F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant
F1 Spanje 2023 – Paddock Club ™ – F1® Experiences

F1 Spanje 2023 – Paddock Club ™ – F1® Experiences

Ultimate Race Experience – Buitengewoon en exclusief in elk opzicht!

Inbegrepen bij deze reis:

 • Paddock Club Barcelona (3-daags)
 • VIP hospitality
 • Unieke VIP-activiteiten gedurende het weekend
Grand Prix® van Spanje - Barcelona 2024
Spanje

Circuit de Barcelona-Catalunya

Official reseller
02 - 04 juni 2023

Bestel hier uw Paddock Club ™ tickets voor de Formule 1 in Spanje 2023. Als VIP-gast in de Paddock Club geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, uitzonderlijke service, de beste plaatsen op het circuit én van exclusieve toegang tot de pitsstraat.

 6.425

Dit product is op dit moment niet beschikbaar. U kunt zich met uw e-mailadres inschrijven voor de nieuwsbrief van dit product en wordt op de hoogte gehouden zodra dit product beschikbaar komt.

Beschrijving

Paddock Club Barcelona – Formule 1 Spanje 2023 – van 02 t/m 04 juni 2023

Wilt u de Formule 1 in Spanje 2023 als ware VIP beleven? Lijkt het u daarbij gaaf om een uniek kijkje achter de schermen van F1 te nemen? Met officiële Paddock Club ™ tickets voor de Formule 1 in Spanje 2023 bent u onderdeel van een exclusief gezelschap op het Circuit de Barcelona-Catalunya! De Paddock Club is de ideale omgeving uzelf of uw naasten eens lekker in de watten te leggen. Ook is het een perfecte locatie om uw zakelijke relaties te ontvangen. Beleef de Formule 1 in stijl onder de Spaanse zon en kom dichter bij F1 dan ooit tevoren met dit bijzondere VIP-pakket!

Formule 1 Paddock Club Spanje – Wat kunt u verwachten?

Afhankelijk van het gekozen pakket, bent u drie dagen aanwezig in de majestueuze Paddock Club ™ in Barcelona! Hier kunt u het hele weekend genieten van VIP hospitality, heerlijke gerechten en lekkere drankjes. Vanaf het balkon van de Paddock Club heeft u bovendien een zeer fraai een uitzicht op de baan én pitsstraat. U staat direct boven de teamgarages waardoor u een bijzonder zicht heeft op de pitstops van bovenaf.

Als VIP-gast in de Paddock Club profiteert u daarnaast van exclusieve toegang op het circuit. Op vrijdag, zaterdag én zondag kunt u door de pitsstraat wandelen tijdens de Paddock Club Pit Lane Walks. Zo kunt u van dichtbij meemaken hoe de F1-teams zich voorbereiden op de verschillende sessies.

Formule 1 Paddock Club Spanje – Inbegrepen producten:

Inbegrepen bij dit ticketpakket van F1® Experiences voor de Formule 1 in Spanje 2023, zijn de officiële kaarten voor de Paddock Club in Barcelona (3-daags). Paddock Club tickets zijn inclusief VIP-hospitality, wereldse catering en gastoptredens van F1-coureurs. Ook exclusieve toegang tot de pitsstraat (dagelijks) zijn inbegrepen bij dit pakket. Verder profiteert u van diverse leuke extraatjes van F1 Experiences. VIP parking is op aanvraag beschikbaar.

Bent u op zoek naar een laagdrempeliger of juist een nóg exclusiever pakket? Laat u inspireren door de brochure van F1 Experiences en klik hier voor alle pakketten met tickets voor de Formule 1 in Spanje 2023!

U kunt dit F1® Experiences pakket met Paddock Club tickets voor de Formule 1 in Spanje 2023 bestellen door het product aan uw winkelwagen toe te voegen. Selecteer eerst het gewenste pakket en het aantal personen alvorens door te gaan.

Hoogtepunten van dit F1® Experiences VIP-pakket

 • Entreeticket Paddock Club Barcelona (3-daags)
 • Paddock Club Hospitality in aanwezigheid van een F1-coureur of F1-legende;
 • Catering van wereldklasse (dagelijks);
 • Onbeperkt genieten van de lekkerste dranken (dagelijks);
 • Paddock Club Pit Lane Walks (dagelijks);
 • Exclusieve extraatjes van F1 Experiences.

Paddock Club Formule 1 Spanje 2023 – apart bij te boeken:

Paddock Club Formule 1 Spanje 2023 – uw garanties**:

 • Géén verborgen kosten;
 • Getoonde prijs is inclusief BTW, (toeristen)belastingen en toeslagen;
 • Getoonde prijs is inclusief service- en administratiekosten;
 • Veilig en vertrouwd boeken via een beveiligde website;
 • Persoonlijk en deskundig advies;
 • Servicegericht en transparant;
 • Nederlandstalige klantenservice.

*Programmering en Experiences kunnen worden gewijzigd op basis van lokale gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen op het moment van het evenement.

** Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant. Indien u onverhoopt niet kunt afreizen en uw reis wilt annuleren, gelden de gebruikelijke ANVR Reizigersvoorwaarden.