Formule 1 Grand Prix reizen
Grand Prix® van Bahrein - Sakhir 2019

Grand Prix® van Bahrein - Sakhir 2019

Formule 1 Bahrein

Grand Prix® van Bahrein - Sakhir 2019

Wilt u het raceteam van Max Verstappen – Red Bull Honda Aston Martin – live in actie zien? Boek dan een compleet reisarrangement bij Race Experience naar de Grand Prix® van Bahrein – Sakhir!

Het Bahrein International Circuit in Sahkir is vanaf 2004 op de Formule 1-kalender gekomen onder de naam Grand Prix van Bahrein. De baan is net als vele anderen ontworpen door Hermann Tilke. Het circuit telt 15 bochten en is 5,412 kilometer lang.

De Grand Prix van Bahrein kenmerkt zich door hevige rem zones en lange rechte stukken. Ook speelt het woestijnzand en de wind een grote rol; hierdoor komt er zand op de baan en verliest deze grip. De baan is van nature al wat glibberig aangezien deze gedurende het jaar niet veel gebruikt wordt. Sinds 2014 wordt de Grand Prix van Bahrein in de avond verreden. Hiermee is het na Singapore en Abu Dhabi derde Grand Prix die in het donker plaatsvindt.

In de 2016 editie van de Grand Prix van Bahrein stuurt Max zijn Toro Rosso naar een knappe zesde plek. Tijdens deze race legt onze Max de basis voor zijn latere move naar de grote broer Red Bull Racing. De Limburger rijdt in 2015, 2017 en 2018de Grand Prix van Bahrein niet uit. Het kan haast niet anders dan dat Max zijn prestaties in 2019 weet te verbeteren!

Copyright © 2019 Race Experience
Hulp nodig? Bel gemakkelijk met ons op 050 205 78 01

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.