F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant
F1® Experiences Starter | Central B <br> Formule 1 Saoedi-Arabië 2025

F1® Experiences Starter | Central B
Formule 1 Saoedi-Arabië 2025

Classic Race Experience – Exclusiseve VIP-activiteiten op donderdag

Inbegrepen bij deze reis:

  • Central Grandstand B tickets (3-daags)
  • Exclusieve VIP-activiteiten
Grand Prix® van Saoedi-Arabië - Djedda 2025
Saoedi-Arabië

Jeddah Corniche Street Circuit

17 april - 20 april 2024

Beleef de Formule 1 Grand Prix van Saoedi-Arabië in stijl met het exclusieve F1® Experiences Starter | Central B ticketpakket! Boek nu en geniet van exclusieve VIP-activiteiten op woensdag en een 3-daags entreeticket voor de Central Grandstand B.

 1.050
p.p.

Beschrijving

F1® Experiences Starter | Central B ticketpakket

De woensdag voor het Formule 1 Grand Prix-weekend van Saoedi-Arabië geniet u van een exclusief voorproefje van wat u te wachten staat. U begint de middag met een exclusieve Pit Lane Walk, waar u ziet hoe de teams zich voorbereiden op het raceweekend. Aansluitend krijgt u een Guided Track Tour over het Jeddah Corniche Street Circuit op de Drivers Parade Truck en beleeft u het circuit vanuit het oogpunt van de coureurs en kunt u de iconische plekken bewonderen waar de meest gedenkwaardige historische gebeurtenissen en incidenten door de jaren heen hebben plaatsgevonden. Afsluitend wordt u door een professionele fotograaf op de foto gezet met de World Championship Trophies. Een mooie herinnering aan deze unieke dag. Na deze spannende voorbereidingsdag volgt het eigenlijke raceweekend van donderdag tot en met zaterdag, waar u kunt genieten van alle baan-actie vanaf de Central Grandstand B, aan de buitenkant van bocht 5 en 6.

Dit unieke Starter-pakket van F1® Experiences omvat een driedaagse entreeticket voor de Central Grandstand B, een rondleiding op de drivers parade truck over het circuit, een exclusieve Pit Lane Walk en een onvergetelijk Championship Trophy-fotomoment.

U kunt dit F1® Experiences ticketpakket voor de F1 in Saoedi-Arabië 2025 bestellen door het product aan uw winkelwagen toe te voegen. Selecteer eerst het aan