F1® Experiences – Tickets F1 Abu Dhabi 2023

Officiële tickets F1 Abu Dhabi 2023

Met de unieke VIP-tickets van F1® Experiences beleeft u met zekerheid een geweldige afsluiting van het Formule 1-seizoen tijdens de F1 Abu Dhabi. Geniet van exclusieve VIP-voordelen, de mooiste F1-tickets en gastvrijheid van het hoogste niveau. Altijd al gedroomd van een uniek kijkje achter de scherme

n van de Formule 1? Dan is dit uw kans! Zo krijgt u ongekende toegang tot de pitsstraat en de illustere F1-paddock. Ook meet-and-greets met F1-coureurs behoren tot de mogelijkheden binnen ons aanbod. De mooiste en meest luxueuze ticketpakketten inclusief officiële Paddock Club™ tickets.

Bij Race Experience profiteert u naast de beste prijzen en adviezen, ook van Nederlandstalige klantenservice en uitstekende voor- en nazorg. Heeft u aanvullende wensen? Onze reisprofessionals zijn deskundig, servicegericht en transparant: zo wordt elk pakketdetail zorgvuldig voor u uitgezocht. 

Starter pakket 

Boek hier uw F1® Experiences Starter ticketpakket voor de F1 GP van Abu Dhabi 2023, inclusief 3-daagse entreeticket (North Grandstand), exclusieve Pit Lane Walk, een begeleide tour over ´s werelds duurste circuit ooit en meer unieke F1 Experiences.

Trophy pakket

Boek hier uw F1® Experiences Trophy kaarten voor de F1 in de Verenigde Aarabische Emiraten – GP van Abu Dhabi, inclusief 3-daagse entreeticket op de prachtige West Grandstand, Paddock Club receptie met een F1- coureur, F1 insider acces, een Pit Lane Walk en nóg meer unieke F1 Experiences.

Hero pakket

Boek hier uw F1® Experiences Hero tickets voor de F1 Abu Dhabi 2023. Dit gave pakket is inclusief 3-daagse entreeticket voor de hoofdtribune, Paddock Club receptie met een F1- coureur, F1 insider acces, een Pit Lane Walk en nóg meer unieke F1 Experiences. Een prachtig pakket om heerlijk te vertoeven tijdens de F1 seizoensfinale in Abu Dhabi.

Premier pakket

Bestel hier uw F1® Experiences Premier pakket met kaarten voor de laatste race van het Formule 1-seizoen. Met deze luxueuze VIP-tickets mist u niks van het F1-spektakel voor -en achter de schermen. Binnenkort beschikbaar!

Dit pakket is inclusief een Paddock Club ticket (vrijdag), een ticket voor de West Grandstand (za. & zo.), Pit Lane Walks, een rondleiding door de paddock en nog veel meer unieke F1 Experiences.

Paddock Club ™ 

Bestel hier uw luxe Paddock Club ™ kaarten voor de F1 in Abu Dhabi 2023. Als VIP-gast in de Paddock Club geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, de beste plaatsen op het circuit en van exclusieve toegang tot de pitsstraat en paddock.

Legend pakket 

Bestel hier uw Legend ticketpakket van F1® Experiences voor de GP van Abu Dhabi. Als VIP-gast in de Paddock Club op het Yas Marina Circuit geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, de beste plaatsen op het circuit en van ongeëvenaarde VIP-toegang tot de pitsstraat en paddock. Buitengewoon en exclusief in elk opzicht! Binnenkort beschikbaar!

Copyright © 2023 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.