F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant
F1 Brazilië 2023 – Legend Ticketpakket ™ – F1® Experiences

F1 Brazilië 2023 – Legend Ticketpakket ™ – F1® Experiences

Ultimate Race Experience – Buitengewoon en exclusief in elk opzicht!

Inbegrepen bij deze reis:

 • F1 Paddock Club Brazilië (3-daags)
 • VIP Hospitality
 • Unieke VIP-activiteiten gedurende het weekend
Grand Prix® van Brazilië – São Paulo 2023
Brazilië

Interlagos Circuit

3 - 5 november 2023

Bestel hier uw Legend ticketpakket inclusief paddock Club ™ tickets voor de F1 in Bazilië 2023. Als VIP-gast in de Paddock Club geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, uitzonderlijke service, de beste plaatsen op het circuit én van exclusieve toegang tot de pitsstraat en paddock op Interlagos. Bijzonder en exclusief in elk opzicht!

 10.960

Beschrijving

Legend pakket inclusief Paddock Club tickets F1 Brazilië 2023 voor – van 3 t/m 5 november 2023

Bent u klaar voor de ultieme VIP-beleving tijdens 2023 editie van de Formule 1 GP van Brazilie? Kies dan voor de unieke Legend Tickets voor een geweldig raceweekend op Interlagos. Naast officiële Paddock Club tickets voor de GP van Brazilië, bevat dit pakket van nog veel meer unieke voordelen. De ongeëvenaarde toegang die u krijgt tot het hart van F1 is de absolute hoofdprijs en een aanrader voor elke F1-fan. Met het Legend pakket voor de GP in Brazilië komt u dichterbij de F1 dan ooit tevoren!

Legend Tickets Paddock Club Brazilië Wat kunt u verwachten?

Gedurende het GP-weekend bent u 2 of 3 dagen als VIP aanwezig in de exclusieve Paddock Club ™ in Brazilië! U beleeft het GP-weekend dus vanaf de mooiste locatie met uitzicht op het rechte stuk bij startfinish. Bovendien biedt de Paddock Club in Brazilië een schitterend uitzicht op de pitsstops van bovenaf. Uw plaats bevindt zich namelijk direct boven de teamgarages! Vanuit de Paddock Club geniet u bovendien het hele weekend onbeperkt van heerlijke dranken, gastronomische gerechten en een sublieme service!

Het legend pakket omvat echter veel meer dan de beste plaatsen, culinaire hoogstandjes en premium hospitality. Met deze unieke Legend tickets krijgt u werkelijk ongeëvenaarde toegang op het circuit. Op vrijdag (of zaterdag) t/m zondag kunt u door de pitsstraat wandelen tijdens de Paddock Club Pit Lane Walks. Hier ziet u hoe de coureurs en F1-teams zich voorbereiden op de verschillende sessies. Ook zal er een F1-coureur of een oud F1-coureur op bezoek komen in de Paddock Club om een lezing te geven. Bovendien mag u een hele dag op eigen gelegenheid als echte VIP op uw gemak door de paddock flaneren tussen F1-coureurs, teamleden, journalisten en andere beroemdheden. Een ander uniek element van dit Legend pakket is de ongekende toegang die u krijgt tot de pitsstraat ná de race. Hier beleeft u de F1-podiumceremonie van zeer dichtbij!

Legend Tickets Paddock Club Brazilië – Inbegrepen producten:

Inbegrepen bij het Legend ticketpakket van F1® Experiences zijn de exclusieve tickets voor de Paddock Club Brazilië (2 of 3-daags) inclusief VIP hospitality, catering van wereldklasse en F1 driver appearances. Ook exclusieve toegang tot de pitsstraat gedurende het weekend en de paddock (op eigen gelegenheid!) zijn inbegrepen. Tot slot profiteert u met dit bijzondere pakket tevens van diverse leuke extraatjes van F1® Experiences tijdens een geweldig F1-weekend op Interlagos.

U kunt dit F1® Experiences Legend ticketpakket met voor de Paddock Club tijdens de GP van Brazilië 2023 bestellen door het product aan uw winkelwagen toe te voegen. Selecteer eerst het aantal personen alvorens door te gaan.

Hoogtepunten van dit F1® Experiences ticketpakket*:

 • VIP-plaatsen in de Paddock Club tijdens het GP-weekend in Brazilië (2 of 3-daags)
 • Paddock Club Hospitality in aanwezigheid van een F1-coureur of F1-legende;
 • Catering van wereldklasse gedurende het hele weekend;
 • Onbeperkt genieten van de lekkerste dranken;
 • Paddock Club Pit Lane Walks (2 of 3-daags);
 • Een hele dag exclusieve toegang tot de paddock op eigen gelegenheid (1 dag);
 • VIP Podium Ceremony Access; beleef de podiumceremonie van dichtbij;
 • Unieke extraatjes van F1 Experiences.

Legend tickets Paddock Club Brazilië  – apart bij te boeken:

 • 4- of 5-sterren Hotelovernachtingen in het centrum van Sao Paolo (op aanvraag);
 • Volledig verzorgde vliegreis op aanvraag;

Legend tickets F1 Brazilië – uw garanties**:

 • Géén verborgen kosten;
 • Getoonde prijs is inclusief BTW, (toeristen)belastingen en toeslagen;
 • Getoonde prijs is inclusief service- en administratiekosten;
 • Veilig en vertrouwd boeken via een beveiligde website;
 • Persoonlijk en deskundig advies;
 • Servicegericht en transparant;
 • Nederlandstalige klantenservice.

*Programmering en Experiences kunnen worden gewijzigd op basis van lokale gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen op het moment van het evenement.

** Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant. Indien u onverhoopt niet kunt afreizen en uw reis wilt annuleren, gelden de gebruikelijke ANVR Reizigersvoorwaarden.

Belangrijke Reisinformatie

Reisdocumenten

Een geldig Nederlands paspoort is vereist. Het document moet nog minimaal 6 maanden geldig zijn bij aankomst in Brazilië en minimaal één onbeschreven blad bevatten.

Visum

Een visum is niet nodig voor een toeristisch verblijf van maximaal 90 dagen. Let op: de informatie met betrekking tot de geldigheid van paspoort en visum is sterk aan wijzigingen onderhevig. Raadpleeg altijd de laatste informatie via de Mexicaanse ambassade in Den Haag – telefonisch bereikbaar op (+31) 70 360 2900.

Reizen met minderjarige kinderen

Kinderen hebben een eigen reisdocument nodig. Een bijschrijving in het paspoort van een ouder is sinds 2012 niet meer geldig.

Binnen de Schengenzone is het aan te raden (niet verplicht) een kopie van het paspoort van de niet meereizende ouder(s) mét een toestemmingsformulier mee te nemen, dit kan vertraging voorkomen bij controles. Buiten het Schengengebied zijn de regels vaak uitgebreider. Meer informatie en het toestemmingsformulier zijn te vinden op rijksoverheid.nl/onderwerpen/reizen-met-kinderen.

Netspanning en contactdozen

Het officiële type stopcontacten in Brazilië is type N (standaard NBR 14136), dat vrijwel alleen in Brazilië wordt gebruikt. Deze stopcontacten hebben drie ronde gaten en zijn geaard. Ze zijn vaak ook geschikt voor de bij ons bekende platte stekker van het type C. Let echter altijd op het voltage, wat in Sao Paulo gelijk staat aan 127 V.

Kleding

Neem luchtige, katoenen of linnen kleding mee. Een regenjas of -poncho kan van pas komen tijdens een plensbui. Pak ook een (fleece)trui of vest in voor de koelere avonden. Voor de uitgaansgelegenheden en duurdere restaurants is nette kleding vereist.

Absoluut noodzakelijk zijn een zonnebril, (zonne)hoed of pet en goede zonnebrandcrème.

Valuta

Het officiële betaalmiddel in Mexico is de Braziliaanse Real (BRL) – vaak afgebeeld als R$.

Eén euro levert u, ten tijde van schrijven, R$ 6,60 op. Bekijk de actuele wisselkoers hier.

Pinpas

Bankpassen en creditcard worden op veel plekken geaccepteerd, maar niet overal.

Brazilië heeft in de steden en toeristische gebieden voldoende geldautomaten en een redelijk aantal betaalautomaten; daarbuiten is het aantal automaten gering.

Houd er rekening mee dat geldautomaten zich veelal bevinden in ruimten die ‘s avonds en ‘s nachts uit veiligheidsoverwegingen afgesloten zijn

Gebruik van een bankpas is meestal goedkoper dan gebruik van een creditcard. Als de bank of creditcardmaatschappij een vast bedrag per transactie rekent, is frequent gebruik van een pinpas (zowel bankpas als creditcard) bij kleine bedragen af te raden.

Er geldt meestal een limiet per dag; de limiet kan op aanvraag door de bank of creditcardmaatschappij aangepast worden. Let op: banken zetten hun bankpassen voor gebruik buiten Europa standaard uit om misbruik tegen te gaan. Desgevraagd activeert de bank de pas.

Fooien

Serviço oftewel bedieningsgeld staat apart op de hotel- of restaurantrekening vermeld. Een kleine fooi wordt wel op prijs gesteld.

Bij taxichauffeurs kunt u het bedrag naar boven afronden.

Kamermeisjes, portiers en gidsen verwachten ook een kleine fooi.

Regels douane Brazilië

Lees hier meer over de regels van de douane in Mexico.

Drinkwater

Alleen water uit flessen en kraanwater in hotels waarvan duidelijk wordt aangegeven dat het drinkwater is, kan veilig worden gebruikt. Indien u bijvoorbeeld groente of fruit wilt wassen met kraanwater, dient u eerst het water te koken.

Voedsel

Eet alleen goed doorbakken vlees en vis, gekookte groenten en zelf geschild fruit.

Inentingen

Inentingen zijn niet verplicht voor Brazilië – wel worden een DTP-vaccinatie en bescherming tegen hepatitis A aanbevolen.

Muggen

Draag beschermende kleding en gebruik op de onbedekte huid een insectenwerend middel, bij voorkeur met DEET. Gebruik ook een muskietennet om onder te slapen.

Veiligheid

Actuele informatie over veiligheidsrisico’s in het buitenland wordt verstrekt door het Ministerie van Buitenlandse Zaken via nederlandwereldwijd.nl, via Twitter @247BZ en via de Reisapp