F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant
F1 Abu Dhabi 2023 – Red Bull Racing Paddock Club ™ Hospitality

F1 Abu Dhabi 2023 – Red Bull Racing Paddock Club ™ Hospitality

Ultimate Race Experience – Geniet van de ultieme VIP-ervaring in de Red Bull Racing Paddock Suite!

Inbegrepen bij deze reis:

 • Red Bull Racing Paddock Club Suite (3-daags)
 • VIP Hospitality
 • Unieke VIP-activiteiten op het circuit
Grand Prix® van Abu Dhabi – Yas Marina 2023
Abu Dhabi

Yas Marina Circuit

24 - 26 november 2023

Bestel hier uw Red Bull Racing Paddock Club ™ tickets voor de GP van Abu Dhabi 2023. Terwijl u geniet van een prachtig F1-weekend op het Yas Marina Circuit komt u dichterbij het team van Red Bull Racing dan ooit te voren. Laat u verwennen met heerlijke gerechten, dranken én unieke VIP-activiteiten tijdens de laatste GP van het seizoen.

 

 10.925

Dit product is op dit moment niet beschikbaar. U kunt zich met uw e-mailadres inschrijven voor de nieuwsbrief van dit product en wordt op de hoogte gehouden zodra dit product beschikbaar komt.

Beschrijving

Red Bull Racing Paddock Club tickets F1 Abu Dhabi 2023 – van 24 t/m 26 november 2023

De seizoensfinale is stijl beleven doet u in de Red Bull Paddock Club! Verwen uzelf vandaag dan nog met de aanschaf van deze exclusieve VIP-tickets en beleef een uniek F1-weekend als gast bij het team van Max Verstappen. Geniet van een open bar, een exclusief kijkje achter de schermen bij het Oostenrijkse team en nog veel meer unieke F1-activiteiten op ´s werelds duurste circuit.

Red Bull Racing Paddock Club tickets F1 Abu Dhabi– Wat kunt u verwachten?

Gedurende het laatste GP-weekend van het seizoen bent u drie dagen (vr t/m zo) als VIP-gast aanwezig te in de Red Bull Racing Paddock Suite op het indrukwekkende Yas Marina Circuit. In de Red Bull Racing Paddock Suite maakt u kennis met een ongekend niveau aan gastvrijheid, heerlijke gerechten en een open bar met de lekkerste dranken en Red Bull cocktails. Vanuit de Red Bull Racing Paddock Club Suite geniet u van een geweldig zicht op de baan, start-finish en de pitsstraat.

Naast de fantastische uitzichten op de baan, kunt u de raceactie uiteraard ook bekijken op de high-definition video walls in de luxe suite. Tijdens de dagelijkse Paddock Club Pit Lane Walks door de pitsstraat* ziet u de teams aan het werk gedurende het GP-weekend. Ook neemt u deel aan een (virtuele) garage tour bij het team van Red Bull Racing en zal er een ontmoeting zijn met belangrijke teamleden en/of de coureurs.

Red Bull Racing Paddock Club tickets F1 Abu Dhabi 2023 – Inbegrepen producten:

Inbegrepen bij dit Red Bull Racing Paddock Club  pakket zijn de VIP-kaarten voor de Red Bull Racing Paddock Suite (3-daags). Red Bull Racing Paddock Club tickets zijn inclusief premium hospitality, voortreffelijke catering en unieke VIP-activiteiten op het circuit. Daarnaast ontvangt u u een goodiebag van Red Bull Racing. VIP parking is op aanvraag en naar beschikbaarheid bij te bestellen.

U kunt deze Red Bull Racing VIP tickets voor de GP van Abu Dhabi 2023 bestellen door het product aan uw winkelwagen toe te voegen. Selecteer eerst het gewenste pakket en het aantal personen alvorens door te gaan.

Hoogtepunten van de Red Bull Racing Paddock Club pakket voor de F1 GP van Abu Dhabi*:

 • VIP-toegang tot de Red Bull Paddock Club Suite** tijdens de GP van Abu Dhabi (3-daags);
 • Red Bull Racing Paddock Club Hospitality inclusief catering van wereldklasse;
 • Onbeperkt genieten van de lekkerste dranken;
 • Paddock Club Pit Lane walks (dagelijks);
 • Red Bull Racing garage tour (1 dag);
 • Team Appearances; ontmoet coureurs, teamleden en F1-insiders (1 dag);
 • Red Bull Racing Team Gift Bag.

Tickets F1 Abu Dhabi 2023 – apart bij te boeken:

 • VIP parking beschikbaar op aanvraag.

Tickets F1 Abu Dhabi 2023 – uw garanties***:

 • Géén verborgen kosten;
 • Getoonde prijs is inclusief BTW, (toeristen)belastingen en toeslagen;
 • Getoonde prijs is inclusief service- en administratiekosten;
 • Veilig en vertrouwd boeken via een beveiligde website;
 • Persoonlijk en deskundig advies;
 • Nederlandstalige klantenservice;

* Activiteiten zijn afhankelijk van eventuele lokale restricties en kunnen worden gewijzigd. In sommige gevallen kan er gekozen worden voor een virtuele sessie in plaats van een fysieke sessie.

** Volledige ¨branded¨ Red Bull Racing-suites binnen de Paddock Club zijn beschikbaar bij geselecteerde races. Bij andere races wordt u verwelkomt in de Club Suite van de Paddock Club. LET OP: Toegang tot de Club Suite is inclusief bij de Azerbeidzjaanse, Franse, Oostenrijkse, Hongaarse, Nederlandse, Russische, Braziliaanse en Saoedi-Arabische Grand Prix.

***Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant. Indien u onverhoopt niet kunt afreizen en uw reis wilt annuleren, gelden de gebruikelijke ANVR Reizigersvoorwaarden.

Bij Race Experience profiteert u naast de beste prijzen en adviezen, ook van Nederlandstalige klantenservice en uitstekende voor- en nazorg. Heeft u aanvullende wensen? Onze reisprofessionals zijn deskundig, servicegericht en transparant: zo wordt elk pakketdetail zorgvuldig voor u uitgezocht. 

Praktische reisinformatie

Reisdocumenten

Een geldig Nederlands paspoort is vereist. Het document moet nog minimaal 6 maanden geldig zijn bij aankomst in de VAE en minimaal één onbeschreven blad bevatten.

Visum

Een visum vooraf aanvragen is niet nodig bij een bezoek van maximaal 90 dagen. Een geldig Nederlands paspoort is voldoende om bij binnenkomst een visum stempel van de douane te ontvangen. Dit visum is 6 maanden geldig en voor één of meerdere verblijven van in totaal 90 dagen.

Verplicht:

 • Een retour- of doorreisticket.
 • Een bewijs van voldoende financiële middelen (recent bankafschrift).

Reizen met minderjarige kinderen

Kinderen hebben een eigen reisdocument nodig. Een bijschrijving in het paspoort van een ouder is sinds 2012 niet meer geldig. Meer informatie en het toestemmingsformulier zijn te vinden op rijksoverheid.nl/onderwerpen/reizen-met-kinderen.

Toeristische informatie Abu Dhabi

Website informatie toerisme

Elektriciteit

De Verenigde Arabische Emiraten (VAE) maken gebruik van een 220-230 volt elektriciteitsnetwerk. De meeste stopcontacten zijn geaard en hebben drie rechthoekige gaten. Er komen ook stopcontacten voor met twee en drie ronde gaten.

Voor stopcontacten met drie rechthoekige gaten, die het meest voorkomen, is een verloopstekker van type G (adapter Verenigd Koninkrijk) nodig. Voor stopcontacten met drie ronde gaten is een verloopstekker van type D nodig.

Voor stopcontacten met twee ronde gaten is geen verloopstekker nodig.

Tijdverschil

In december, wanneer de race gehouden wordt, is het in Dubai 3 uur later dan in Nederland.

Klimaat

In december zijn de temperaturen overdag aangenaam (+/- 25 graden Celsius) en ligt de luchtvochtigheid ook lager dan in de zomer. Hoewel het in december beduidend koeler kan zijn dan in de zomer is het toch belangrijk om voldoende water te drinken.

Kans op regen is relatief laag, maar kan een enkele keer voorkomen.

Kleding

Neem vooral luchtige (katoenen of linnen) kleding mee voor overdag. Pak ook een (fleece)trui of vest in voor de koelere avonden. Voor het vele wandelen op en om het circuit zijn stevige loopschoenen aan te raden.

Overdag zijn een zonnebril, hoed of pet en zonnebrandcrème noodzakelijk.

De Verenigde Arabische Emiraten zijn een religieus land. Vrouwen worden verzocht zich bescheiden te kleden.

Geld

In zowel Abu Dhabi en Dubai wordt gebruik gemaakt van de Emirate Dirham (AED) -valuta, die aan een vaste koers van 3,67 aan de USD is gekoppeld. Op het moment van schrijven levert een euro u 4,16 AED op. Bekijk hier de actuele koers in euro’s.

Als u vreemde valuta bij u heeft, bent u beter af uw geld in de VAE bij banken om te wisselen. Deze bieden doorgaans betere tarieven dan geldwisselkantoren op luchthavens, in hotels of winkelcentra.

Creditcards worden breed geaccepteerd en geldautomaten zijn gemakkelijk te vinden. Er geldt meestal een bestedin