F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant
F1 Brazilië 2023 – Trophy ticketpakket F1® Experiences

F1 Brazilië 2023 – Trophy ticketpakket F1® Experiences

Premium Race Experience – VIP ticketpakket

Inbegrepen bij deze reis:

 • Grandstand R tribune (3 daags)
 • Unieke VIP-activiteiten op donderdag en vrijdag
Grand Prix® van Brazilië – São Paulo 2023
Brazilië

Interlagos Circuit

2 - 5 november 2023

Boek hier uw F1® Experiences Trophy pakket voor de Formule 1 in Brazilië 2023, inclusief 3-daagse entreeticket (Grandstand R), F1® Experiences Receptie met bezoek van een F1-coureur of F1-legend, een begeleide tour over het circuit en meer unieke F1 Experiences. 

 

 1.900
p.p.

Dit product is op dit moment niet beschikbaar. U kunt zich met uw e-mailadres inschrijven voor de nieuwsbrief van dit product en wordt op de hoogte gehouden zodra dit product beschikbaar komt.

Beschrijving

F1® Experiences Trophy tickets Formule 1 Brazilië 2023 van 2 t/m 5 november 2023

Zoekt u naar tickets voor de Formule 1 in Brazilië 2023 om Max Verstappen live in actie te zien? Lijkt het u daarnaast leuk om exclusieve toegang te krijgen op het circuit waar Max al vaker succesvol was? Dan is dit Trophy pakket van F1® Experiences met tickets voor de Formule 1 in Brazilië een mooie optie voor u. Naast de schitterende tribuneplaatsen geniet u met deze tickets bovendien van unieke VIP-activiteiten op het circuit!

Trophy tickets Formule 1 Brazilië 2023 – Wat kunt u verwachten?

Met dit unieke pakket kunt u op donderdag een rondrit maken op de wagen van F1® Experiences en mag u op de foto met de authentieke World Championship Trophy.

Dit Trophy pakket biedt daarnaast nog meer unieke voordelen. Op vrijdag bent u namelijk ook als VIP aanwezig tijdens de F1 Experiences Receptie. Hier geniet u van enkele versnaperingen tijdens een lezing van een F1-coureur of oud F1-coureur! Bovendien krijgt u exclusieve F1® Insider Access: een uniek kijkje achter de schermen van de F1 in Brazilië. Vervolgens beleeft u van vrijdag t/m zondag de Formule 1 live vanaf de Grandstand R tribune.

Inbegrepen bij dit Trophy pakket van F1® Experiences voor de Formule 1 in Brazilië 2023 zijn een driedaagse entreeticket (Grandstand R) en de unieke VIP-activiteiten op Donderdag. Daarnaast profiteert u van diverse leuke extraatjes zoals toegang tot TV schermen, een lanyard met ticket pouch en andere goodies. Liever een laagdrempeliger of uitgebreider ticketpakket? Laat u inspireren en klik hier voor alle pakketten met tickets voor de Formule 1 in Brazilië 2023!

U kunt dit F1® Experiences pakket met tickets voor de Formule 1 in Brazilië 2023 bestellen door het product aan uw winkelwagen toe te voegen. Selecteer eerst het aantal personen alvorens door te gaan.

Hoogtepunten van dit F1® Experiences ticketpakket*:

 • Driedaagse entreeticket (Grandstand R) tribune;
 • Een begeleide ronde over het circuit op de drivers’ parade truck;
 • Professionele foto met de authentieke World Championship Trophies;
 • F1® Experiences Receptie: bezoek van een F1-coureur of F1-legende;
 • exclusieve Pit Lane Walk: kom dichtbij en persoonlijk in de pitlane met vrij uitzicht op de teamgarages;
 • Unieke extraatjes.

Trophy tickets Formule 1 Brazilië 2023 – uw garanties**:

 • Géén verborgen kosten;
 • Getoonde prijs is inclusief BTW, (toeristen)belastingen en toeslagen;
 • Getoonde prijs is inclusief service- en administratiekosten;
 • Veilig en vertrouwd boeken via een beveiligde website;
 • Persoonlijk en deskundig advies;
 • Servicegericht en transparant;
 • Nederlandstalige klantenservice.

*Programmering en Experiences kunnen worden gewijzigd op basis van lokale gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen op het moment van het evenement.

** Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant. Indien u onverhoopt niet kunt afreizen en uw reis wilt annuleren, gelden de gebruikelijke ANVR Reizigersvoorwaarden.