Formule 1 Grand Prix aanbod

Red Bull Racing Experience – 1-daagse vliegreis – Uniek kijkje achter de schermen Red Bull RacingRed Bull Racing Experience - Voor de grootste fans van het team van Max!

3 oktober of 7 november 2020

 245 p.p. op basis van 2 personen

Boek uw eendaagse vliegreis naar de Red Bull Racing Factory in Milton Keynes. Dit is uw kans om persoonlijk en van dichtbij kennis te maken met de bolides, de fabriek en het werk van Red Bull Racing.

Momenteel is dit arrangement nog niet te boeken wegens de Covid-19 maatregelen. Bij aankomst in het Verenigd Koninkrijk dient u 14 dagen quarantaine aanhouden. Indien deze maatregelen versoepelen, zal het arrangement weer boekbaar zijn.

Wissen

Ik wil een maatwerk arrangement

Inbegrepen bij deze reis:

 • Retourvlucht Amsterdam - Londen Heathrow
 • Toegang Red Bull Racing Experience
 • Huurauto gedurende uw dag in het Verenigd Koninkrijk
 • F1-tickets, -reizen en -experiences
 • Veilig en goed voorbereid op reis
 • Persoonlijk en deskundig advies
 • Servicegericht en transparant

Red Bull Racing Experience – 1-daagse vliegreis – Uniek kijkje achter de schermen Red Bull Racing

Red Bull Racing Experience – 1-daagse vliegreis Red Bull Racing Factory – Vanaf € 245 p.p. –  Zaterdag 3 oktober of 7 november 2020*

Heeft u altijd al eens de bolides van Max Verstappen van dichtbij willen bekijken? Pak dan nu uw kans! Speciaal voor haar grootste fans organiseert het team van Red Bull Racing een unieke mogelijkheid. U bezoekt het team van Max Verstappen in Milton Keynes (Verenigd Koninkrijk) op 3 oktober of 7 november 2020. Red Bull Racing stelt deze dagen de RB01 t/m de RB15 ten toon. Verder krijgt u een uniek kijkje achter de schermen waardoor u nog meer te weten komt over de Oostenrijkse renstal.

Race Experience heeft voor deze gelegenheid een eendaagse vliegreis samengesteld. Zo kunt u zonder zorgen optimaal genieten van uw bezoek aan één van de meest succesvolste F1-teams in de geschiedenis.

Dagtrip Red Bull Racing Factory

´s Ochtends vroeg vertrekt u vanaf Amsterdam Schiphol richting Londen. Wanneer u aankomt haalt u gemakkelijk de door Race Experience gereserveerde huurauto op, waarna u uw reis vervolgt richting de fabriek van Red Bull Racing. De rit naar Milton Keynes duurt een uurtje. U zult dus mooi op tijd arriveren voordat de Red Bull Racing Experience van start gaat (duur ca. 1,5 uur). Deze bijzondere experience zorgt ervoor dat u de RB01 t/m RB15 van dicht bij kunt bekijken. Dit zijn overigens geen replica’s, maar echte raceauto’s die ingezet zijn tijdens F1-races. De bolides laten de technische evolutie door de jaren heen zien, evenals de continuïteit van het ontwerp dat het RBR-chassis zo bijzonder maakt.

Ook krijgt u een exclusieve Factory Tour-video te zien, die bedoeld is om u een voorproefje te geven van wat er zich achter de fabrieksdeuren afspeelt. Er zullen diverse items uit de fabriek tentoongesteld worden en u neemt natuurlijk een kijkje bij de gewonnen trofeeën, elk met een uniek verhaal.

Nadat u genoten heeft van een drankje (inclusief), heeft u de mogelijkheid om de rest van de middag vrij te besteden. Ideaal om in een Britse pub heerlijk te lunchen, de fabriek van buiten te verkennen of nog even kort te genieten van het Engelse landschap. Rond de klok van 6 vliegt u terug naar Nederland. Met een speciaal aandenken aan het bezoek op zak weten wij zeker dat u een geweldige ervaring rijker bent.

U kunt dit reispakket inclusief toegang tot de Red Bull Racing Experience boeken door op de groene bestelbalk te klikken in uw scherm. Selecteer eerst het aantal personen alvorens door te gaan. 

Het is uiteraard ook mogelijk om alleen tickets tot het evenement te bestellen. Informeer hier naar de mogelijkheden.

Hoogtepunten van deze dagtrip naar Milton Keynes:

 • Directe retourvlucht Londen Heathrow met;
 • Huurauto (VW Golf of vergelijkbaar)  inclusief verzekeringen gedurende uw bezoek aan het Verenigd Koninkrijk;
 • Tentoonstelling 16 jaar Red Bull Racing: RB01 t/m RB15;
 • Virtuele tour door de fabriek;
 • Unieke raceverhalen over het team van Max Verstappen;
 • Bezoek de enorme prijzenkast van het team;
 • Versnaperingen tijdens uw bezoek;
 • Een uniek aandenken aan deze bijzondere ervaring.

Exclusief:

 • Brandstof huurauto;
 • Eventuele meerdaagse vliegreis, vraag naar de mogelijkheden.

Uw garanties:

 • Géén verborgen kosten;
 • Getoonde prijs is inclusief BTW, (toeristen)belastingen en toeslagen;
 • Uw boeking valt onder de garantieregeling van de ANVR***, GGTO en Calamiteitenfonds;
 • Getoonde prijs is inclusief bijdragen GGTO en Calamiteitenfonds;
 • Getoonde prijs is inclusief service- en administratiekosten;
 • Veilig en vertrouwd boeken via een beveiligde website;
 • Veilig en verantwoordelijk op reis;
 • Persoonlijk en deskundig advies;
 • Servicegericht en transparant.

*Voorwaarden:

 • Tarief op basis van een tweepersoonsreis. Voor een eenpersoonsreis betaalt u een toeslag van minimaal € 105;
 • Minimale leeftijd is 7 jaar. Voor kinderen tussen de van 7 t/m 15 jaar ontvangt u een korting van € 50. Vraag naar de mogelijkheden;
 • Prijs huurauto op basis van een bestuurder met minimale leeftijd van 30 jaar. Als u jonger bent dan 30 jaar kan het bedrag iets hoger uitvallen.

LET OP! Houdt u s.v.p. ook rekening met het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken? Deze staat (op het moment van publiceren) op Oranje voor het Verenigd Koninkrijk en dit betekent dat afreizen afgeraden wordt. Kiest u er toch voor om af te reizen, dan zijn alle eventuele gevolgen (zoals onbetaald verlof van uw werk bij terugkomst indien er quarantaineplicht is) voor eigen rekening. Het reisadvies wordt dagelijks bekeken en indien nodig aangepast door het ministerie van Buitenlands Zaken. Het is en blijft uw eigen verantwoordelijkheid om wel of niet af te reizen. 

Huurauto

Tijdens uw bezoek aan het Verenigd Koninkrijk maakt u gebruik van een huurauto. De huurauto welke wij voor u geselecteerd hebben (Volkswagen Golf of vergelijkbaar) staat de gehele dag tot uw beschikking.

Alle verzekeringen zijn gedurende het gebruik van de huurauto inclusief. Brandstofkosten zijn voor eigen rekening.

Standaard is er een handgeschakelde auto inbegrepen. Tegen meerprijs kunt u kiezen voor het gebruik van een automaat.

Let op: Gebruik van de huurauto op basis een bestuurder met minimale leeftijd van 30 jaar. Als u jonger bent dan 30 jaar kan het bedrag iets hoger uitvallen.

Praktische informatie

Voor deze Formule 1-reis is het belangrijk dat u uw paspoort of identiteitskaart meeneemt. Ook is het belangrijk dat u of uw reisgenoot in het bezit is van een geldig rijbewijs en een credit card voor het huren van de auto. De kosten van de huurauto worden betaald door Race Experience, maar de verhuurmaatschappij kan een borg inhouden via de credit card. Deze credit card dient op naam te staan van de bestuurder.

Als u alleen reist met een minderjarige, is het vereist dat u de juiste formulieren downloadt en invult. Klik hier om meer informatie te lezen van de rijksoverheid over dit onderwerp. Kinderen reizen met een eigen reisdocument. Zij mogen niet bij de ouders in het paspoort. Race Experience kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het vergeten of niet correct invullen van de vereiste documenten.

Belangrijke telefoonnummers

Alarmnummer in Groot-Brittannië:

 • Het landelijk alarmnummer is 112 of 999

Nederlandse ambassade:

38 Hyde Park Gate
London SW7 5DP
Tel. +44 20 75 90 32 00
Open: ma t/m vr van 8.30-12 uur en van 13.30-15.30 uur (consulaire afdeling, op afspraak).
Zie ook nederlandwereldwijd.nl.

Het telefoonnummer van het autoverhuurbedrijf wordt in de reisbescheiden vermeld. Race Experience is bereikbaar op (+31) 50 205 78 01.

Copyright © 2020 Race Experience
Andere wensen? Bel ons op 050 205 78 01

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
 • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.