Formule 1 Grand Prix aanbod
Grand Prix® van Spanje - Barcelona 2020

Grand Prix® van Spanje - Barcelona 2020

Beleef de ultieme Race Experience!

08 - 10 mei 2020

Tickets Grand Prix van Spanje - Barcelona 2020 Losse tickets

Bestel hier uw officiële Formule 1-tickets voor de Grand Prix van Spanje - Barcelona.
Vanaf:  30 Bekijk tickets
08 - 11 mei 2020

Vierdaagse vliegreis – Formule 1 Spanje – Barcelona 2020Inclusief vlucht, 4-sterren verblijf en alle lokale transfers!

Bestel hier onze vierdaagse vliegreis naar de Formule 1 Grand Prix van Spanje inclusief vluchten, 4-sterren verblijf en alle lokale transfers. Selecteer eerst het aantal personen alvorens door te gaan. Entreeticket(s) kunt u bij de volgende stap eenvoudig bijboeken. 
Vanaf:  649   Bekijk deze reis
07 - 11 mei 2020

Vijfdaagse vliegreis – Formule 1 Spanje – Barcelona 2020Inclusief vlucht, 4-sterren verblijf en alle lokale transfers!

Bestel hier onze vijfdaagse vliegreis naar de Formule 1 Grand Prix van Spanje inclusief vluchten, 4-sterren verblijf en alle lokale transfers. Selecteer eerst het aantal personen alvorens door te gaan. Entreeticket(s) kunt u bij de volgende stap eenvoudig bijboeken. 
Vanaf:  799   Bekijk deze reis
08 - 11 mei 2020

Vierdaags hotelarrangement – Formule 1 Spanje – Barcelona 2020Luxe 4-sterren verblijf (halfpension, Calella) of upgrade naar hotel in Barcelona-stad!

Bestel hier ons vierdaagse hotelarrangement naar de Formule 1 Grand Prix van Spanje inclusief 3 overnachtingen in een 4-sterren verblijf. Selecteer eerst het aantal personen en eventueel uw circuittransfers alvorens door te gaan. Entreeticket(s) kunt u bij de volgende stap eenvoudig (naar keuze en beschikbaarheid) bijboeken.
Vanaf:  225   Bekijk deze reis
07 - 11 mei 2020

Vijfdaags hotelarrangement – Formule 1 Spanje – Barcelona 2020Luxe 4-sterren verblijf voor de Grand Prix van Barcelona!

Bestel hier ons vijfdaagse hotelarrangement naar de Formule 1 Grand Prix van Spanje inclusief 4 overnachtingen in een 4-sterren verblijf. Selecteer eerst het aantal personen en eventueel uw circuittransfers alvorens door te gaan. Entreeticket(s) kunt u bij de volgende stap eenvoudig (naar keuze en beschikbaarheid) bijboeken.
Vanaf:  299   Bekijk deze reis
06 - 11 mei 2020

Zesdaagse luxe busreis – Formule 1 Spanje – Barcelona 2020Nu met vroegboekkorting! - geldig t/m 31 jan 2020

Bestel hier onze luxe zesdaagse busreis naar de Formule 1 Grand Prix van Spanje inclusief busreis, 4-sterren verblijf en lokale transfers. Selecteer eerst het aantal personen alvorens door te gaan. Entreeticket(s) kunt u bij de volgende stap eenvoudig (naar keuze en beschikbaarheid) bijboeken. 
Vanaf:  349   Bekijk deze reis

Grand Prix® van Spanje - Barcelona 2020

De Grand Prix van Spanje – Barcelona wordt sinds 1991 gehouden op het Circuit de Barcelona-Catalunya en is sindsdien een goede test gebleken voor mens en machine. Het circuit is 4.655 meter lang en bevat 16 bochten. Het Circuit de Barcelona-Catalunya bezit een lange rechte stuk, een mix van hoge en lage snelheidsbochten en een ruw wegdek. De baan is daarmee erg zwaar voor de banden. De continue veranderende windrichting vergt daarbij de maximale concentratie van de coureurs.

De Grand Prix van Spanje – Barcelona is in 2016 het toneel van de eerste Formule 1-overwinning ooit van een Nederlandse coureur. Max Verstappen is dan pas 18 jaar en 228 dagen en vestigt daarmee het record van jongste Grand Prix-winnaar in de Formule 1. Dat de overwinning indirect een cadeautje is van Mercedes zijn we in Nederland allang vergeten – Nico wie?! Het is tevens de eerste race die Max rijdt in de RB12 van Red Bull Racing. Max is – na een ijzersterke seizoensopening – gepromoveerd naar de grote broer van Toro Rosso. Daniil Kvyat bewandelt dan de omgekeerde weg.

Door een botsing met Kimi Räikkönen het jaar erop, die op zijn beurt gelanceerd wordt door Valtteri Bottas, kan Max zijn huzarenstukje niet herhalen. De botsing vindt nota bene plaats in de eerste bocht van deze editie van de Grand Prix van Spanje – Barcelona. In 2018 keert Max met zijn RB14 terug op het podium. Ondanks een gehavende voorvleugel weet hij de Ferrari van Vettel achter zich te houden om op P3 binnen te komen. In 2019 evenaart Max zijn resultaat uit het vorige jaar, ditmaal met de Honda aangedreven RB15.

Copyright © 2020 Race Experience
Hulp nodig? Bel gemakkelijk met ons op 050 205 78 01

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.