Grand Prix® van Saoedi-Arabië - Djedda 2024

Grand Prix® van Saoedi-Arabië - Djedda 2024

Formule 1 Saoedi-Arabië - FORMULA 1 STC SAUDI ARABIAN GRAND PRIX 2024

  • F1-tickets, -reizen en -experiences
  • Veilig en goed voorbereid op reis
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Servicegericht en transparant

Grand Prix® van Saoedi-Arabië - Djedda 2024

Grand Prix van Saoedi-Arabië in Djedda 2024

De F1 Jeddah, dé Grand Prix van Saoedi-Arabië, komt er weer aan! Met Race Experience kunt u bij dit spektakel aanwezig zijn. Op deze pagina vindt u informatie over het circuit en heeft u de mogelijkheid om tickets te boeken.

Jeddah – gastheer van de GP

De GP van Saoedi-Arabië 2024 vindt plaats in de op een na grootste stad van het land – Djedda. Deze plaats ligt aan de westkust van het land. De race wordt verreden op een stratencircuit in de avonduren, waardoor de vergelijking met de Singaporese GP om de hoek ligt. Laatstgenoemde race is een van onze absolute favorieten! Er liggen overigens al plannen klaar om de Grand Prix van Saoedi-Arabië in de toekomst te houden op een nog te bouwen F1-circuit. De Grand Prix van Saoedi-Arabië wordt samen met Saudi Automobile and Motorcycle Federation georganiseerd.

F1 Jeddah Street Circuit

Het Jeddah Street Circuit komt langs de oevers van de Rode Zee te liggen. Jeddah is een pittoreske stad met ongeveer 3,5 miljoen inwoners. Voor of na de wedstrijd, is het zeker de moeite waard om hier rond te lopen. De stad heeft namelijk een prachtige kustlijn.

Lay-out

De uiteindelijke lay-out van het circuit is nog niet bevestigd. Daarom heeft deze pagina nog geen circuit-afbeelding. Wel weten we dat het circuit zich zal bevinden aan de Corniche. Dat is een kustgebied van 30 km, dat begint in de stad. We verwachten dat een deel van de baan langs de kust ligt, waardoor alle actie een prachtige natuurlijke achtergrond zal hebben.

Copyright © 2023 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.