F1 Nederland 2021 – Red Bull Racing Paddock Club ™ HospitalityUltimate Race Experience – Geniet van de ultieme VIP-ervaring in de Red Bull Racing Paddock Suite!

4 - 5 september 2021

 5.525 6.500

Bestel hier uw Red Bull Racing Paddock Club ™ tickets voor de F1 in Nederland 2021. Als VIP-gast in de Red Bull Paddock Suite geniet u van heerlijke gerechten en dranken, exclusieve toegang tot het team van Max Verstappen én van unieke VIP-activiteiten op de Circuit Zandvoort. 

Wacht niet te lang, deze exclusieve kaarten zijn bijna uitverkocht.

 

Wissen
Ik wil een maatwerk arrangement

Inbegrepen bij deze reis:

 • Red Bull Racing Paddock Club Suite (2-daags)
 • VIP Hospitality
 • Unieke VIP-activiteiten op het circuit
 • F1-tickets, -reizen en -experiences
 • Veilig en goed voorbereid op reis
 • Persoonlijk en deskundig advies
 • Servicegericht en transparant

F1 Nederland 2021 – Red Bull Racing Paddock Club ™ Hospitality

Red Bull Racing Paddock Club tickets F1 Nederland 2021 – vanaf € 5.525 p.p. van 4 t/m 5 september 2021 

Een kijkje achter de schermen nemen tijdens de thuisrace van Max Verstappen? Boek dan snel de extreem populaire Red Bull Racing Paddock Club ™ tickets voor de GP van Nederland 2021. Gedurende het weekend neemt u plaats in de Red Bull Racing suite waar u dichterbij het Oostenrijkse team komt dan ooit tevoren.

Beleef de Formule 1 in stijl met officiële Red Bull F1 VIP-tickets en krijg exclusieve toegang tot het team van Max Verstappen in tijdens zijn thuisrace op Zandvoort. Boek snel uw tickets voor het te laat is.

Red Bull Racing Paddock Club tickets F1 Nederland – Wat kunt u verwachten?

Gedurende het GP-weekend heeft u de keuze om twee (za-zo) dagen als VIP-gast aanwezig te zijn in de Red Bull Racing Paddock Suite. U wordt heerlijk in de watten gelegd tijdens uw bezoek aan de suite en geniet volop van culinaire hoogstandjes, een ongekend niveau aan gastvrijheid en de open bar.

Vanuit de Red Bull Racing Paddock Suite een uniek uitzicht op de baan én de pitsstraat. De teamsuite bevindt zich boven de teamgarages. Ziet u dit weekend het team van Red Bull Racing wederom een pitstoprecord verbreken? Naast ultieme uitzichten op de baan en de pits, beschikt de Red Bull Paddock Club tevens over high-definition video walls waardoor u niks van de terugkeer van Zandvoort op de F1-kalender hoeft te missen. Ook zijn er live verbindingen met de teamgarage van Red Bull en heeft u toegang tot het radiokanaal van het team. Daarnaast kunt u tijdens de dagelijkse Paddock Club Pit Lane Walks door de pitsstraat wandelen* om Red Bull Racing en de andere F1-teams aan het werk te zien. Naast dit alles neemt u ook deel aan een (virtuele) garage tour bij het team van Red Bull Racing en krijgt u fascinerende inzichten in F1 en het team tijdens een lezingen van een coureur of ander belangrijk teamlid.

Red Bull Racing Paddock Club tickets  F1 Nederland 2021 – Inbegrepen producten:

Inbegrepen bij dit Red Bull Racing Paddock Club  pakket zijn de VIP-kaarten voor de Red Bull Racing Paddock Suite (2-daags). Red Bull Racing Paddock Club tickets zijn inclusief premium hospitality, voortreffelijke catering en unieke VIP-activiteiten op het circuit. Daarnaast ontvangt u u een goodiebag van Red Bull Racing. VIP parking is op aanvraag  en naar beschikbaarheid bij te bestellen.

U kunt deze Red Bull Racing VIP tickets voor de F1 in Nederland 2021 bestellen door op de groene bestelbalk te klikken in uw scherm. Selecteer eerst de gewenste dagen en het aantal personen alvorens door te gaan.

Hoogtepunten van de Red Bull Racing Paddock Club pakket voor de F1 in Nederland*:

 • VIP-toegang tot de Red Bull Paddock Club Suite tijdens F1 Nederland (2-daags);
 • Red Bull Racing Paddock Club Hospitality inclusief catering van wereldklasse;
 • Live verbinding met de Red Bull garage en toegang tot het radiokanaal van het team;
 • Open bar;
 • Paddock Club Pit Lane Walks (dagelijks);
 • (Virtuele) Red Bull Racing garage tour (1 dag);
 • (Virtual) Team Appearances; ontmoet coureurs, teamleden en F1-insiders (1 dag);
 • Red Bull Racing Team Gift Bag;

Tickets F1 Nederland 2021 – apart bij te boeken:

 • VIP parking beschikbaar op aanvraag.

Tickets F1 Nederland 2021 – uw garanties**:

 • Géén verborgen kosten;
 • Gespreid betalen (neem contact op voor de mogelijkheden);
 • Getoonde prijs is inclusief BTW, (toeristen)belastingen en toeslagen;
 • Getoonde prijs is inclusief service- en administratiekosten;
 • Veilig en vertrouwd boeken via een beveiligde website;
 • Persoonlijk en deskundig advies;
 • Servicegericht en transparant;
 • Nederlandstalige klantenservice;
 • Voor dit product geldt een 100% Transfer Guarantee***.

* Activiteiten zijn afhankelijk van eventuele lokale restricties en kunnen worden gewijzigd. In sommige gevallen kan er gekozen worden voor een virtuele sessie in plaats van een fysieke sessie.

** Dit aanbod valt niet onder de garantie van het GGTO. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van het GGTO.

*** Voor extra gemoedsrust in onzekere tijden, bevatten alle 2021 officiële ticketpakketten van F1 Experiences een 100% transfergarantie. Mocht uw aankoop worden beïnvloed door een Force Majeure (gedefinieerd als omstandigheden die redelijkerwijs buiten de controle van F1 Experiences vallen), dan geeft F1 Experiences u 100% krediet voor de volgende editie van dezelfde race of een ander F1 Experiences-evenement in hetzelfde seizoen. Verder raden we een (doorlopende) reis- / annuleringsverzekering aan die onder andere uitbetaalt als u, of iemand in uw huishouden, COVID oploopt in aanloop naar uw F1-vakantie. Meestal is dit vanaf 14 dagen van tevoren. Op deze manier dekt u het COVID-risico van beide invalshoeken af: zowel bij de bron als bij de bestemming (dit laatste vanwege de “100% transfer guarantee”-polis). Heeft u twijfels over een gekozen polis, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een second opinion.

Bij Race Experience profiteert u naast de beste prijzen en adviezen, ook van Nederlandstalige klantenservice en uitstekende voor- en nazorg. Heeft u aanvullende wensen? Onze reisprofessionals zijn deskundig, servicegericht en transparant: zo wordt elk pakketdetail zorgvuldig voor u uitgezocht. 

Praktische reisinformatie

Voor uw Formule 1-reis is het belangrijk dat u uw paspoort of ID-kaart meeneemt. Ondanks dat u niet naar het buitenland reist, is het belangrijk dat u uzelf kunt legitimeren. Een rijbewijs is hiervoor voldoende.

Het is aan te raden om naar het circuit zonnebrandcrème en eventueel een paraplu mee te nemen. Foto’s maken is toegestaan zolang u niet het zicht van andere toeschouwers belemmert. Vergeet uw reservebatterij en geheugenkaart niet!

Belangrijke telefoonnummers

Alarmnummers in Nederland:

 • Landelijk alarmnummer: 112

Race Experience is bereikbaar op (+31) 50 205 78 01. 

Copyright © 2021 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
 • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.