwembaden en we hierdoor in de problemen kwamen met onze eigen waterbehoefte (douches & toiletten) hebben we besloten om deze niet meer toe te staan.

Artikel 15)

In alle andere gevallen dan dit reglement voorziet, beslist de organisatie. Organisatie F1 Oranje Camping Hongarije