F1 Japan 2021 – Red Bull Racing Paddock Club ™ HospitalityUltimate Race Experience – Geniet van de ultieme VIP-ervaring in de Red Bull Racing Paddock Suite!

08 - 10 oktober 2021

 1.049 6.729

Bestel hier uw Red Bull Racing Paddock Club ™ tickets voor de F1 in Japan 2021. Terwijl u geniet van een prachtig F1-weekend op Suzuka komt u dichterbij het team van Red Bull Racing dan ooit te voren. Laat u verwennen met heerlijke gerechten, dranken én unieke VIP-activiteiten.

 

Wissen
Ik wil een maatwerk arrangement

Inbegrepen bij deze reis:

 • Red Bull Racing Paddock Club Suite (1, 2 of 3-daags)
 • VIP Hospitality
 • Unieke VIP-activiteiten op het circuit
 • F1-tickets, -reizen en -experiences
 • Veilig en goed voorbereid op reis
 • Persoonlijk en deskundig advies
 • Servicegericht en transparant

F1 Japan 2021 – Red Bull Racing Paddock Club ™ Hospitality

Red Bull Racing Paddock Club tickets F1 Japan 2021 – vanaf € 1.049 p.p. van 08 t/m 10 oktober 2021 

Altijd al eens een unieke F1-ervaring willen beleven in het land van de rijzende zon? Verwen uzelf vandaag dan nog met de aanschaf van exclusieve Red Bull Racing Paddock Club tickets en beleef een uniek F1-weekend op Suzuka. Als gast neemt u plaats in de Red Bull Racing Paddock Club waar gastvrijheid en luxe hoog in het vaandel staan. Zo geniet u van een open bar, een exclusief kijkje achter de schermen bij het team van Max en nog veel meer unieke F1-activiteiten.

Red Bull Racing Paddock Club tickets F1 Japan – Wat kunt u verwachten?

Gedurende het GP-weekend heeft u de keuze om één (vr) twee (za-zo) of drie dagen (vr t/m zo) als VIP-gast aanwezig te zijn in de Red Bull Racing Paddock Suite op Suzuka. In de Red Bull Racing Paddock Club maakt u kennis met een ongekend hoog niveau aan hospitality, heerlijke gerechten en een open bar met de lekkerste dranken. Bovendien heeft u vanuit de Red Bull Racing Paddock Suite een geweldig uitzicht op de raceactie, start-finish en natuurlijk de pitsstraat.

De Red Bull Paddock Club beschikt over high-definition video walls waarop u alle actie op de baan kunt bekijken. Tijdens de dagelijkse Paddock Club Pit Lane Walks door de pitsstraat ziet u de teams aan het werk gedurende het GP-weekend. Ook neemt u deel aan een (virtuele) garage tour bij het team van Red Bull Racing en zal er een ontmoeting zijn met een belangrijk teamlid of coureur.

Red Bull Racing Paddock Club tickets  F1 Japan 2021 – Inbegrepen producten:

Inbegrepen bij dit Red Bull Racing Paddock Club  pakket zijn de VIP-kaarten voor de Red Bull Racing Paddock Suite (1, 2 of 3-daags). Red Bull Racing Paddock Club tickets zijn inclusief premium hospitality, voortreffelijke catering en unieke VIP-activiteiten op het circuit. Daarnaast ontvangt u u een goodiebag van Red Bull Racing. VIP parking is op aanvraag en naar beschikbaarheid bij te bestellen.

U kunt deze Red Bull Racing VIP tickets voor de F1 in Japan 2021 bestellen door op de groene bestelbalk te klikken in uw scherm. Selecteer eerst het gewenste pakket en het aantal personen alvorens door te gaan.

Hoogtepunten van de Red Bull Racing Paddock Club pakket voor de F1 in Japan*:

 • VIP-toegang tot de Red Bull Paddock Club Suite**tijdens F1 Japan (1, 2 of 3-daags);
 • Red Bull Racing Paddock Club Hospitality inclusief catering van wereldklasse;
 • Onbeperkt genieten van de lekkerste dranken;
 • Paddock Club Pit Lane walks (dagelijks);
 • (Virtuele) Red Bull Racing garage tour (1 dag);
 • (Virtual) Team Appearances; ontmoet coureurs, teamleden en F1-insiders (1 dag);
 • Red Bull Racing Team Gift Bag;

Tickets F1 Japan 2021 – apart bij te boeken:

 • VIP parking beschikbaar op aanvraag.

Tickets F1 Japan 2021 – uw garanties***:

 • Géén verborgen kosten;
 • Gespreid betalen (neem contact op voor de mogelijkheden);
 • Getoonde prijs is inclusief BTW, (toeristen)belastingen en toeslagen;
 • Getoonde prijs is inclusief service- en administratiekosten;
 • Veilig en vertrouwd boeken via een beveiligde website;
 • Persoonlijk en deskundig advies;
 • Servicegericht en transparant;
 • Nederlandstalige klantenservice.
 • Nederlandstalige klantenservice;
 • Voor dit product geldt een 100% Transfer Guarantee****.

* Activiteiten zijn afhankelijk van eventuele lokale restricties en kunnen worden gewijzigd. In sommige gevallen kan er gekozen worden voor een virtuele sessie in plaats van een fysieke sessie.

** Volledige ¨branded¨ Red Bull Racing-suites binnen de Paddock Club zijn beschikbaar bij geselecteerde races. Bij andere races wordt u verwelkomt in de Club Suite van de Paddock Club. LET OP: Toegang tot de Club Suite is inclusief bij de Azerbeidzjaanse, Franse, Oostenrijkse, Hongaarse, Nederlandse, Russische, Braziliaanse en Saoedi-Arabische Grand Prix.

*** Dit aanbod valt niet onder de garantie van het GGTO. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van het GGTO.

**** Voor extra gemoedsrust in onzekere tijden, bevatten alle 2021 officiële ticketpakketten van F1 Experiences een 100% transfergarantie. Mocht uw aankoop worden beïnvloed door een Force Majeure (gedefinieerd als omstandigheden die redelijkerwijs buiten de controle van F1 Experiences vallen), dan geeft F1 Experiences u 100% krediet voor de volgende editie van dezelfde race of een ander F1 Experiences-evenement in hetzelfde seizoen. Verder raden we een (doorlopende) reis- / annuleringsverzekering aan die onder andere uitbetaalt als u, of iemand in uw huishouden, COVID oploopt in aanloop naar uw F1-vakantie. Meestal is dit vanaf 14 dagen van tevoren. Op deze manier dekt u het COVID-risico van beide invalshoeken af: zowel bij de bron als bij de bestemming (dit laatste vanwege de “100% transfer guarantee”-polis). Heeft u twijfels over een gekozen polis, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een second opinion.

Bij Race Experience profiteert u naast de beste prijzen en adviezen, ook van Nederlandstalige klantenservice en uitstekende voor- en nazorg. Heeft u aanvullende wensen? Onze reisprofessionals zijn deskundig, servicegericht en transparant: zo wordt elk pakketdetail zorgvuldig voor u uitgezocht. 

Praktische reisinformatie

Visum

Indien u in het bezit bent van een geldig Nederlands paspoort hoeft u geen visum aan te vragen voor Japan. U mag maximaal 90 dagen verblijven zonder visum.

Eenmaal geland in Japan kan de douane u om de volgende documenten vragen:

 • Paspoort (geldig voor minimaal het geplande verblijf)
 • Een bevestigd terugreis datum & ticket (E-ticket wordt geaccepteerd)
 • Relevante documentatie aangaande uw bezoek (bv. hotelreservering) en een bewijs van voldoende financiële middelen (recent bankafschrift).

Reist u met een minderjarige? Zorg dan voor de correcte reisdocumenten. Lees hier verder.

Rijbewijs

Indien u een auto wilt huren, dient u in het bezit te zijn van een internationaal rijbewijs (IRB). Een IRB is bij een ANWB-winkel bij u in de buurt verkrijgbaar. Het enige dat u nodig heeft, is uw rijbewijs en een pasfoto. De IRB krijgt u dan direct mee.

Let op: voor het besturen van een brom- of snorfiets heeft u een rijbewijs nodig!

Elektriciteit

Japan maakt gebruik van een 100 volt elektriciteitsnetwerk. U heeft een verloopstekker Type A nodig om gebruik te maken van de Japanse stopcontacten. Geaarde Type B stopcontacten komen ook voor, maar hier passen Type A stekkers op.

Vergeet dus niet één of meerdere Type A verloopstekkers mee te nemen om uw elektrische apparatuur op te kunnen laden.

Tijdverschil

Tijdens de Nederlandse zomertijd, eind maart tot eind oktober, is er 7 uur tijdsverschil met Japan. De GP van Japan valt in deze periode.

Fooien

Soms wordt er op het bonnetje servicekosten doorberekend. Ook als dit niet gebeurt, is het hoogst onbeleefd (beledigend zelfs) om fooi te geven. Betaal het exacte bedrag of wacht op uw wisselgeld; ook in taxi’s!

Geld

In Japan betaalt men met de yen. Ten tijde van schrijven levert een euro u ongeveer 125 Japanse yen op. Bekijk hier de actuele koers.

Pinautomaten in supermarkten accepteren de meeste internationale credit cards en bankpassen. Pinautomaten van Japanse banken accepteren geen internationale bankpassen.

U kunt uw euro’s in Nederland of in Japan bij geldwisselkantoren inwisselen voor Japanse yens. In Japan kunt u een iets gunstigere wisselkoers verwachten.

Veiligheid

Japan staat bekend als een veilig land. Criminaliteit is hier lager dan in de meeste westerse landen. Mocht u hulp nodig hebben, ga dan naar de ‘kooban’, de politiepost op de straathoeken. Uiteraard is het met grote evenementen van belang om goed op uw persoonlijke spullen te letten.

Het belangrijkste risico in Japan zijn natuurrampen: overstromingen, tyfoons, aardbevingen en / of tsunami’s. Zo kon bijvoorbeeld in 2019 de kwalificatie op zaterdag niet doorgaan door typhoon Hagibis.

Voor het actuele reisadvies voor Japan raadpleegt u de pagina van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. U kunt uw gegevens achterlaten zodat u een e-mail ontvangt bij een gewijzigd reisadvies en een sms bij een crisissituatie. Laat extra gegevens achter zodat u beter vindbaar bent in een crisissituatie.

Het ministerie is daarnaast 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor informatie of in geval van nood op telefoonnummer +31 247 247 247, ook vanuit het buitenland.

Race Experience is lid van het Calamiteitenfonds en deze organisatie betaalt de extra kosten die ontstaan doordat een reis wordt aangepast als gevolg van onvoorziene natuurrampen. Als de reis wordt afgebroken dan zorgt het fonds voor een vergoeding voor de niet genoten reisdagen.

Onveilige gebieden

Rampgebied ten zuidoosten van de stad Fukushima

U kunt niet reizen naar het rampgebied ten zuidoosten van de stad Fukushima. In 2011 heeft de Japanse overheid dit gebied afgesloten na de kernramp. Op de website van het Japanse ministerie van Economie, Handel en Industrie kunt u zien welke gebieden dit precies zijn.

Gezondheid

Evacuatie bij medische problemen

Medische voorzieningen in het buitenland kunnen beperkt zijn. Als u een ongeluk krijgt of ziek wordt, kan het nodig zijn dat u medisch geëvacueerd wordt. Bijvoorbeeld naar een land in de buurt of naar Nederland. De kosten van een medische evacuatie zijn hoog. Houd hier rekening mee en raadpleeg voorafgaand aan uw reis uw reisverzekering. Worden deze kosten niet door uw zorgverzekeraar gedekt? Zorg dan voor een goede reisverzekering.

Dokter of ziekenhuis

Moet u in het buitenland naar de dokter of in een ziekenhuis worden opgenomen? Dan dekt uw basiszorgverzekering deze kosten meestal. Het bedrag dat wordt gedekt, is maximaal gelijk aan de kosten van de behandeling in Nederland. In Japan zijn deze kosten hoger dan in Nederland. Het is daarom belangrijk u hiervoor extra te verzekeren. Dat kan via een aanvulling op uw basiszorgverzekering of door een reisverzekering met medische kosten af te sluiten.

Op de website van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering vindt u informatie over actuele epidemieën, aanbevolen vaccinaties en maatregelen om malaria en andere infectieziekten te voorkomen. Neem voor meer informatie contact op met een arts of vaccinatiebureau bij u in de buurt.

Ook op de Engelstalige website van de World Health Organization vindt u informatie over epidemieën.

Extra informatie

Het ministerie van Buitenlandse Zaken helpt u met de voorbereiding van uw reis. Dit reisadvies is gebaseerd op informatie van de Nederlandse ambassade in Tokio, inlichtingendiensten, vertegenwoordigingen van andere landen, lokale autoriteiten, bedrijven en andere organisaties. Het hoofddoel van dit advies is u te informeren over de veiligheid in een land. Daarnaast staan er algemene en praktische tips in het reisadvies.

Een goede voorbereiding van uw reis kan veel problemen voorkomen. Zorg bijvoorbeeld voor een goede reisverzekering. En let op wat u wel en niet mag meenemen.

Dit reisadvies is zorgvuldig samengesteld. Race Experience of een van de hierboven genoemde instanties aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat door gebruik van dit reisadvies. U bent en blijft zelf verantwoordelijk voor uw eigen veiligheid en beslissing om wel of niet te reizen.

Copyright © 2021 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
 • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.