F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant
F1 Qatar 2023 – Paddock Club ™

F1 Qatar 2023 – Paddock Club ™

Ultimate Race Experience – Buitengewoon en exclusief in elk opzicht!

Inbegrepen bij deze reis:

 • F1 Paddock Club™ Qatar (3-daags)
 • VIP Hospitality
 • Unieke VIP-activiteiten gedurende het weekend
Grand Prix® van Qatar - Losail 2023
Qatar

Losail International Circuit

06 - 08 oktober 2023

Bestel hier uw Paddock Club ™ tickets voor de F1 in Qatar 2023. Als VIP-gast in de Paddock Club geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, uitzonderlijke service, de beste plaatsen op het circuit én van exclusieve toegang tot de pitsstraat en paddock.

 6.775

Dit product is op dit moment niet beschikbaar. U kunt zich met uw e-mailadres inschrijven voor de nieuwsbrief van dit product en wordt op de hoogte gehouden zodra dit product beschikbaar komt.

Beschrijving

Paddock Club F1 Qatar 2023 van 06 t/m 08 oktober 2023

Wilt u de de GP van Qatar 2023 als echte VIP te beleven op het circuit van Losail International Cicuit? Met officiële Paddock Club ™ tickets komt u niets te kort tijdens een prachtig Formule 1-weekend in Qatar. De Paddock Club is de ideale omgeving om uw zakelijke relaties te ontvangen of om uzelf en uw naasten eens in de watten te leggen. Ervaar de grand prix in stijl en kom dichter bij F1 dan ooit tevoren!

Paddock Club Qatar Wat kunt u verwachten?

Gedurende het GP-weekend bent u 3 dagen als VIP aanwezig in de exclusieve Paddock Club ™ in Qatar op het Losail International Circuit! In de Paddock Club geniet u het gehele weekend van premium hospitality, heerlijke gerechten en lekkere dranken. Vanuit de Paddock Club heeft u een schitterend (en overdekt) uitzicht op zowel de baan als de pitsstraat. U staat slechts enkele meters boven de teamgarages. Hierdoor heeft u een zeer fraai uitzicht op de pitstops van bovenaf.

Bovendien profiteert u als VIP-gast in de Paddock Club van exclusieve toegang op het circuit. Op vrijdag, zaterdag én zondag kunt u tijdens de Paddock Club Pit Lane Walks door de pitsstraat wandelen. Hier ziet u hoe de teams en coureurs zich voorbereiden op de vrije trainingen, kwalificatie en de race.

Paddock Club™ Qatar – Inbegrepen producten:

Inbegrepen bij dit ticketpakket voor de F1 in Qatar 2023, zijn de officiële tickets voor de Paddock Club van vrijdag t/m zondag. Paddock Club tickets zijn inclusief VIP-hospitality, wereldse catering en ook exclusieve toegang tot de paddock (1 dag) en de pitsstraat (weekend) zijn inclusief.

U kunt dit ticketpakket voor de Paddock Club™ tijdens de GP van Qatar bestellen door het product aan uw winkelwagen toe te voegen. Selecteer eerst het aantal personen alvorens door te gaan.

Hoogtepunten van dit Paddock Club™ ticketpakket*:

 • VIP-kaart voor de Paddock Club op het Losail International Circuit in Qatar (3-daags);
 • Catering van wereldklasse gedurende het hele weekend;
 • Onbeperkt genieten van de lekkerste dranken;
 • Paddock Club Pit Lane Walks (3-daags).

Paddock Club™ Qatar  – apart bij te boeken:

 • 4- sterren Hotelovernachtingen in het centrum van Doha (op aanvraag);
 • Volledig verzorgde vliegreis (op aanvraag).

Paddock kaarten F1 Qatar – uw garanties**:

 • Géén verborgen kosten;
 • Getoonde prijs is inclusief BTW, (toeristen)belastingen en toeslagen;
 • Getoonde prijs is inclusief service- en administratiekosten;
 • Veilig en vertrouwd boeken via een beveiligde website;
 • Persoonlijk en deskundig advies;
 • Servicegericht en transparant;
 • Nederlandstalige klantenservice.

*Programmering van VIP-activiteiten kunnen worden gewijzigd op basis van lokale gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen op het moment van het evenement.

** Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant. Indien u onverhoopt niet kunt afreizen en uw reis wilt annuleren, gelden de gebruikelijke ANVR Reizigersvoorwaarden.