F1 Rusland 2021 – Red Bull Racing Paddock Club ™ HospitalityUltimate Race Experience – Geniet van de ultieme VIP-ervaring in de Red Bull Racing Paddock Suite!

24 - 26 september 2021

 1.199 6.219

Bestel hier uw Red Bull Racing Paddock Club ™ tickets voor de Grand Prix van Rusland 2021. Als VIP-gast in de Red Bull Paddock Club geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, exclusieve toegang tot het team van Max Verstappen én van unieke VIP-activiteiten op de Sochi Autodrom.

 

Wissen
Ik wil een maatwerk arrangement

Inbegrepen bij deze reis:

 • Red Bull Racing Paddock Club (1, 2 of 3-daags)
 • VIP Hospitality
 • Unieke VIP-activiteiten op het circuit
 • F1-tickets, -reizen en -experiences
 • Veilig en goed voorbereid op reis
 • Persoonlijk en deskundig advies
 • Servicegericht en transparant

F1 Rusland 2021 – Red Bull Racing Paddock Club ™ Hospitality

Red Bull Racing Paddock Club tickets F1 Rusland 2021 – vanaf € 1.199 p.p. van 24 t/m 26 september 2021 

Altijd al eens onderdeel willen zijn van het team van Max verstappen en Red Bull Racing? Dit is uw kans! Race Experience biedt dit jaar unieke VIP-tickets aan voor de F1 in Rusland op Sochi Autodrom. Beleef deze grand prix in stijl met officiële Red Bull F1 VIP-tickets en krijg exclusieve toegang tot het team van Max Verstappen en Sergio Perez.

Red Bull Racing Paddock Club tickets F1 Rusland – Wat kunt u verwachten?

Gedurende het GP-weekend heeft u de keuze om één (vr) twee (za-zo) of drie dagen (vr t/m zo) als VIP-gast aanwezig te zijn in de Red Bull Racing Paddock Suite in Sotsji! Hier geniet u tijdens de F1 GP van Rusland van een ongekend niveau aan gastvrijheid, heerlijke gerechten en lekkere drankjes. Bovendien heeft u vanuit de Red Bull Racing Paddock Club en uniek uitzicht op de baan én de pitsstraat.

Naast ultieme uitzichten op de baan, start-finish en de pits, beschikt de Red Bull Paddock Club tevens over high-definition video walls waarop u alle actie op de baan in HD kunt aanschouwen. Daarnaast kunt u tijdens de dagelijkse Paddock Club Pit Lane Walks door de pitsstraat wandelen* om de teams aan het werk te zien. Ook neemt u deel aan een (virtuele) garage tour bij het team van Red Bull Racing en krijgt u fascinerende inzichten over de Formule 1 en het team van Red Bull Racing tijdens een lezing van een coureur of ander belangrijk teamlid.

Red Bull Racing Paddock Club tickets F1 Rusland 2021 – Inbegrepen producten:

Inbegrepen bij dit Red Bull Racing Paddock Club  pakket zijn de VIP-kaarten voor de Red Bull Racing Paddock Suite (1, 2 of 3-daags). Red Bull Racing Paddock Club tickets zijn inclusief premium hospitality, voortreffelijke catering en unieke VIP-activiteiten op het circuit. Daarnaast ontvangt u een goodiebag van Red Bull Racing. VIP parking is op aanvraag en naar beschikbaarheid bij te bestellen.

U kunt deze Red Bull Racing VIP tickets voor de F1 in Rusland – Sotsji 2021 bestellen door op de groene bestelbalk te klikken in uw scherm. Selecteer eerst het gewenste pakket en het aantal personen alvorens door te gaan.

Hoogtepunten van de Red Bull Racing Paddock Club pakket voor de F1 in Rusland*:

 • VIP-toegang tot de Red Bull Paddock Club Suite** tijdens F1 Rusland (1, 2 of 3-daags);
 • Red Bull Racing Paddock Club Hospitality inclusief catering van wereldklasse;
 • Onbeperkt genieten van de lekkerste dranken;
 • Paddock Club Pit Lane Walks (dagelijks);
 • (Virtuele) Red Bull Racing garage tour (1 dag);
 • (Virtuele) Team Appearances; ontmoet coureurs, teamleden en F1-insiders (1 dag);
 • Red Bull Racing Team Gift Bag.

Tickets F1 Rusland 2021 – apart bij te boeken:

 • VIP parking beschikbaar op aanvraag.

Tickets F1 Rusland 2021 – uw garanties***:

 • Géén verborgen kosten;
 • Gespreid betalen (neem contact op voor de mogelijkheden);
 • Getoonde prijs is inclusief BTW, (toeristen)belastingen en toeslagen;
 • Getoonde prijs is inclusief service- en administratiekosten;
 • Veilig en vertrouwd boeken via een beveiligde website;
 • Persoonlijk en deskundig advies;
 • Servicegericht en transparant;
 • Nederlandstalige klantenservice;
 • Voor dit product geldt een 100% Transfer Guarantee****.

* Activiteiten zijn afhankelijk van eventuele lokale restricties en kunnen worden gewijzigd. In sommige gevallen kan er gekozen worden voor een virtuele sessie in plaats van een fysieke sessie.

** Volledige ¨branded¨ Red Bull Racing-suites binnen de Paddock Club zijn beschikbaar bij geselecteerde races. Bij andere races wordt u verwelkomt in de Club Suite van de Paddock Club. LET OP: Toegang tot de Club Suite is inclusief bij de Azerbeidzjaanse, Franse, Oostenrijkse, Hongaarse, Nederlandse, Russische, Braziliaanse en Saoedi-Arabische Grand Prix.

*** Dit aanbod valt niet onder de garantie van het STO. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van het STO.

**** Voor extra gemoedsrust in onzekere tijden, bevatten alle 2021 officiële ticketpakketten van F1 Experiences een 100% transfergarantie. Mocht uw aankoop worden beïnvloed door een Force Majeure (gedefinieerd als omstandigheden die redelijkerwijs buiten de controle van F1 Experiences vallen), dan geeft F1 Experiences u 100% krediet voor de volgende editie van dezelfde race of een ander F1 Experiences-evenement in hetzelfde seizoen. Verder raden we een (doorlopende) reis- / annuleringsverzekering aan die onder andere uitbetaalt als u, of iemand in uw huishouden, COVID oploopt in aanloop naar uw F1-vakantie. Meestal is dit vanaf 14 dagen van tevoren. Op deze manier dekt u het COVID-risico van beide invalshoeken af: zowel bij de bron als bij de bestemming (dit laatste vanwege de “100% transfer guarantee”-polis). Heeft u twijfels over een gekozen polis, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een second opinion.

Bij Race Experience profiteert u naast de beste prijzen en adviezen, ook van Nederlandstalige klantenservice en uitstekende voor- en nazorg. Heeft u aanvullende wensen? Onze reisprofessionals zijn deskundig, servicegericht en transparant: zo wordt elk pakketdetail zorgvuldig voor u uitgezocht. 

Praktische reisinformatie

Visum

U heeft een visum nodig om Rusland te betreden. U bent zelf verantwoordelijk voor de aanvraag van het visum. Gemiddeld kost het aanvragen van een Russisch visum 10 werkdagen. Vraagt u het visum aan via een intermediair, houdt u dan rekening met de verwerkingstijd van deze tussenpersoon.

De kosten voor het visum variëren en zijn onder andere afhankelijk van de extra kosten die een tussenpersoon rekent. Gemiddeld bent u tussen de €65,- tot € 95,- kwijt aan de Russische ambassade voor het visum. De kosten van een eventuele bemiddelaar komen hierboven op.

Voor uw aanvraag heeft u een bevestiging nodig van het hotel en een kopie van uw e-tickets. Na uw bestelling ontvangt u deze documenten zo spoedig mogelijk van ons op het bij ons bekende mailadres.

Voor een succesvolle visumaanvraag is het verder belangrijk om een reisverzekering te hebben die geldig is in Rusland. Er wordt geëist dat uw paspoort minimaal zes maanden geldig is na het verlopen van uw visum. Het paspoort moet 2 lege visumpagina’s bevatten (tegenover elkaar). Ook wordt er om een pasfoto gevraagd.

Hieronder zijn enkele handige links en uitleg te vinden over hoe je een visum kunt aanvragen voor Rusland.

 1. Via de ANWB:

Waardeert u persoonlijk contact en het gemak van het aanvragen in of dicht bij uw woonplaats, dan is de ANWB de beste keuze. U kunt in een van de ANWB reiswinkels de aanvraagprocedure starten en zij zullen namens u het visum aanvragen. Informeer bij de ANWB naar de geschatte kosten alvorens een procedure op te starten. De ANWB werkt samen met VisumCentrale.

 1. Online visum aanvraag:

Wilt u het proces online afhandelen dan kan dat via visum.nl. De aanvraagprocedure start u online en het personeel van visum.nl gidst u verder. Informeer altijd naar de kosten alvorens een procedure op te starten.

 1. Doe het zelf:

Voelt u zich avontuurlijk? Lees dan deze gids om het visum zonder bemiddeling aan te vragen.

Wilt u meer weten over het aanvragen van een Russisch visum, lees dan hier verder.

Reizen met minderjarige kinderen

Kinderen hebben een eigen reisdocument nodig. Een bijschrijving in het paspoort van een ouder is sinds 2012 niet meer geldig. Lees meer over dit onderwerp op rijksoverheid.nl/onderwerpen/reizen-met-kinderen.

Fijn om te weten

In Sotsji spreken de mensen weinig tot geen Engels. Alle borden en menu’s zijn daarbij in het Russisch dat gebaseerd is op het cyrillische schrift. Het is daarom aan te raden om een paar Russische zinnen te oefenen of een vertaal app op uw mobieltje te downloaden. Google Translate is verkrijgbaar in de app-store van Google. De app kan teksten vertalen door de tekst te scannen met de camera van uw mobieltje – handig als u een menu probeert te lezen bijvoorbeeld.

Sotsji is een veilige regio in Rusland. Zoals met alle grote evenementen wereldwijd: wees voorzichtig met uw waardevolle spullen en pas op voor zakkenrollers.

Wees extra voorzichtig met oversteken. Rusland staat niet bekend om het geordende verkeer. Daarbij geldt in Rusland dat het zwakkere verkeer (voetgangers en fietsers) niet extra beschermd wordt. Het kan dus voorkomen dat u bij een aanrijding als schuldige wordt aangewezen! Een degelijke reisverzekering is dus echt een vereiste. Voor het aanvragen van uw visum dient u sowieso in het bezit te zijn van een geldige reisverzekering.

U wordt aangeraden om tijdens de circuitbezoeken stevige wandelschoenen aan te trekken. Hoewel het eind September is ten tijde van de GP bevindt het kwik zich overdag gemiddeld boven de 20 graden Celsius. Neem daarom zonnebrandcrème en een hoofddeksel mee tegen de zon. Mocht het gaan regenen dan is het fijn indien u een paraplu of poncho inpakt. Bent u van plan veel foto’s te gaan schieten, neem dan een extra batterij mee voor uw camera

Valuta

Het goede nieuws is dat de Russische roebel momenteel zwak genoteerd staat tegen de euro. 100 roebels kost u, ten tijde van schrijven, € 1.47. In Sotsji bevinden zich voldoende pinautomaten, banken en geldwisselkantoren. Neemt u wel uw paspoort mee voor het geval hiernaar gevraagd wordt. U kunt natuurlijk ook roebels in Nederland aanschaffen.

Pinpas

VISA en Mastercard worden door de meeste winkels en restaurants geaccepteerd.

Fooien

Het is gebruikelijk om ongeveer 10% van de rekening als fooi te geven, mits er geen servicekosten berekend worden.

Tijdsverschil

De tijdzone in Sotsji is GMT+3 en dit is twee uur later dan in Nederland.

Drinkwater

Het kraanwater in Sotsji is niet veilig genoeg om te drinken. Gelukkig kunt u gemakkelijk en goedkoop aan flesjes water komen.

Contactdozen

In Rusland hoeft u geen adapter mee te nemen voor uw elektrische apparaten. Ze gebruiken dezelfde contactdozen als in Nederland.

Belangrijke telefoonnummers

Het netnummer in Rusland is +7

Alarmnummers in Rusland:

 • Alarmnummer: 112
 • Brandweer: 101
 • Politie: 102
 • Ambulance: 103
 • Internationaal netnummer: 007

Nederlandse ambassade

Kalashny Pereulok 6
115127 Moskou

Tel. +7 495 797 29 00
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Zie ook nederlandwereldwijd.nl.

Race Experience is bereikbaar op (+31) 50 205 78 01.

Het telefoonnummer van het hotel wordt in het reisbescheiden gecommuniceerd.

Indien van toepassing wordt het telefoonnummer van de reisbegeleider nader gecommuniceerd in het reisbescheiden.

Copyright © 2022 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
 • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.