F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant
F1 Bahrein 2023 – Legend ticketpakket F1® Experiences

F1 Bahrein 2023 – Legend ticketpakket F1® Experiences

Ultimate Race Experience – De ultieme VIP-beleving in de wereld van F1!

Inbegrepen bij deze reis:

 • F1 Paddock Club Bahrein (3-daags)
 • VIP Hospitality
 • Unieke VIP-activiteiten gedurende het weekend
Grand Prix® van Bahrein - Sakhir 2024
Bahrein

Bahrain International Circuit

03 - 05 maart 2023

Bestel hier uw Legend ticketpakket van F1® Experiences voor de Grand Prix van Bahrein 2023. Als VIP-gast in de Paddock Club op Sakhir geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, de beste plaatsen op het circuit en van ongeëvenaarde VIP-toegang tot de pitsstraat en paddock. Bijzonder en exclusief in elk opzicht!

 10.125

Dit product is op dit moment niet beschikbaar. U kunt zich met uw e-mailadres inschrijven voor de nieuwsbrief van dit product en wordt op de hoogte gehouden zodra dit product beschikbaar komt.

Beschrijving

Legend pakket inclusief Paddock Club tickets Grand Prix Bahrein 2023 van 03 t/m 05 september 2023

Bent u klaar voor de ultieme VIP-behandeling tijdens de Grand Prix van Bahrein 2023? Het Legend pakket van F1® Experiences is het meest exclusieve VIP-pakket voor de F1 in Bahrein! Naast officiële Paddock Club ™ tickets bevat dit pakket van nog veel meer unieke voordelen. De ongeëvenaarde toegang die u krijgt tot het kloppende hart van de Formule 1 op Sakhir is de absolute hoofdprijs. Met het Legend pakket komt u dan ook echt dichter bij F1 dan ooit tevoren!

Legend tickets Grand Prix Bahrein 2023 Wat kunt u verwachten?

Net als met het reguliere Paddock Club pakket voor de Grand Prix van Bahrein 2023 bent u 3 dagen als VIP-gast aanwezig de beroemde Paddock Club ™ op het circuit van Sakhir. U beleeft het Formule 1-weekend vanuit de mooiste locatie met uitzicht op het rechte stuk bij startfinish. De Paddock Club in Sakhir biedt een schitterend uitzicht op de pitsstops van bovenaf. Uw plaats in de Paddock Club bevindt zich namelijk slechts enkele meters boven de teamgarages! Vanuit de Paddock Club op Sakhir  geniet u bovendien het hele weekend onbeperkt van de lekkerste dranken, heerlijke gerechten en een sublieme service!

Het legend pakket omvat echter meer dan de mooiste plaatsen, heerlijk dineren en VIP hospitality. Met deze bijzondere tickets voor de Grand Prix van Bahrein 2023 krijgt u werkelijk ongeëvenaarde toegang op het circuit. Op vrijdag, zaterdag en zondag kunt u tijdens de Paddock Club Pit Lane Walks door de pitsstraat wandelen. Hier ziet u hoe de coureurs en F1-teams zich voorbereiden op de vrije trainingen, kwalificatie en race. Ook zal er een F1-coureur of een F1-legende op bezoek komen in de Paddock Club om te vertellen over zijn leven rond F1. Bovendien mag u een hele dag op eigen gelegenheid als VIP op uw gemak ronddwalen door de paddock tussen F1-coureurs, teamleden, journalisten en andere beroemdheden. Een ander bijzonder element van dit Legend pakket is de exclusieve toegang die u krijgt tot de pitsstraat ná de race. Hier beleeft u de F1-podiumceremonie van zeer dichtbij!

Legend tickets Grand Prix Bahrein 2023 – Inbegrepen producten:

Inbegrepen bij het Legend ticketpakket van F1® Experiences zijn de exclusieve toegangskaarten voor de Paddock Club Bahrein (3-daags) inclusief premium hospitality, wereldse catering en F1 driver appearances. Ook VIP-toegang tot de pitsstraat gedurende het hele weekend en de F1 Paddock (op eigen gelegenheid!) zijn inbegrepen. Verder geniet u met dit exclusieve pakket tevens van diverse leuke extraatjes van F1® Experiences.

Wenst u liever een laagdrempeliger ticketpakket? Laat u inspireren door de brochure van F1 Experiences en klik hier voor alle pakketten met tickets voor de Grand Prix van Bahrein 2023!

U kunt dit F1® Experiences Legend pakket inclusief Paddock Club Bahrein 2023 tickets bestellen door het product aan uw winkelwagen toe te voegen. Selecteer eerst het gewenste pakket en het aantal personen alvorens door te gaan.

Hoogtepunten van dit F1® Experiences ticketpakket:

 • VIP-plaatsen in de Paddock Club Sakhir (3-daags)
 • Paddock Club Hospitality in aanwezigheid van een (oud) F1-coureur;
 • Catering van wereldklasse gedurende het hele weekend (3-daags);
 • Onbeperkt genieten van heerlijke dranken;
 • Paddock Club Pit Lane Walks (3-daags);
 • Een hele dag exclusieve toegang tot de paddock op eigen gelegenheid (1 dag);
 • VIP Podium Ceremony Access; beleef de podiumceremonie van dichtbij;
 • Unieke extraatjes van F1 Experiences.

Legend tickets Grand Prix Bahrein 2023 – apart bij te boeken:

 • Hotelovernachting op aanvraag.

Legend tickets Grand Prix Bahrein 2023 – uw garanties*:

 • Géén verborgen kosten;
 • Getoonde prijs is inclusief BTW, (toeristen)belastingen en toeslagen;
 • Getoonde prijs is inclusief service- en administratiekosten;
 • Veilig en vertrouwd boeken via een beveiligde website;
 • Persoonlijk en deskundig advies;
 • Servicegericht en transparant;
 • Nederlandstalige klantenservice.

* Programmering en Experiences kunnen worden gewijzigd op basis van lokale gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen op het moment van het evenement.

** Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant. Indien u onverhoopt niet kunt afreizen en uw reis wilt annuleren, gelden de gebruikelijke