Camping SpaGP Package – GP België – Formule 1 Spa Francorchamps 2021Inclusief verblijf in een tweepersoonstent en ontbijt.

26 t/m 30 aug. 2021

 605 Prijs per campingplek (max. 2 personen)

Boek hier uw Camping SpaGP Package tijdens Formule 1 België 2021 – Spa-Francorchamps. U verblijft in een goed uitgeruste tweepersoonstent gedurende 4 nachten. Met dit verblijf aan ´s werelds mooiste circuit mist u niks van de Formule 1-actie. Entreeticket(s) voor de Grand Prix van België zijn optioneel bij te boeken. 

Op voorraad

Ik wil een maatwerk arrangement

Inbegrepen bij deze reis:

 • Tent voor 2 personen op een campingplaats (30 m²)
 • Op basis van eigen vervoer
 • F1-tickets, -reizen en -experiences
 • Veilig en goed voorbereid op reis
 • Persoonlijk en deskundig advies
 • Servicegericht en transparant

Camping SpaGP Package – GP België – Formule 1 Spa Francorchamps 2021

GP België – Spa-Francorchamps 2021: Camping SpaGP Package inclusief verblijf in een ingerichte tent    € 605 per tent (max. 2 personen) –  donderdag 26 augustus t/m maandag 30 augustus 2021

Wilt u graag de ultieme camping experience beleven pal naast het prachtige Spa-Francorchamps? Kies dan voor ¨Camping SpaGP Package¨! Dit full-service camping product biedt u niet alleen een plek op Camping SpaGP, de luxere variant van de welbekende Formule 1-camping, maar ook een verblijf in een ingerichte tweepersoonstent en 3 dagen ontbijt.

De speciaal voor de Formule 1 georganiseerde camping voorziet u van alle basisbehoeftes. Zo zijn er (tijdelijke) sanitaire faciliteiten aanwezig, een kwaliteitsreceptie en bar-en cateringservice. Ook kunt u na het raceprogramma genieten van live music in de avonduurtjes. Wij raden Camping SpaGP aan wanneer u voor een redelijke prijs wilt overnachten naast het circuit, maar naar meer comfort verlangt welke u geboden wordt op een reguliere ¨basic¨ F1-camping.

Spa Francorchamps is natuurlijk een mythische baan in het hart van de Belgische Ardennen. Al twee keer wist Max een derde plaats te scoren op Spa. Juicht u dit jaar samen met tienduizenden Nederlanders Max naar de overwinning?

U kunt boeken door op de groene bestelbalk te klikken in uw scherm.  Selecteer eerst het aantal personen alvorens door te gaan.  Entreeticket(s) voor de Formule 1 in België kunt u bij de volgende stap eenvoudig (naar keuze en beschikbaarheid) bijboeken.

Camping SpaGP Package – Camping SpaGP Package:

 • Vebrlijf in een pre-erected tent met maximaal 2 personen*;
 • Tent ingericht met matras, slaapzak, kussen (allen x 2) en een led lamp;
 • Ontbijt op vrijdag, zaterdag en zondag inclusief (voor 2 personen);
 • Bar met cateringservice;
 • Tijdelijke sanitaire faciliteiten;
 • Avondentertainment (muziek);
 • Beveiliging en receptie;
 • Geen water- en stroom voorzieningen op uw plaats.

Camping SpaGP Package bij te boeken:

 • Entreeticket voor F1 België 2021 naar keuze (middels pop-up scherm nadat u de bestelling plaatst);
 • Diner op Camping SpaGP.

Camping SpaGP Package uw garanties:

 • Géén verborgen kosten;
 • Getoonde prijs is inclusief BTW, (toeristen)belastingen en toeslagen;
 • Uw boeking valt onder de garantieregeling van de ANVR**;
 • Getoonde prijs is inclusief service- en administratiekosten;
 • Veilig en vertrouwd boeken via een beveiligde website;
 • Persoonlijk en deskundig advies;
 • Servicegericht en transparant.

* Elke tent is geschikt voor maximaal twee personen. Wilt u overnachten met meer personen? Dan dient u meerdere bestellingen te plaatsen. Indien u dit arrangement wilt boeken voor uzelf en uw kind/kinderen, zijn er specifieke voorwaarden van toepassing. Wij vragen u in dit geval contact met ons op te nemen.

** Dit aanbod valt niet onder de garantieregeling van het GGTO. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van het GGTO. Indien u onverhoopt niet kunt afreizen en uw reis wilt annuleren, gelden de gebruikelijke ANVR Reizigersvoorwaarden voor losse reisdiensten (paragraaf 3). Ook in het geval u, in combinatie met dit product, entreetickets afneemt, is er géén sprake van een gekoppeld reisarrangement zoals omschreven in paragraaf 2 van de ANVR-reizigersvoorwaarden. Beide reisdiensten worden immers door dezelfde leverancier gefaciliteerd, te weten: het circuit. Hierdoor is de bepaling, te vinden onder artikel 1.2.II van paragraaf 2, niet van toepassing.

Informatie Camping SpaGP

Uw campingplek en tweepersoonstent

Elke campingplek (30m²) is uitgerust met een tweepersoontent. De tweepersoonstent is van te voren opgezet, u hoeft deze klus zelf niet meer te klaren. Elke tent is tevens uitgerust met matras, slaapzak, kussen (allen x 2) en een led lamp.

Vanaf donderdag 08.00 uur tot maandag 11.00 uur heeft u toegang tot de camping. Het is niet mogelijk om voor/na deze tijden het campingterrein te betreden.

Het aantal toegelaten personen per tent is vastgesteld op 2 personen. Wilt u de Grand Prix camping met meer dan 2 personen bezoeken? Dan dient u een extra plek(ken) te reserveren. Indien u dit arrangement wilt boeken voor uzelf en uw kind/kinderen, zijn er specifieke voorwaarden van toepassing. Wij vragen u in dit geval contact met ons op te nemen.

Voorzieningen

De camping is uitgerust met sanitaire voorzieningen en douches, alsook een bar met een cateringservice. Campings worden alleen georganiseerd voor de Grand Prix. De sanitaire voorzieningen zijn tijdelijk en bestaan voornamelijk uit mobiele structuren (toiletten en douches). De campingplekken hebben geen persoonlijke aansluiting voor elektriciteit of water. Het is wel toegestaan om een generator mee te brengen.

Verder beschikt de camping over een informatiepunt, eerste hulp, een receptie (6u – 23u), beveiliging en een parkeerplaats. ´S avonds kunt u rekenen op avondentertainment in de vorm van muziek.

Barbecues zijn toegestaan op de camping, mits ze geen onveilige situatie veroorzaken. Tevens wordt er van u verwacht dat u zich houdt aan het campingreglement.

Diner

Het is mogelijk om een diner te reserveren op elke gewenste dag. De tarieven van een diner zijn €35 per persoon per dag. Het is nog onbekend waar het diner uit bestaat. Het diner wordt volledig verzorgd door Camping SpaGP.

Entreetickets

Entreetickets

Dit arrangement kan worden geboekt met de gewenste entreekaarten mits deze nog beschikbaar zijn. Ook als u reeds in het bezit bent van een toegangskaartje, kunt u deze reis boeken zonder entreekaart.

Selecteer eerst het aantal personen voordat u verder gaat met de bestelling. Bij de volgende stap wordt u gevraagd uw gewenste entreeticket(s) te selecteren.

Handig om te weten:

 • Zondag tickets (eendaags) zijn beschikbaar voor alle tribunes en Algemene Toegangskaarten, maar de korting van ongeveer 10% op driedaagse tickets maakt het geen aantrekkelijke optie;
 • Tribunetickets voor kinderen (6-15 jaar) krijgen ongeveer 50 tot 60% korting op reguliere driedaagse ticketprijzen, maar verkopen snel uit;
 • Zitplaatsen op tribunes zijn genummerd voor alle drie dagen (er is geen ‘Free Friday’ roaming-optie bij Spa);
 • Een speciaal tribune voor minder valide fans bevindt zich naast de Gold 7 tribune in La Source;
 • Alle Gold en Silver tribunes bieden zicht op een groot TV-scherm. Er zijn een handvol TV-schermen in de Algemene Toegangsgebieden, specifiek op de Kemmel-straat en in Pouchon;
 • De volgende tribunes zijn overdekt en bieden bescherming tegen de regen die zo vaak toeslaat in Spa: Gold 1, Gold 2, Gold 3, Gold 6, Gold 7, Gold 8, Gold 9, Gold 10 en Silver 4;
 • De volgende tribunes zijn niet overdekt: Gold 4 en Silver 1-3.

Wat is onze beste keus voor tribunetickets in Spa?

De beste tribune vinden wij Gold 8 aan de buitenkant van de Lapin-haarspeldbocht, met uitzicht over het rechte stuk naast de pitsstraat; wees er snel bij, want het is elk jaar vroeg uitverkocht. Andere goede tribune-keuzes zijn Gold 3 en Silver 2 in de buurt van de befaamde Eau Rouge.

Gold Tribunes

Gold 1 is de belangrijkste tribune tegenover de pitsstraat op het rechte stuk bij start-finish. Een goede keuze voor de start / finish en actie in de pitsstraat. Kies een andere tribune als u op zoek bent naar on-track actie.

Gold 2 is een grote, verhoogde permanente tribune gelegen op het rechte stuk tussen La Source en Eau Rouge, met direct uitzicht op de oude pitsstraat, dat nog steeds wordt gebruikt door de support races tijdens het Grand Prix-weekend. U ziet Eau Rouge in de verte, maar er zijn betere tribunes voor deze prijs.

Gold 3 is de beste tribune met uitzicht op Eau Rouge / Raidillion en biedt een uitstekend verhoogd uitzicht op de beroemde bocht plus het gedeelte van het circuit dat hieraan voorafgaat. Een bepaald niveau van fysieke fitheid is nodig om vanaf La Source naar deze tribune te gaan, omdat deze zich op een steile heuvel bevindt. We raden deze tribune aan.

Gold 4 is een onbedekte tribune naast Eau Rouge. Het is ver van de baan gelegen en in een vreemde hoek geplaatst met vrij beperkte uitzichten. Betaal in plaats daarvan een beetje meer voor Gold 3.

Gold 6 is een kleine overdekte tribune op de bushalte chicane, dicht bij de ingang van de pitsstraat. Het is een van de duurste tribunes, maar u kunt altijd wat actie verwachten op dit punt op het circuit gedurende het GP-weekend.

Gold 7 bevindt zich aan de uitgang van de La Source (bocht 1) haarspeldbocht en het uitzicht is niet te vergelijken met dat van Gold 8. Het is beter om een ​​van de Eau Rouge-tribunes te kiezen als Gold 8 al uitverkocht is.

Gold 8 bevindt zich op de La Source (bocht 1) haarspeldbocht met uitzicht op het rechte stuk bij start-finish. De populariteit van deze tribune blijkt uit het feit dat deze tribune altijd als eerste uitverkoopt!

Gold 9 is een kleinere, tijdelijke tribune dichter bij de openingsbocht La Source op het rechte stuk bij start-finish. Gelegen tegenover de ‘langzamere’ teams’ pitsboxen en met een ver zicht op La Source voor de onvermijdelijke actie in de openingsronde van een race.

Silver tribunes

Silver 1 bevindt zich op het traject tussen La Source en Eau Rouge. U krijgt nog steeds een individueel genummerde zitplaats in de Silver 1 & 2 tribunes maar wel in picknickbanken-stijl. Verder hebben ze geen rugleuning waartegen u kunt leunen. Het hekwerk onderaan de tribune limiteert het zicht van de lager gelegen rijen.

Silver 4 bevindt zich bovenaan het circuit, ver weg van alle andere tribunes (plus ver weg van de Fanzone). Het kijkt uit over de trage bocht Brussel, maar deze is veel beter te zien vanuit het Algemene toelatingsgebied aan de binnenkant van de bocht. Silver 4 heeft individuele stoelen met rugleuning (zoals in gold). Het hekwerk onderaan de tribune limiteert ook hier het zicht van de lager gelegen rijen.

General Admission / Algemene Toegang

Spa Francorchamps heeft een aantal van de beste Algemene toegangsgebieden van elk huidig ​​F1-circuit, maar een bepaald niveau van fysieke fitheid is nodig om optimaal te profiteren van de prachtige natuurlijke omgeving. Veel van de wandelpaden zijn er onverhard en voor de mooiste panoramische uitzichten dient u heuvels te beklimmen, vooral rond Eau Rouge. Zorg voor comfortabele schoenen ​​en als er regen wordt voorspeld, kunnen een paar laarzen van pas komen.

Heeft u hulp nodig met het bestellen? Bel eenvoudig met de reisprofessionals van Race Experience op 050 – 205 78 01. Wij staan voor u klaar (tijdens kantooruren) om u van dienst te zijn.

Praktische informatie

Voor deze Formule 1-reisdienst is het belangrijk dat u uw paspoort of ID-kaart meeneemt. Met een Nederlands (of Europees) paspoort is in België uiteraard geen visum vereist.

Als u alleen reist met een minderjarige, is het vereist dat u de juiste formulieren downloadt en invult. Klik hier om meer informatie te lezen van de rijksoverheid over dit onderwerp. Race Experience kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het vergeten of niet correct invullen van de vereiste documenten.

Het is aan te raden om naar het circuit zonnebrandcrème en eventueel een paraplu mee te nemen voor de schaduw en mogelijk een plensbui. Heeft u staanplaatsen gekocht? Dan is een campingstoel en / of sprei aan te raden voor om op het gras te zitten. Foto’s maken is toegestaan zolang u niet het zicht van andere toeschouwers belemmert. Vergeet uw reservebatterij en geheugenkaart niet!

Indien Race Experience een entreeticket voor u regelt, is dat inclusief een lanyard of key-cord voor uw entreebewijs en oordopjes voor het geluidsoverlast.

Belangrijke telefoonnummers

Alarmnummers in België:

 • Landelijk alarmnummer: 112
 • Politie: 101

Het telefoonnummer van de camping wordt in het reisbescheiden gecommuniceerd.

Race Experience is bereikbaar op (+31) 50 205 78 01 en tijdens uw verblijf op de camping via het noodnummer (deze ontvangt u op een later moment).

Copyright © 2021 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
 • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.