F1 Azerbeidzjan 2022 – Red Bull Racing Paddock Club ™ Hospitality – BakoeUltimate Race Experience – Geniet van de ultieme VIP-ervaring in de Red Bull Racing Paddock Suite!

10 - 12 juni 2022

 1.199 6.119

Bestel hier uw Red Bull Racing Paddock Club ™ tickets voor de F1 GP van Azerbeidzjan – Bakoe 2022. Als VIP-gast in de Red Bull Paddock Club geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, exclusieve toegang tot het team van Max en Sergio en natuurlijke unieke VIP-activiteiten.

 

Wissen
Ik wil een maatwerk arrangement

Inbegrepen bij deze reis:

 • Red Bull Racing Paddock Club (1, 2 of 3-daags)
 • VIP Hospitality
 • Unieke VIP-activiteiten op het circuit
 • F1-tickets, -reizen en -experiences
 • Veilig en goed voorbereid op reis
 • Persoonlijk en deskundig advies
 • Servicegericht en transparant

F1 Azerbeidzjan 2022 – Red Bull Racing Paddock Club ™ Hospitality – Bakoe

Red Bull Racing Paddock Club tickets F1 Bakoe 2022 – vanaf € 1.199 p.p. van 10 t/m 12 juni 2022

Op het altijd spectaculaire Bakoe Street Circuit kunt u dit jaar exclusieve toegang krijgen tot het team van Max Verstappen. Met de Red Bull Racing Paddock Club tickets beleeft u deze GP in stijl en komt u dichterbij Red Bull Racing dan ooit te voren. Boek snel uw tickets voor het te laat is en beleef een fantastisch F1-weekend!

Red Bull Racing Paddock Club tickets F1 Bakoe – Wat kunt u verwachten?

Gedurende het GP-weekend heeft u de keuze om één (vr) twee (za-zo) of drie dagen (vr t/m zo) als VIP-gast aanwezig te zijn in de Red Bull Racing Paddock Club op het Bakoe Street Circuit. Hier geniet u tijdens de GP van Azerbeidzjan van wereldse hospitality, heerlijke gerechten en lekkere drankjes. Bovendien heeft u vanuit de Red Bull Racing Paddock Club een uniek uitzicht op de baan én de pitsstraat. Zo heeft u een fantastisch zicht op het langste rechte stuk van de kalender.

Naast ultieme uitzichten op de baan en de pits, beschikt de Red Bull Paddock Club tevens over high-definition video walls waarop u elke centimeter van de baan in HD ziet. Daarnaast kunt u tijdens de dagelijkse Paddock Club Pit Lane Walks door de pitsstraat wandelen* om de teams aan het werk te zien. Ook neemt u deel aan een (virtuele) garage tour bij het team van Red Bull Racing. Een ander hoogtepunt is een receptie met een coureur of een ander belangrijk teamlid. Wellicht mag u dit weekend uw vraag stellen aan Max Verstappen.

Red Bull Racing Paddock Club tickets  F1 Bakoe 2022 – Inbegrepen producten:

Inbegrepen bij dit Red Bull Racing Paddock Club  pakket zijn de VIP-kaarten voor de Red Bull Racing Paddock Club (1, 2 of 3-daags). Red Bull Racing Paddock Club tickets zijn inclusief premium hospitality, voortreffelijke catering en unieke VIP-activiteiten op het circuit. Daarnaast ontvangt u een goodiebag van Red Bull Racing. VIP parking is op aanvraag en naar beschikbaarheid bij te bestellen.

U kunt deze Red Bull Racing VIP tickets voor de F1 in Azerbeidzjan 2022 bestellen door op de groene bestelbalk te klikken in uw scherm. Selecteer eerst het gewenste pakket en het aantal personen alvorens door te gaan.

Hoogtepunten van de Red Bull Racing Paddock Club pakket voor de F1 in Bakoe*:

 • VIP-toegang tot de Red Bull Paddock Club tijdens F1 Azerbeidzjan (1, 2 of 3-daags);
 • Red Bull Racing Paddock Club Hospitality inclusief catering van wereldklasse;
 • Onbeperkt genieten van de lekkerste dranken;
 • Paddock Club Pit Lane Walks (dagelijks);
 • Red Bull Racing garage tour (1 dag);
 • Team Appearances; ontmoet coureurs, teamleden en F1-insiders (1 dag);
 • Red Bull Racing Team Gift Bag;

Tickets F1 Bakoe 2022 – apart bij te boeken:

 • VIP parking beschikbaar op aanvraag.

Tickets F1 Bakoe 2022 – uw garanties**:

 • Géén verborgen kosten;
 • Gespreid betalen (neem contact op voor de mogelijkheden);
 • Getoonde prijs is inclusief BTW, (toeristen)belastingen en toeslagen;
 • Getoonde prijs is inclusief service- en administratiekosten;
 • Veilig en vertrouwd boeken via een beveiligde website;
 • Persoonlijk en deskundig advies;
 • Servicegericht en transparant;
 • Nederlandstalige klantenservice.

*Activiteiten zijn afhankelijk van eventuele lokale restricties en kunnen worden gewijzigd. In sommige gevallen kan er gekozen worden voor een virtuele sessie in plaats van een fysieke sessie.

**Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant. Indien u onverhoopt niet kunt afreizen en uw reis wilt annuleren, gelden de gebruikelijke ANVR Reizigersvoorwaarden.

Praktische reisinformatie

Visum

Voor een bezoek aan de Grand Prix van Azerbeidzjan heeft u een geldig Nederlands paspoort nodig. Dit paspoort moet minimaal nog drie maanden geldig zijn na terugkomst van de reis. Daarbij dient u ook uw eigen e-visum te regelen; gelukkig kunt u dit vrij vlot en voordelig online regelen.

Let op: U bent zelf verantwoordelijk voor het correct en tijdig aanvragen van uw visum. Controleert u alstublieft ook goed of het verkregen visum de juiste data en gegevens bevat.

Race Experience geeft op dit punt advies om het aanvraagproces voor het visum te vergemakkelijken, maar kan in geen enkel geval verantwoordelijk worden gehouden voor gewijzigde visum-procedures, foutief ingevulde formulieren, noch voor onjuist of te laat afgegeven visa.

Houd er rekening mee dat u waarschijnlijk geen visum krijgt om Azerbeidzjan te bezoeken indien u Armenië hebt bezocht met uw huidige paspoort (vanwege grensgeschillen tussen beide landen). Een nieuw (schoon) paspoort zou dan een oplossing kunnen zijn.

De online visumaanvraag kunt u hier aanvragen.

Het visum is geldig voor 30 dagen entree en wordt binnen 3 dagen online verstrekt. De kosten zijn (USD) $ 23,- p.p. U heeft een creditcard en een digitale kopie van het paspoort nodig. Daarnaast dient u de gegevens van een verblijflocatie in Baku in te vullen.

U kunt het visum ook via de ambassade in Den Haag of Brussel aanvragen. De kosten bedragen dan € 35,- p.p. per visum. Meer informatie vindt u op de websites van de ambassades in Den Haag en Brussel.

Reizen met minderjarige kinderen

Kinderen hebben een eigen reisdocument nodig. Een bijschrijving in het paspoort van een ouder is sinds 2012 niet meer geldig. Meer informatie en het toestemmingsformulier zijn te vinden op rijksoverheid.nl/onderwerpen/reizen-met-kinderen.

Valuta

De Azerbeidzjaanse valuta is de manat (AZN), die is onderverdeeld in 100 qəpik (cent). De manat verloor de helft van zijn waarde aan internationale valuta toen de regering een paar jaar geleden een koppeling met de Amerikaanse dollar ongedaan maakte. Dit is slecht nieuws voor de gemiddelde Azerbeidzjaan, maar goed nieuws voor internationale toeristen. Momenteel is 1 AZN gelijk aan ongeveer € 0,48 EUR. Geldautomaten zijn overal in de stad te vinden, met name in de buurt van metrostations.

Handige weetjes

 • Het tijdverschil met Nederland is in Bakoe +2 uur.
 • Kraanwater in Baku wordt niet als veilig beschouwd voor menselijke consumptie; fleswater is overal beschikbaar en betaalbaar.
 • Indien u geen Azerbeidzjaans, Russisch of Turks spreekt, is het handig om altijd een woordenboek ter hand te hebben.
 • Azerbeidzjan gebruikt stopcontacten van het type C en F, net als de rest van Europa.
 • De gemiddelde temperaturen overdag liggen rond de 27 graden Celsius en ongeveer 20 graden Celsius ‘s nachts. Vergeet niet een paar warmere kledingstukken in te pakken voor het geval dat…
 • Foto’s maken is toegestaan zolang u niet het zicht van andere toeschouwers belemmert. Vergeet uw reservebatterij en geheugenkaart niet!

Belangrijke telefoonnummers

De landcode voor Azerbeidzjan is +994. In geval van een noodsituatie belt u de algemene alarmlijn op 112.

Race Experience is bereikbaar op (+31) 50 205 78 01.

Copyright © 2022 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
 • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.