Formule 1 Grand Prix aanbod
Red Bull Racing Experience

Red Bull Racing Experience

Red Bull Racing Experience

  • F1-tickets, -reizen en -experiences
  • Veilig en goed voorbereid op reis
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Servicegericht en transparant

Red Bull Racing Experience

Speciaal voor haar grootste fans organiseert het Team van Red Bull Racing een unieke mogelijkheid. Bezoek het team in Milton Keynes en bekijk alle bolides uit de geschiedenis van dichtbij.

Op zaterdag 3 oktober en 7 november 2020 zal de Oostenrijkse renstal  de RB01 t/m de RB15 tentoonstellen in Milton Keynes! Dit zijn overigens geen replica’s, maar echte raceauto’s die ingezet zijn tijdens F1-races. De bolides laten de technische evolutie door de jaren heen zien, evenals de continuïteit van het ontwerp dat het RBR-chassis zo bijzonder maakt. De bijzondere mogelijkheid om deze auto’s naast elkaar te zien, maakt deze unieke ervaring compleet!

Dit is uw kans om persoonlijk en van dichtbij kennis te maken met de fabriek en het werk van Red Bull Racing. Hierna krijgt u een exclusieve Factory Tour-video te zien, die bedoeld is om u een voorproefje te geven van wat er zich achter de fabrieksdeuren afspeelt. De F1™-ervaring zou niet compleet zijn zonder een bezoek aan alle trofeeën die elk hun eigen verhaal vertellen; vier dubbele Formule 1™-Wereldkampioenschappen, 4.700+ Kampioenschappunten, 60+ Grand Prix-overwinningen en tellende…

Er zijn complementaire versnaperingen aanwezig en u mag een speciaal aandenken aan uw dag bij Red Bull Racing mee naar huis nemen.

Race Experience heeft voor deze gelegenheid een eendaagse vliegreis samengesteld. Zo kunt u zonder zorgen optimaal genieten van uw bezoek aan één van de meest succesvolste F1-teams in de geschiedenis. 
Copyright © 2020 Race Experience
Andere wensen? Bel ons op 050 205 78 01

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.