F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant
F1 Brazilië 2023 – F1® Experiences Champions Club

F1 Brazilië 2023 – F1® Experiences Champions Club

Premium Race Experience – Geniet van VIP hospitality in de Champions Club

Inbegrepen bij deze reis:

 • Tower Club Tribune
 • Champions Club Hospitality
 • Unieke VIP-activiteiten gedurende het weekend
Grand Prix® van Brazilië – São Paulo 2023
Brazilië

Interlagos Circuit

03 - 05 november 2023

Boek hier uw F1® Experiences Champions Club tickets voor de Grand Prix van Brazilië 2023. Dit VIP-pakket is inclusief Champions Club Hospitality (3-daags), Appearance by F1® coureur of F1-legend en nóg meer bijzondere F1 Experiences. 

 3.800
p.p.

Dit product is op dit moment niet beschikbaar. U kunt zich met uw e-mailadres inschrijven voor de nieuwsbrief van dit product en wordt op de hoogte gehouden zodra dit product beschikbaar komt.

Beschrijving

Grand Prix van Brazilië 2023 F1® Experiences Champions Club van 3 t/m 5 november 2023

Lijkt het u gaaf om de 2023 editie van de Grand Prix van Brazilië geheel in stijl te beleven op één van de mooiste locaties op het fraaie circuit in São Paulo? Wellicht is de Champions Club in dan precies wat u zoekt! Vanaf de Tower Club tribune geniet u zowel van een fantastisch uitzicht op de baan en als van een uitzonderlijke service.

Champions Club Brazilië Wat kunt u verwachten?

Naast een geweldig uitzicht geniet u het gehele weekend ook van Champions Club Hospitality. Dat is onbeperkt genieten van lekkere gerechten en drankjes met een fantastische service. Tevens wordt u tijdens het Formule 1-weekend in São Paulo volledig ondergedompeld in de wereld van F1. Op zaterdag of zondag komt er een F1-coureur of een F1-legende op bezoek in de Champions Club om een lezing te geven. Bovendien vertelt ook een teammanager u tijdens de F1 Executive Q&A meer over de zakelijke kant van F1 en wat er voor nodig is om een team succesvol te kunnen te leiden. Daarnaast krijgt u onder andere een rondleiding door de F1 Paddock waar u de coureurs en teamleden zich kunt zien voorbereiden op de Grand Prix van Brazilië 2023!

Inbegrepen bij dit Champions Club pakket van F1® Experiences zijn de toegangskaarten (3-daags) voor de Tower Club en Champions Club Hospitality, inclusief heerlijke gerechten en dranken. Ook lezingen van een F1-coureur en teammanager, een rondleiding door de paddock en nog meer F1 Experiences zijn inclusief in dit unieke ticketpakket. Wenst u liever een laagdrempeliger of exclusiever pakket? Laat u inspireren en klik hier voor alle pakketten met tickets voor de Formule 1 in Brazilië 2023!

U kunt dit F1® Experiences pakket met tickets voor de Grand Prix van Brazilië 2023 bestellen door het product aan uw winkelwagen toe te voegen. Selecteer eerst de gewenste toegangskaart het aantal personen alvorens door te gaan.

Hoogtepunten van dit F1® Experiences ticketpakket*:

 • Toegangskaart (3-daags) Tower Club tribune;
 • Champions Club Hospitality (3-daags): heerlijk eten en drinken met een geweldig uitzicht;
 • F1 Driver Appearance: bezoek van een F1-coureur of F1-legende;
 • F1 Executive Q&A: lezing van een F1-teammanager;
 • Professionele foto met een authentieke World Championship Trophy;
 • Unieke extraatjes van F1 Experiences.

Champions Club Grand Prix Brazilië 2023 uw garanties**:

 • Géén verborgen kosten;
 • Getoonde prijs is inclusief BTW, (toeristen)belastingen en toeslagen;
 • Getoonde prijs is inclusief service- en administratiekosten;
 • Veilig en vertrouwd boeken via een beveiligde website;
 • Persoonlijk en deskundig advies;
 • Servicegericht en transparant;
 • Nederlandstalige klantenservice;

*Programmering en Experiences kunnen worden gewijzigd op basis van lokale gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen op het moment van het evenement.

** Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant. Indien u onverhoopt niet kunt afreizen en uw reis wilt annuleren, gelden de gebruikelijke ANVR Reizigersvoorwaarden.